- 22 Ocak 2019
- 2.921
- 1.694
- 63
- Konu Sahibi alonedark18
-
hiç uzatmadan örneklerle konuya geçiyorum.
örneğin : bir arkadaşıma bir gün veya birkaç gün çok çok iyi dostluk beslerken çok değer verirken , hiçbir şey yokken birden soguyabiliyorum hatta günlerce aylarca sesini duymak istemiyorum ama neden yok bana zarar verilmiş bir durum yok...ve beni en çok yaralayan çocuğuma eşime karşı hislerim...kontorlsuz bir şekilde çocuğumu çok seviyorum ama birgün birden uzaklaşıyorum ondan sanki ..tahammülüm bitiyor ters konuşuyorumama öte yandan mesela az önce yanımda uyuyordu babası odasına yatırırken götürme benle yatsın bu gece diye ağladım peşinden babasının kucağında odasına giderken ..aynı şekilde eşime karşıda öyleyim...bazen büyük bı kaybetme korkusu sevgi seli hürmetler saygı aşk hallerindeyim...bazende nefret edebiliyorum ..kokuyorsun diye sinirlenip bagriyorum örnek bu sadece...bazende sımsıkı sarılıp uyuyorum gece arkamı döndüm bana sarıl arkadan sımsıkı diyorum ...sabah oluncada gergin ters konuşan bi eş oluyorum ama bazı sabahlar da melek gibi oluyorum...buyuzden arkadaşlık ilişkilerimi de yurutemiyorum...bazen çok candan neşeli cıvıl cıvıl ,karşımdaki arkafasima sevgi dolu sözler söylerken , birden buz k esiliyorum sonra bu hareketlerine yansıyor doğal olarak bütün iliskelrim zedeleniyor ..ama beni en çok yıpratan çocuğuma karşı inişli çıkışlı duygularim...öyle yaramaz da değil 7 yaşında aklı başında yawrum..ama annesi pek sağlıklı değil galiba emzirdigim için psikiyatriye gidemiyorum ,psikolog da maddi durum el vermiyor....şimdi ben psikiyatrik ilaçlar kullansam duzelirmiyim...düzeltmek istiyorum sabit ruh halinde kalmak istiyorum...bu beni ve etrafındakileri yaralıyor ..birde bilginiz varmı ? psikolojide böyle bir hastalık varmı ? adı nedir bilgilenmek istiyorum..yeni doğan bebeğim var emziriyor olmasaydım koşarak giderdim doktora...ne yapmalıyım kendimi çok kotu bir insan gibi hissediyorum ...ama iyi yanımı da çok seviyorum ve çok seviliyorum ...bu gelen anormal hallerim de de herkesi uzaklastiriyorum kendimden...elimde değil (
ne dalgası yaa hemen konuyu saptirmayin , o konu başka bu başkaIyi de gecen gun Yalniz ana babamiz diye konu acip anasi ya da babasi olmayan bizlerle dalga gecer gibi konuyu siz acmamis miydiniz? Bu konu ile o konu celismiyor mu?
evet doluyum biraz bu şekilde rahatlıyorum bir nevi . .Bu aralar gereğinden fazla mı düşünüyorsunuz acaba? Her gün sizin farklı bir konunuzu görüyorum.
Anlattığınız duruma uyan rahatsızlıklar var ama burdan hiçbirimiz size teşhis koyamayız. Herhangi bir psikiyatr da sizinle görüşmeden teşhis koyamaz. Bir randevu alın gidin. Belki emzirirken kullanabileceğiniz bir ilaç vardır onu verir ya da en azından bir yol gösterir.
Iyi de gecen gun Yalniz ana babamiz diye konu acip anasi ya da babasi olmayan bizlerle dalga gecer gibi konuyu siz acmamis miydiniz? Bu konu ile o konu celismiyor mu?
ama oncesin de de öyleydim kişilik bozukluğu olabilir mi ? bebeğime karşı gayet sevgi doluyum ama zamanla neler hissedecem kendime guvenemiyorumLohusalıktan olabilir.Peki bebeğinize karşı nasılsınız?
canım ne için muneye haber verdin
Bunu burdan bilemeyebiliriz.Siz kendinizi ,duygu durumunuzu daha iyi bilirsiniz.Bu durumun farkındasınız ve rahatsız oluyorsunuz bu da iyi bir şey Lütfen araştırın ve iyi bir doktordan destek alın.ama oncesin de de öyleydim kişilik bozukluğu olabilir mi ? bebeğime karşı gayet sevgi doluyum ama zamanla neler hissedecem kendime guvenemiyorumçok kotu bı durum Allah kimseye yasatmasin
hep aynı hatta esimdeen önce bekarlık zamanlarımda ki flortlerimde görüştüğüm kişiden birden aşırı derecede soguyordum...hatta çok çocukça ama lise bir de çok hoslandigim hatta seviyorum dediğim bir çocuk vardı imkansız ve karşılıksız askdi :d sonra çocuk bana çıkma teklifi etmişti ..ettiği gün buz oldum çocuğa kabul etmedim ve o sayfayı orada kapattiim cocukda sasirdi kaldı bunun gibi birçok seyMerak ettiğim, bu yeni oluşan bir durum mu? Yoksa hep aynı hislere mi sahiptiniz?
Eski konuları ısıtıp ısıtıp yeni konuyu sabote ettiği için..Artık bu durum çok sıkıcı bir hal aldı.canım ne için muneye haber verdin
psikologa gidemem canım maddi durum yüzünden ..diğeri de ilaç veriyor emziriyorum ...yeni çıkmadı bu durum çocukluktan beri var hep gecistiriyordum ama eş çocuk sahibi olunca komsuluklar falan derken yine nuksetti ve daha zor hale geldi bu şekilde yaşamakBunu burdan bilemeyebiliriz.Siz kendinizi ,duygu durumunuzu daha iyi bilirsiniz.Bu durumun farkındasınız ve rahatsız oluyorsunuz bu da iyi bir şey Lütfen araştırın ve iyi bir doktordan destek alın.
harikasın ozaman alkışlıyorum ...umarım kk ya yeni bir kuraldır bu ...çok teşekkür ederim canım sana daEski konuları ısıtıp ısıtıp yeni konuyu sabote ettiği için..Artık bu durum çok sıkıcı bir hal aldı.
yok canım hep boyleydim ben...koktuğu için de sogurum baktığı için de sogurum karmakarışık bir beyin karmaşası ..gerçekten çok yoruluyorumLohusalik hormonlarinizdaki inis cikislar duygulariniza yansimis olabilir.Peki cocuktan oncede boylemiydiniz?
Biraz, bazen her insanda boyle duygular olabilir.Ben mesela biraz boyleyim :) severken soguyabilirim tum iliskimi kesebilirim ama muhakkak nedeni vardir koktugu icin degildir.Saka bi yana cocuklariniz sizin parcaniz.Hepsi gecer umarim..
Sen yine de Devlet hastanesinin doktoruna gidip bu durumunu anlat o sana muhakkak yardımcı olacaktır. Devlet hastanelerinde de çok iyi psikologlar var Emzirdiğini söylersin muhakkak bir yol gösterir.psikologa gidemem canım maddi durum yüzünden ..diğeri de ilaç veriyor emziriyorum ...yeni çıkmadı bu durum çocukluktan beri var hep gecistiriyordum ama eş çocuk sahibi olunca komsuluklar falan derken yine nuksetti ve daha zor hale geldi bu şekilde yaşamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?