- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
- Konu Sahibi Esrbyrktro
-
Cenaze vs. Olursa geçerlilik iptal olur diye tahmin ediyorum. Sözleşmenin örneği var mı elinizde?Kızlar uzatmadan konuya gireceğim. Nişanlımın ailesiyle yaşdığımız problemlerden dolayı düğün yapmaktan vazgeçtik. Onlra minnet etmemek için yalnızca nikah yapacağız. Ailesiyle yaşadığımız problemlere üzülemeden birde düğün salonuyla yaptığımız sözleşme ile uğraşıyoruz. Sözleşmede eğer sözleşmeden dönülürse ceza prası olarak anlaşılan paranın 3te biri ödenir diyor. Bu yüksek bir meblağ ve sözleşmede nişanlımın imzası var. Bunu kesinlikle ödeyebilecek durumda değiliz. Ailesiyle de bağlarımız kopmuş durumda. Bu sözleşmeden nasıl kurtulabiliriz yardımcı olur musunuz çok zor durumdayız. Nişan attık desek sözleşmeden kurtulabilir miyiz beklenmedik bir durum sonuçta? Salona maddi dururumuzun olmadığını söylesek anlayışla karşılayacağını sanmıyorum. Bu durumu yaşayan yada bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi. Düğün tarihine 3 buçuk ay var.
Ne kadar bi ücret ve hangi şehir???Düşündükçe ağlıyorum tek derdimiz bu borçltan kurtulmak düğüne heves meves kalmadı bende.. huzurlu olmak istiyorum sadece
Kızlar uzatmadan konuya gireceğim. Nişanlımın ailesiyle yaşdığımız problemlerden dolayı düğün yapmaktan vazgeçtik. Onlra minnet etmemek için yalnızca nikah yapacağız. Ailesiyle yaşadığımız problemlere üzülemeden birde düğün salonuyla yaptığımız sözleşme ile uğraşıyoruz. Sözleşmede eğer sözleşmeden dönülürse ceza prası olarak anlaşılan paranın 3te biri ödenir diyor. Bu yüksek bir meblağ ve sözleşmede nişanlımın imzası var. Bunu kesinlikle ödeyebilecek durumda değiliz. Ailesiyle de bağlarımız kopmuş durumda. Bu sözleşmeden nasıl kurtulabiliriz yardımcı olur musunuz çok zor durumdayız. Nişan attık desek sözleşmeden kurtulabilir miyiz beklenmedik bir durum sonuçta? Salona maddi dururumuzun olmadığını söylesek anlayışla karşılayacağını sanmıyorum. Bu durumu yaşayan yada bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi. Düğün tarihine 3 buçuk ay var.
Tüm ücretini mi odediniz ikinci kez?Düğün tarihim değişmişti benim de.
Aynı salona 2 kere para ödedik sözleşmeden dolayı.
Mecbur ödeyeceksiniz..
Tüm ücretini mi odediniz ikinci kez?
Gerçekten çok büyük sacmalamislar.Siz tarih degistirmek istediginizi söyledikten sonra sanki müşteri gelse sizin ayirttiginiz günü vermeyeceklerdi.Evet.
Çünkü ilk tuttuğumuzda bir tanıdık vasıtasıyla indirimli tutmuştuk, normal fiyatın 3 te 1 ini ödeyecektik. Sözleşme normal fiyat üzerindendi.
Tarih değişince adam sözleşmede yazan tutarı istedi, ikinci defa da indirimsiz tuttuk oysa 20 gün ertelenecekti sadece ama aldı çatır çatır.
Gerçekten çok büyük sacmalamislar.Siz tarih degistirmek istediginizi söyledikten sonra sanki müşteri gelse sizin ayirttiginiz günü vermeyeceklerdi.
Kızlar uzatmadan konuya gireceğim. Nişanlımın ailesiyle yaşdığımız problemlerden dolayı düğün yapmaktan vazgeçtik. Onlra minnet etmemek için yalnızca nikah yapacağız. Ailesiyle yaşadığımız problemlere üzülemeden birde düğün salonuyla yaptığımız sözleşme ile uğraşıyoruz. Sözleşmede eğer sözleşmeden dönülürse ceza prası olarak anlaşılan paranın 3te biri ödenir diyor. Bu yüksek bir meblağ ve sözleşmede nişanlımın imzası var. Bunu kesinlikle ödeyebilecek durumda değiliz. Ailesiyle de bağlarımız kopmuş durumda. Bu sözleşmeden nasıl kurtulabiliriz yardımcı olur musunuz çok zor durumdayız. Nişan attık desek sözleşmeden kurtulabilir miyiz beklenmedik bir durum sonuçta? Salona maddi dururumuzun olmadığını söylesek anlayışla karşılayacağını sanmıyorum. Bu durumu yaşayan yada bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi. Düğün tarihine 3 buçuk ay var.
sakın böyle bir şey yapmasınlar, haciz kağıdı çatır çatır gelir.o adamlar öyle minnoş insanlar değil.Cidden boyle mi? O sozlesmenin resmi degeri yok mu? Bosuna mi yapiyorlar yani?
Abimin düğün salonuna kapora olarak 300tl vermiştik sonra cenaze oldu ve düğün iptal edildi sadece nikah yapıldı annem gidip cenaze var düğün olmayacak dediğinde adamlar ne kaporayı verdi ne de para istediler.. 14şubatta olduğu için boş kalmayacak bir gün diye de istememiş olabilirler amaKızlar uzatmadan konuya gireceğim. Nişanlımın ailesiyle yaşdığımız problemlerden dolayı düğün yapmaktan vazgeçtik. Onlra minnet etmemek için yalnızca nikah yapacağız. Ailesiyle yaşadığımız problemlere üzülemeden birde düğün salonuyla yaptığımız sözleşme ile uğraşıyoruz. Sözleşmede eğer sözleşmeden dönülürse ceza prası olarak anlaşılan paranın 3te biri ödenir diyor. Bu yüksek bir meblağ ve sözleşmede nişanlımın imzası var. Bunu kesinlikle ödeyebilecek durumda değiliz. Ailesiyle de bağlarımız kopmuş durumda. Bu sözleşmeden nasıl kurtulabiliriz yardımcı olur musunuz çok zor durumdayız. Nişan attık desek sözleşmeden kurtulabilir miyiz beklenmedik bir durum sonuçta? Salona maddi dururumuzun olmadığını söylesek anlayışla karşılayacağını sanmıyorum. Bu durumu yaşayan yada bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi. Düğün tarihine 3 buçuk ay var.
Bencede oyledir, adam bosuna yapmazki kimsenin gozyasinada bakmazlar bence: (sakın böyle bir şey yapmasınlar, haciz kağıdı çatır çatır gelir.o adamlar öyle minnoş insanlar değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?