Bupsi'nin YENİ Evİ:))

Öncelikle Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin. Evin çok güzel. Ben sadece nacizane birkaç yorum yapacam.salonuna bayıldım bende böyle renkli tarza bayılıyorum evimi ekledim sende görürsün sadece salonunda avizeleri beğenmedim.holun çok güzel.hol için çok güzel koltuklar var ayakkabı giyerken özellikle çocuk olunca çok ihtiyaç oluyor o tarz bişey güzel olur.mutfağın çok güzel bende böyle açık mutfağı çok seviyorum ama koltuk takımın pek alakalı değil bide halılar farklı.banyon harika bayıldım.yatak odasında siyah hiç sevmem normalde siyah mobilya sevmem ama seninki hoş olmuş.makyaj masanın üzerine yatak odasına uygun aksesuarlar koysan tam süper olur.ayrıntılı oldu ama bende evime ayrıntılı yorum yapılınca çok seviniyorum.benim evimede beklerim.bu arada bende mersinliyim ama istanbula gelin geldim.adana çok yakın.alışırsın kapamazsın zamanla oradan merak etme.insanları sıcaktır havası gibi.

İlk once böyle detaylı yorumuna cok teşekkür ederim. Nedense bu ara herkes salonda ki avizelerle ilgili begenemdim die yorum yapıyor. Nedense onlar bana cok ta ole begenilmicek gibi gelmiyor ama bana gore salonda yaptgm yanlış, yemek masasının sandalyelerinde. 2 tanesi yeşil tonunda deri den kaplatmam gerekiyordu. Bana bi o eksigi geliyor.

Hol e koltuk koydum ama bu resmi ben bir kaç ay içinde cekmiştim koyamamıştım bunu koydum. Kesinlkle ayakkabı giyerken cok kullanışlı oluyor ve de alanı boş gostermiyor.

Mutfak ta halıları farklı kullandım, cunku iki yerin de farklı algılanmasını istedim. Biri oturma odam digeri mutfagım. Ztn duvar kagıdı da sadece oturma odasında war mutfaga devam etmio. öle yapılmış. Bu koltuklarda eski evimden. Belki ondan uygun gelmedi.

Bende senin gibi siyah hiç sevmem. ama nedense yatak odam da siyah ı biraz daha pırıltıyıo sectim. Yoksa ole klasik gelin evleri kırmızı siyah beyaz:) hiç sevmem. Aksesuar evt olablr dikkate alcm kesnlkle.

Adana konusunda katılamıcam:)) hiç alışabilcgm turden bi yer deil benim. Herseyin gelişmedigi yerleri sevmiorum heralde. Bir cafe ye bile gttgmde bi tarz bişi beklerim. Burda hiçbişi yok cok gelişmemiş bi memleket. ama mersin marina yı değişmem:))

Aman aman masallah cok guselmıs ıyımgunlerde bol kahkaha ıle otur ısallah

Çook teşekkür ederimm:)) Amin amin inşallah:))

salonunuz çok şık.

Çok teşekkürler:))

Ankaradan selamlar, evin çok güzel bayıldım mutfak kösesi ayrı bir güzel mutlu huzurlu aşkla oturun

Herşey cok zevkli cok güzel ama yatak odasının mobilya rengi bana göre değil nedense ceviz -beyaz renkler bana göre daha agır daha zengin bir hava katıyor.Ben de Adana ya gelin geleceğim Agustos ayında düğünüm var

Şimdiden hayırlı uğurşu olsun:) tam sıcak zamanda geliyorsunuz dmk. Nerden gelin geliyorsunuz_?

WAUuuu,, sanki yeni evlenip ev düzmüşsünüz gibi... Hayırlı uğurlu olsun, darısı başımıza.
Peki ev sizemi ait, yoksa kirayamı çıktınız? Ve hangi şehirde oturuyorsunuz, sakıncası yoksa eğer?

Bizde ev sahibi olmak istiyoruz da :) allah kısmet ederse.

Evet bize ait. DAha once paylaştığım kirada oturdugumuz evimizdi. Güsel yorumunuz ve begeniniz için cok teşekkürler.

adana da oturuyoruz biz.

allah kısmet etsin cok gusel bir eviniz olsun inşallah:)

Evet bize ait. DAha once paylaştığım kirada oturdugumuz evimizdi. Güsel yorumunuz ve begeniniz için cok teşekkürler.

adana da oturuyoruz biz.

allah kısmet etsin cok gusel bir eviniz olsun inşallah:)

allah razı olsun. bende güzel dileklerin için tşk ederim :)

Bupsi selam,

Evin genişliğini ve ferahlığını görünce Antalya sandım, burada da evler bu kadar ferah, aydınlık ve geniş :)
Benim çok tarzım olmasa da ev çok ferah, renkler birbirine güzel uydurulmuş, evin hiç göz yormuyor, iyi günlerde, huzurla oturun..
Köpeğinize bayıldım, nasıl sevimli öyle..

Çok teşekkürler güsel beğeniz. yorumlarınız için:)) hele Raja yı begenmenize cok sevindik evimizin en değerlisi o:))

ev cok guzel süper valla ben tek mutfak genıs dıye bıraz daha dolap yaptırabılırdım o kadar

Aslında dolaplar yetşyor şimdilk:)) içleride baya derin oldugu için yetiyor bize .

bayıldım bayıldım. güle güle oturun
burda bi çok eve baktım ama sizinkine yorum yapmadan geçemedim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…