Aynı eşyalarımızla, yeni evimiz:)
Eki Görüntüle 571075
SALON:)
Eki Görüntüle 571074
Eki Görüntüle 571069
HOL:)
Eki Görüntüle 571077
MUTFAK & OTURMA ODASI:)
Eki Görüntüle 571080
Eki Görüntüle 571086
BANYO:)
Eki Görüntüle 571089
Eki Görüntüle 571091
YATAK ODASI:)
Eki Görüntüle 571092
Eki Görüntüle 571093
Eki Görüntüle 571094
EBEVEYN BANYO:)
Eki Görüntüle 571096
BALKON:)
Eki Görüntüle 571098
Öncelikle Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin. Evin çok güzel. Ben sadece nacizane birkaç yorum yapacam.salonuna bayıldım bende böyle renkli tarza bayılıyorum evimi ekledim sende görürsün sadece salonunda avizeleri beğenmedim.holun çok güzel.hol için çok güzel koltuklar var ayakkabı giyerken özellikle çocuk olunca çok ihtiyaç oluyor o tarz bişey güzel olur.mutfağın çok güzel bende böyle açık mutfağı çok seviyorum ama koltuk takımın pek alakalı değil bide halılar farklı.banyon harika bayıldım.yatak odasında siyah hiç sevmem normalde siyah mobilya sevmem ama seninki hoş olmuş.makyaj masanın üzerine yatak odasına uygun aksesuarlar koysan tam süper olur.ayrıntılı oldu ama bende evime ayrıntılı yorum yapılınca çok seviniyorum.benim evimede beklerim.bu arada bende mersinliyim ama istanbula gelin geldim.adana çok yakın.alışırsın kapamazsın zamanla oradan merak etme.insanları sıcaktır havası gibi.
Aman aman masallah cok guselmıs ıyımgunlerde bol kahkaha ıle otur ısallah
salonunuz çok şık.
Ankaradan selamlar, evin çok güzel bayıldım mutfak kösesi ayrı bir güzel mutlu huzurlu aşkla oturun
güle güle oturun...
Herşey cok zevkli cok güzel ama yatak odasının mobilya rengi bana göre değil nedense ceviz -beyaz renkler bana göre daha agır daha zengin bir hava katıyor.Ben de Adana ya gelin geleceğim Agustos ayında düğünüm var
Şimdiden hayırlı uğurşu olsun:) tam sıcak zamanda geliyorsunuz dmk. Nerden gelin geliyorsunuz_?
Aynı eşyalarımızla, yeni evimiz:)
Eki Görüntüle 571075
SALON:)
Eki Görüntüle 571074
Eki Görüntüle 571069
HOL:)
Eki Görüntüle 571077
MUTFAK & OTURMA ODASI:)
Eki Görüntüle 571080
Eki Görüntüle 571086
BANYO:)
Eki Görüntüle 571089
Eki Görüntüle 571091
YATAK ODASI:)
Eki Görüntüle 571092
Eki Görüntüle 571093
Eki Görüntüle 571094
EBEVEYN BANYO:)
Eki Görüntüle 571096
BALKON:)
Eki Görüntüle 571098
Mersin den zaten okul için 4 yıldır Adana daydım(çukurova) şimdi de gelin geliyorum :)
WAUuuu,, sanki yeni evlenip ev düzmüşsünüz gibi... Hayırlı uğurlu olsun, darısı başımıza.
Peki ev sizemi ait, yoksa kirayamı çıktınız? Ve hangi şehirde oturuyorsunuz, sakıncası yoksa eğer?
Bizde ev sahibi olmak istiyoruz da :) allah kısmet ederse.
Evet bize ait. DAha once paylaştığım kirada oturdugumuz evimizdi. Güsel yorumunuz ve begeniniz için cok teşekkürler.
adana da oturuyoruz biz.
allah kısmet etsin cok gusel bir eviniz olsun inşallah:)
Bupsi selam,
Evin genişliğini ve ferahlığını görünce Antalya sandım, burada da evler bu kadar ferah, aydınlık ve geniş :)
Benim çok tarzım olmasa da ev çok ferah, renkler birbirine güzel uydurulmuş, evin hiç göz yormuyor, iyi günlerde, huzurla oturun..
Köpeğinize bayıldım, nasıl sevimli öyle..
ev cok guzel süper valla ben tek mutfak genıs dıye bıraz daha dolap yaptırabılırdım o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?