Bupsi'nin YENİ Evİ:))

o sevimli köpüşe ve çiçekli oturma grubuna bayıldım.
böyle çiçekli renkli şeyler ortama yuva havası veriyor bana göre

Çok çok teşekkür ederimm:))

ilk fotoğraftaki güzellikle birlikte mutlu, güzel bir yaşam diliyorum size. eviniz de zevkle döşenmiş.
güle güle oturun.

:))) Cok teşekkür ederizz güsel yorumunuz renginizi:))

Kesin bakmam isterim evine. ben metin mobilya ve dimax tan almıştım. Evt inşş alışıcm mutfagıma kendimce renklendirmeye çalıştım inşş alışıcmm:))

o sevimli köpüşe ve çiçekli oturma grubuna bayıldım.
böyle çiçekli renkli şeyler ortama yuva havası veriyor bana göre

Çook teşekkür ederimm:))çok naziksiniz:))

sanirim Yemek odani dimaxta gormustum bende turkuaz vizon takimimi dimaxtan aldim Ama takim duz kremdi ben bu sekil istedim pek hos oldu.birde cim balkonu sorsam kullanisli mi temizligi nasil

Son düzenleme:
sanirim Yemek odani dimaxta gormustum bende turkuaz vizon takimimi dimaxtan aldim Ama takim duz kremdi ben bu sekil istedim pek hos oldu.birde cim balkonu sorsam kullanisli mi temizligi nasil

Kolay evet. YAni supuruyorum rahatlıkla temizleniyor. Cokta şık duruyor.

eviniz çok güzel güle güle oturun.bişey danışmak istiyorum parlak dolap kapakları el ve su lekesi yapmıyormu çok kullanışlımı

eviniz çok güzel güle güle oturun.bişey danışmak istiyorum parlak dolap kapakları el ve su lekesi yapmıyormu çok kullanışlımı

Hem kalitesine, hem de rengine gore değişiyor bence. Benimki daha koyu bir renk oldugu için cok gostermiyor. Ama daha acık renkler ve kalite olarak daha dusuk dolap kapakları evet gosterebilir.

Yeni eviniz hayırlı olsun iyi günlerde mutlulukla oturun inşallah, diğer evinizde cok güzeldi buda cok güzel ve ferah olmuş

Canim Evin cok güzel masallah. Rabbim huzurla oturmayi nasip etsin.

Bu arada istanbulda mi burasi? Balkonuna bayildim :)

Canım yeni evin de çok güzel... Allah sağlıcakla oturmayı nasip etsin inşallah özellikle tatlı köpeciğe bayıldım

Canim Evin cok güzel masallah. Rabbim huzurla oturmayi nasip etsin.

Bu arada istanbulda mi burasi? Balkonuna bayildim :)

Hyr jnm Adana da oturuyorum ben. ankaradan gelip Adana da ki evlerin balkonlarına bende bayılıyorum. Kucuk balkonlardan sonra buyuk olması cok cazip oluyor:))

Canım yeni evin de çok güzel... Allah sağlıcakla oturmayı nasip etsin inşallah özellikle tatlı köpeciğe bayıldım

Çok çok teşekkürler:)) Kopecigimi begenmeniz daha da gusell:))

zevkle döşenmiş çok ferah bir evin var güle güle mutlulukla oturman dileğiyle şuan oğlumun odasına halı arıyorum oturma odasındaki halın hangi marka kullanışlımı

zevkle döşenmiş çok ferah bir evin var güle güle mutlulukla oturman dileğiyle şuan oğlumun odasına halı arıyorum oturma odasındaki halın hangi marka kullanışlımı

Çok teşekkür ederim:)) Royal halı dan almıştım. Evet cok memnunum.

evine bayıldım canım özellikle salonun harika.. mutlu mesut gunlerde oturun insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…