evet canım istanbul'dan gelin geleceğim bende adana'ya eminim bende zorlanıcambende gazipaşa'da oturacağım canım
çok hoş bayıldım, çok zevklisiniz. önceki evinizi de beğenmiştim, ama bu ev harika, koltuklar bu evde kendini daha belli etmiş, önceki evinizde bu kadar dikkatimi çekmemişti, hoşmuş gerçekten. güle güle oturun
ilk fotoğraftaki güzellikle birlikte mutlu, güzel bir yaşam diliyorum size. eviniz de zevkle döşenmiş.
güle güle oturun.
Evin cok guzel canim gule gule otur.ben de adanaliyim bu arada benim evime de bak canim.salon takimini bir yerde gordum ama neresi hatirlayamadim.ben de yemek masasi ve konsol ariyorum. abanoz cok orjinal bir renk canim.zamanla alisirsin mutfagina.puf aldigin iyi olmus.
o sevimli köpüşe ve çiçekli oturma grubuna bayıldım.
böyle çiçekli renkli şeyler ortama yuva havası veriyor bana göre
Off hele İstanbul dan Adana yaa( İlk bende gazipaşa ya yakın, Reşatbey de oturmuştum:))
sanirim Yemek odani dimaxta gormustum bende turkuaz vizon takimimi dimaxtan aldim Ama takim duz kremdi ben bu sekil istedim pek hos oldu.birde cim balkonu sorsam kullanisli mi temizligi nasil
eviniz çok güzel güle güle oturun.bişey danışmak istiyorum parlak dolap kapakları el ve su lekesi yapmıyormu çok kullanışlımı
Yeni eviniz hayırlı olsun iyi günlerde mutlulukla oturun inşallah, diğer evinizde cok güzeldi buda cok güzel ve ferah olmuş
çok güzel bir ev daha:)))))süper ne diyeyim güle güle oturun
Çok güzel güle güle oturun
Canim Evin cok güzel masallah. Rabbim huzurla oturmayi nasip etsin.
Bu arada istanbulda mi burasi? Balkonuna bayildim :)
Canım yeni evin de çok güzel...Allah sağlıcakla oturmayı nasip etsin inşallah özellikle tatlı köpeciğe bayıldım
zevkle döşenmiş çok ferah bir evin var güle güle mutlulukla oturman dileğiyle şuan oğlumun odasına halı arıyorum oturma odasındaki halın hangi marka kullanışlımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?