Ayni benBuraya bakmıyorsam instagrama bakıyorum
Haftalık 6 saat normal bence
En iyisi haftalık raporu kapatın
Hahahahaha aynenAyni benMagazin sayfasi turluyorum resmen
Ahahha evet.Hahahahaha aynenserenle yaşara ne olmus, kim kiminle kavga etmıs, kim bebegının resmini paylasıp Yuzune bu emojıyı koymus
Maalesef ben de YouTube da aşırı vakit harcıyorum..Hatta dışarı çıktığımda falan koştur koştur eve dönüp YouTube’un başına oturmak istiyorum o derece yaniYaklaşık 3 yıl önce burada bir üyeliğim vardı, vaktimi çok harcıyorum diye sildirmiştim. Tekrar üye oldum ve durum yine aynı. Tam 6 saat abartısız konuları okuyarak geçirmişim.
Eki Görüntüle 2307847
Gördüğüm kadarıyla bazı üyelerde sabahtan akşama kadar her an her dakika buradalar. Bende öyleyim tabi. Bakmadan duramıyorum ne olmuş ne bitmiş diye.Eşim hep telefon elinde, hayattan soyutlanıyorsun ya hu diye sitem ediyor. Bir ara da netflixe tutulmuştum, sabahtan akşama kadar izlemediğim dizi kalmazdı. Her şeyin suyunu çıkarıyorum yani. Bu 6 saatte mesela bir kitap bitirirdim muhtemelen. Sizler zamanınızı nasıl daha verimli kullanıyorsunuz? Bu telefon bağımlılığından nasıl kurtulunur? Çok can sıkıcı olmaya başladı çünkü.
Bana cok komik geliyor ne bileyim, var Bı iki arkadasım öyle henuz bebeklerini göremedim emojı yuzundenAhahha evet.o emoji olayi ayri tuhaf. Gecenlerde arkadasim 10 aylik cocuguna bunu koymustu. Gorunmesin diyosan paylasma yani
Egleniyorum ben baya
Ben haftalık yapmıştım sizinkinde öyle sanmışım o yüzden normal gelmişHaftalık değil günlük.
Bendede durun aynı kim gunluk vlog cekmiş bütün gün onları izliyorumMaalesef ben de YouTube da aşırı vakit harcıyorum..Hatta dışarı çıktığımda falan koştur koştur eve dönüp YouTube’un başına oturmak istiyorum o derece yani
Telefonun ayarlarından günlük yada haftalık raporu aktif ediyorsun telini elinde ne kadar boş aktivitelerle geçiriyorsun onu gösteriyor
O arada bna da oluyo ama cabuk alisiyorum küskünlugum bittiSon iki saçma sapan banlanmamdan sonra aşırı soğudum buradan ya , çok küskün giriyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?