- 25 Haziran 2016
- 7.582
- 13.552
- 248
Peki buna nerden bakıyorum ? Bu kaydı nereden görebilirim yani? Ninelerden farkım yok yaaTelefonun ayarlarından günlük yada haftalık raporu aktif ediyorsun telini elinde ne kadar boş aktivitelerle geçiriyorsun onu gösteriyor
Ya aynen bende ogun banlanmisim 2 gun giremedim anlamadm cok gicik bisiSon iki saçma sapan banlanmamdan sonra aşırı soğudum buradan ya , çok küskün giriyorum :)
Geçer geçer,başlarda öyle oluyor,sonra alışıyorsun,kapı açılınca hoop içeri:))Son iki saçma sapan banlanmamdan sonra aşırı soğudum buradan ya , çok küskün giriyorum :)
Yok vallahi başı sonu aynı halt :) yeni üye değilim , eskisi gibi kullanmıyorum yani zaten burayı .Geçer geçer,başlarda öyle oluyor,sonra alışıyorsun,kapı açılınca hoop içeri:))
Mantıklı aslında , ben oğluma yapmıştım süre sınırlamasını .Biz eşimle bu telefon bağımlılığı için bir çözüm bulduk. He telefonda var mı bilmiyorum ama iPhone’lar da uygulamalara süre kısıtlaması koyabiliyorsunuz, hatta bunu şifre ile koruyorsunuz. Biz eşimle birbirimizin telefonda ki sosyal medya uygulamalarına bu sınırı koyup şifreleri de birbirimize söylemedik. Benim şifremi eşim, onunkini ben biliyorum. Benim günde 15 dk İnstagram Facebook vs gibi uygulamalara iznim var :) süre bitince uygulama pat diye kapanıyor:) eşim asla tekrar açmıyor uzatmıyorAma bu bir bağımlılık kendimizi bu şekilde bundan kurtarmaya çalışıyoruz. İsteyenlere tavsiye ederim, yararlı
Taaa eski konuları şikayet ediyorlar anlamıyorsunda neyden gittiğini zaten . Geçen gün eski konulardan bi yerden size ne yazmış biri , bende peki size ne yazdım hoop al sana 3 gün , konuda tek bir yorumu yok hesap soruyor bana , saçmalık yani .Ya aynen bende ogun banlanmisim 2 gun giremedim anlamadm cok gicik bisi
Aynı duygular içindeyim. Banlandıktan sonra bi hevesim kaçtı.Son iki saçma sapan banlanmamdan sonra aşırı soğudum buradan ya , çok küskün giriyorum :)
Ya ana avrat düz gitsen ne bileyim şahsi bişey olsa tamam , ki yapılacak şey değil tabiki . Ama böyle bazı üyelerin ordan burdan cımbızla çekip şikayet etmeleri yıldırdı resmen , saçma sapan şeyler . Yazmak bile gelmiyor insanın içinden .Aynı duygular içindeyim. Banlandıktan sonra bi hevesim kaçtı.
Ya gecenlerde bana takip istegi geldiydiBen kanaviçe işliyorum. Hatta işlediklerini instagramda satıyorum.
Buraya da sık giriyorum
Ama bugünü toplasam 1 saat olmuştur burda takıldıgım. 6 saat çılgın bir zaman.
Bence siz de bir el sanatı ile uğraşın.
Bi de sürükleyici kitaplar tercih edin. Okuduğunuz kitap sizi sürüklemiyorsa.
Siz onu sürüklemek zorunda kalıyorsunuz.
Mesaj tekrariBen kanaviçe işliyorum. Hatta işlediklerini instagramda satıyorum.
Buraya da sık giriyorum
Ama bugünü toplasam 1 saat olmuştur burda takıldıgım. 6 saat çılgın bir zaman.
Bence siz de bir el sanatı ile uğraşın.
Bi de sürükleyici kitaplar tercih edin. Okuduğunuz kitap sizi sürüklemiyorsa.
Siz onu sürüklemek zorunda kalıyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?