- 14 Ekim 2016
- 7.319
- 49.669
- 548
Ben olabilirim. Benim de cok takipçim yok. Kimi bulsam istek atıyorum geri takip olması için. Burda hesap adı yazmak yasak mi bilemiyorum ama isterseniz yazarımYa gecenlerde bana takip istegi geldiydikanavice sayfasi. Ortak arkadaslar ladynin hesaplari. Sen miydin o? Cok takipcisi yok belki dolandiricidir falan diye kabul etmemistim. Sen miydin yoksam
Ben kanaviçe işliyorum. Hatta işlediklerini instagramda satıyorum.
Buraya da sık giriyorum
Ama bugünü toplasam 1 saat olmuştur burda takıldıgım. 6 saat çılgın bir zaman.
Bence siz de bir el sanatı ile uğraşın.
Bi de sürükleyici kitaplar bulayim seni de ekleyim madem
Ben tahmin ettim sanirim. Yasak olabilir yazma yine deBen olabilirim. Benim de cok takipçim yok. Kimi bulsam istek atıyorum geri takip olması için. Burda hesap adı yazmak yasak mi bilemiyorum ama isterseniz yazarım
Evet o benimBen tahmin ettim sanirim. Yasak olabilir yazma yine de900 takipcin var demi?
Simdi kabul eden de benimEvet o benim
Yaklaşık 3 yıl önce burada bir üyeliğim vardı, vaktimi çok harcıyorum diye sildirmiştim. Tekrar üye oldum ve durum yine aynı. Tam 6 saat abartısız konuları okuyarak geçirmişim.
Eki Görüntüle 2307847
Gördüğüm kadarıyla bazı üyelerde sabahtan akşama kadar her an her dakika buradalar. Bende öyleyim tabi. Bakmadan duramıyorum ne olmuş ne bitmiş diye.Eşim hep telefon elinde, hayattan soyutlanıyorsun ya hu diye sitem ediyor. Bir ara da netflixe tutulmuştum, sabahtan akşama kadar izlemediğim dizi kalmazdı. Her şeyin suyunu çıkarıyorum yani. Bu 6 saatte mesela bir kitap bitirirdim muhtemelen. Sizler zamanınızı nasıl daha verimli kullanıyorsunuz? Bu telefon bağımlılığından nasıl kurtulunur? Çok can sıkıcı olmaya başladı çünkü.
Sizin baya fazlaymış.Ben buraya işteyken giriyorum telefonumdan değil.Her gün mutlaka her sabah işe başladığımda ilk baktığım yer burası şu saat hala konulara bakıyorum :) bakmazsam içim rahat etmiyorYaklaşık 3 yıl önce burada bir üyeliğim vardı, vaktimi çok harcıyorum diye sildirmiştim. Tekrar üye oldum ve durum yine aynı. Tam 6 saat abartısız konuları okuyarak geçirmişim.
Eki Görüntüle 2307847
Gördüğüm kadarıyla bazı üyelerde sabahtan akşama kadar her an her dakika buradalar. Bende öyleyim tabi. Bakmadan duramıyorum ne olmuş ne bitmiş diye.Eşim hep telefon elinde, hayattan soyutlanıyorsun ya hu diye sitem ediyor. Bir ara da netflixe tutulmuştum, sabahtan akşama kadar izlemediğim dizi kalmazdı. Her şeyin suyunu çıkarıyorum yani. Bu 6 saatte mesela bir kitap bitirirdim muhtemelen. Sizler zamanınızı nasıl daha verimli kullanıyorsunuz? Bu telefon bağımlılığından nasıl kurtulunur? Çok can sıkıcı olmaya başladı çünkü.
Yaklaşık 3 yıl önce burada bir üyeliğim vardı, vaktimi çok harcıyorum diye sildirmiştim. Tekrar üye oldum ve durum yine aynı. Tam 6 saat abartısız konuları okuyarak geçirmişim.
Eki Görüntüle 2307847
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?