Burada çok zaman harcamak ✨

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yalan söylemeyeceğim bende internette çok zaman öldürüyorum tam kapatıcağım bir bakıyorum bildirim gelmiş
Geri dönüp okuyorsun
Ne eskisi gibi ders çalışıyorum ne kitap okuyorum nede örgü örmek gibi işlerle uğraşıyorum
Hadi burayı kapat bakıyorsun wats... Bir Mesaj faceden bildirim hadi bu defa orada zaman
Sizi izlemeye falan daldın mı bir iki saatte oraya
En son hepsini kapayacağım o olacak

Maalesef gerçek hayat dedigimiz bu artık o yüzden ben takılmıyorum sürekli elimde olmasına dünya elimizde önceden bu yoktu tv vardi tv yoktu radyo vardı o yoktu aşk romanları vardı yani telle oynamiyacağızda napicaz atom falan mı parçalıyorlar biz parçalamıyoruz

Ben bir ara çok takılıyordum fakat en son banlandıktan sonra:) kendime,evime vakit ayırmaya başladım daha doğrusu özüme döndüm:) Az önce 1 saat yürüyüşümü yapıp geldim zaten hafta içi çalışıyorum.

Aklıma bile gelmiyor şöyle akşam 9 -10 civarı bakmaya başlıyorum o da yeter artar bile..

En cok da boyle kadınlar fit koca ister Tam ciddi olacağım bunlara, bir gülme geliyor.

Bura ora şura fark etmiyor. Sosyal medya, gerçek hayatınızın önüne geçiyorsa destek almanız şart.

Ev hanımısınız sanırım, aksi takdirde çalışan birinin buralarda bütün gün takılması imkansız.
Hobi kurslarına yazılmayı bi deneseniz? En azından zamanınızı daha verimli geçirmiş olursunuz.

Çok haklısın
Iyy sosyal medya mı o ne elime almıyorum diyenlerin sosyal medyadaki dönen her şeyi senden benden çok bilmesi mesela
Bir ara televizyonlar için vardı o tipler sorsan koca ülkede aşkı memnu izleyen yoktu
Herkesler belgesel izliyordu
Türk dizisine bakan yoktu Fransız filmleri seyrediyorlardı

Yakındır buraya gelip ıhh kadınlar kulubü neymiş yazıp milleti gömmeye gelenler
Hatta bir ikisi damlamış bile

Ben tv izlemiyorum netten izliyorumcular var bide Allahım sana geliyoru.

Net....x sayilir mi peki O değil de bir dizi bulmuşum ki bu konuda psikopatim cidden eger cok sevdiysem dibini siyirmadan birakamiyorim simdi 3. sezonu bitirip rahat bir nefes alicam

Aynen sirf yorum okumak icin bakiyorum magazin sayfalarina polemik severim. Bu yuzden de burda surekli banlaniyorum zaten

Son iki saçma sapan banlanmamdan sonra aşırı soğudum buradan ya , çok küskün giriyorum :)
Vallahi bende. Sirf bir konuda yonetime itiraz ettim diye bir sene once aldigim 2. Uyeligi bulup kapatmis bir yoneticimiz.. beni de banlamislardi vallahi o zamanlar bilmiyordum 2. Uyeligin yasak oldugunu. Bilsem ayni tel. Numarasiyla falan alir miydim hic? Dogumuma az kaldigi icin de forumdaki topikten destek almak icin acmistim o uyeligi. Korkuyordum topigi okumak oraya yazmak rahatlatiyordu. Sonradan girmemistim bile uyelige. Resmen bir site kuralina laf ettim diye beni didik didik bulmuslar. Cok sasirmistim

Tvye bir şey diyemiyorum
Netflix falan giriyorsa tv izlemiyorum demiştir ama sonuçta onada zaman harcanıyor
Neyse
Bir defa kimse kimseyi kandırmasın instagramda facebookta en çok zaman geçiren ülkelerden biriyiz
Bizzat istatistikli kanıtlı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…