- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
Aynen muhtemelen üyeliğimi sonlandıracağım.Son iki saçma sapan banlanmamdan sonra aşırı soğudum buradan ya , çok küskün giriyorum :)
Aynen ban yiyince süslü sözlüğe kaydoldumBi de mesela burda çok zaman geçiriyorum diğer yerlere pek uğramıyorum ban yiyince YouTube da takılıyorum bu kez o olmasa başka yerde. Bunun sonu yok
Yok vallahi yazasım bile gelmiyor , çoğu kişi konuya yorumu yok özellikle kim ne yazmış girip bakıyorlar hoşuna gitmedi şikayet et , yahu biz başkasıyla konuşuyoruz saçma sapan yerden alıntılama yapıyor ama konu sahibi şöyle diyor diye bide , iyide o başka bu başka mesela , yada konu olmuş bitmiş üstünden aylar geçmiş size ne yazmış biri geçen gün peki size ne yazdım bende 3 gün ban ... öyle işteO arada bna da oluyo ama cabuk alisiyorum küskünlugum bitti
Son iki saçma sapan banlanmamdan sonra aşırı soğudum buradan ya , çok küskün giriyorum :)
Tamam o da kabul ama cidden bok yoluna gitmişliğimizde çok yav :)Bu durum arada bir hepimize oluyor :) biz de rahat durmuyoruz sanki :)
Tamam o da kabul ama cidden bok yoluna gitmişliğimizde çok yav :)
Heh işte aynen , alıntılama yasağı gelsin mesela istemiyorum belki ben :) içimi döksem razıyım yani oh be yazdım deyipte .Bana da oldu. Zaten biz rahat dursak biri alintilayip illa ki sana bulasiyor ben de banlanmak candir deyip surekli banlaniyorum :)))
Valla bak kahkaha butonuna bascaktim. Yanlışlıkla elim şikayet butonuna basti. Ciddi bir çekim gücünüz varHeh işte aynen , alıntılama yasağı gelsin mesela istemiyorum belki ben :) içimi döksem razıyım yani oh be yazdım deyipte .
Ay yok artık , kız biri sağda solda nasıl yaptın o işi . Tamam şimdi tekrar bas yanlışlıkla oldu yaz orayaValla bak kahkaha butonuna bascaktim. Yanlışlıkla elim şikayet butonuna basti. Ciddi bir çekim gücünüz var
Banlanirsan yanlışlıkla. Yapam mi cidden heyecanlı olurAy yok artık , kız biri sağda solda nasıl yaptın o işi . Tamam şimdi tekrar bas yanlışlıkla oldu yaz oraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?