Eski konunu okudum. Bu adamdan cocuk yapma. kayinvalidene de annecigim deyip totosunu kaldirma.
Arkadaslar kayinvalidemler 15 gunlugune kalmaya geldiler bugun ilk gunu. sadece bugun 25 kez burasi benim evim dedi. Her firsatta
Her alakasiz konularda bile burasi benim evim . Diyor. Annecim rahatmisiniz var mi bi isteginiz ben yatiyorum dedim rahatiz burasi bnm evim tabi rahat olacam sen merak etme dedi . Bugun sabahtan basladi geceye kadar 25 kez ayni lafi dedi. Neden boyle davraniyor
Yeni evlendiğimizde kaynana evime kamp kurmuştu ve 6 ay dayanabildim buna.. bigün bi olay çıkarıp gümbürtü kopardım aileme haber verdiler.. kadın diyo ki burası benim evim sayılır rahat rahat girip çıkamıcam mı.. nerden senin evin oluyomuş burası benim evim oğlun yolda oluyo 3 gün 5 gün görüşemiyoz çocuklar bi yalnız kalsın demiyosun utanmıyosan gel aramıza yat ya da al oğlunu koynuna beraber yatın.. hergün istemiyorum seni bu evde dedim.. kp kız haklı dedi kaynana da bozarıp sustu.. bidaha öyle konuşmadı.. anlayacağı dilen konuş arkadalım.. o mutlu olsun bu kırılmasın diye diye tepemize çıkıyolar..Arkadaslar kayinvalidemler 15 gunlugune kalmaya geldiler bugun ilk gunu. sadece bugun 25 kez burasi benim evim dedi. Her firsatta
Her alakasiz konularda bile burasi benim evim . Diyor. Annecim rahatmisiniz var mi bi isteginiz ben yatiyorum dedim rahatiz burasi bnm evim tabi rahat olacam sen merak etme dedi . Bugun sabahtan basladi geceye kadar 25 kez ayni lafi dedi. Neden boyle davraniyor
Sen aklina bile getirmek istemiyosun belli ki ama sanki kv yer yapiyor gibi, temelli kalmaya gelmis olabilir!O kadar alakasiz yerde soyluyo ki komik duruma dusuyor haberi yok.
Mesela sahur yemegi yiyoruz dediki benim kac gun kalacagim belli degil ya (cok kalacam haberin olsun) demek istiyor bu sure icinde seferi sayilirim diyor. Burdan nezaman giderim belli degil diyo . Ona,git kalma yada kal diyen yok ki yani oyle bi konu yok
Terbiyesiz olduğu için. O ısrarla burası benim evim diyorsa. Sende her şartta. Bak anne misafirsin diye çekinme al dolaptan. Misafirsin diye çekinme uzat ayağını vs de. O ısrarla burası benim evim desede senin bu söylediğin de onu gıcık eder. Ha gayret topla tum enerjini başlaArkadaslar kayinvalidemler 15 gunlugune kalmaya geldiler bugun ilk gunu. sadece bugun 25 kez burasi benim evim dedi. Her firsatta
Oğlum var 12 yasında KV konularını okuyunca nasıl davranmam gerek onu düşünüyorum evlendiginde .. Oğlumun evi benim evim olacak doğal olarak
neden oglun evlenince en esinin oluyor malesef oğlumun evi asla benim olmaz olamaz artık o evli ve ayrı bir hayatı olan bir birey.bu düşünce tarzı çok sacma geliyor bana.sizin e vleriniz yokmu niye oglunuzun evi sizin eviniz oluyor çok ilginç doğrusu...Ben de aynı soruyu soruyorum kendime.
Ama cuma nın gelişi perşembe den bellidir aslında.
o halde keyfine bak. laf ederse sizin eviniz annecim, ben karışmayım de.Arkadaslar kayinvalidemler 15 gunlugune kalmaya geldiler bugun ilk gunu. sadece bugun 25 kez burasi benim evim dedi. Her firsatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?