Burasi benim evim diyor

Sen de temizlik ve yemek yapma hani yemek diyince de anacim burasi senin evin ya yapmışsindir diye dusundum de hatta sen ona gittiğinde o kadar rahat ol kii evi dagit et burasi benim evim de

Ya ne sacma ya sende hızmet etme burası senın evınde otur mısafır hurmetı beklemesın ya essek kadar kadın ccuk gıbı davranıyr

Kim olursa olsun, 15 gün bir yerde kalsa burası benim der yani.
Zaruri bir durum yoksa , otel hariç bu kadar gün kalınmaz.
Yatılı misafire karşıyım( zorunlu haller dışında)
Ev özeldir , evli olmak bunu değiştirmez,ev otel değildir kim olursa olsun( mecburiyet yok ise) kafasına göre o evde kalma sürecini belirleyemez.
Siz izin verdiğiniz kadar, ister insanlar unutmayın.

Kadini kendi evinde gibi hissettirirsen gitmez. Senin pilavin cok guzel oluyor oilavi da sen yap de. Ya da aksam yemek yapma ben sen yapmissindir sandim de cok yorgunum bu saatten sonra yenek yapamam de disarda yiyelim de. O oglunun paraciklarina kiyamaz. Yemek yapmaya baslar. Is yapmak gucune gidince de gider merak etme. Azcik caninin kiymetini bil. Bu adama da kadina da is yapma. Onu evde birak arkadasina git. Ya da onu evde birakip kocanla sinemaya git. Her gittiginiz yere onu da davet etme. Totosunu kaldirma. Boyle cahiller kendilerini bulunmaz hint kumasi sanarlar.

misafir yemek takımını çıkarın yemek için . illaki ne gerek var diyecek siz de misafirim olmuşsunuz tabi çıkarıcam diyin . ne misafiri bizim evimiz bura derse orası öyle annecim siz evimizden gibisiniz ama ben en önemli misafirlerime de bu tabağı çıkarayım artık diyin . aynısını nevresimde falan da yapabilirsiniz . o ilk çıkarınca sormazsa da siz konuya anne sizin için dantelli nevresimlerimi çıkardım diye girin konuya misal . azcık politik olun :) eski konularınızı bilmiyorum. ama mutsuzsanız çare kendinizde unutmayın .

Yeni evlendiğimizde kaynana evime kamp kurmuştu ve 6 ay dayanabildim buna.. bigün bi olay çıkarıp gümbürtü kopardım aileme haber verdiler.. kadın diyo ki burası benim evim sayılır rahat rahat girip çıkamıcam mı.. nerden senin evin oluyomuş burası benim evim oğlun yolda oluyo 3 gün 5 gün görüşemiyoz çocuklar bi yalnız kalsın demiyosun utanmıyosan gel aramıza yat ya da al oğlunu koynuna beraber yatın.. hergün istemiyorum seni bu evde dedim.. kp kız haklı dedi kaynana da bozarıp sustu.. bidaha öyle konuşmadı.. anlayacağı dilen konuş arkadalım.. o mutlu olsun bu kırılmasın diye diye tepemize çıkıyolar..

Depresif bi ruh halindeyim herkesin ağzına edip çekip gidesim var

Sen aklina bile getirmek istemiyosun belli ki ama sanki kv yer yapiyor gibi, temelli kalmaya gelmis olabilir!

Sizde onun gibi yapabilirsiniz. Olur olmaz yerlerde cümleler arasinda kirk yilda bir misafirlige geldiniz aman rahat ettireyim annecim falan diyebilirseniz ne güzel olur.

Bende yeni Evliyken görümce artık burasi bizim evimiz gelir gideriz dedi.bende onun duyacağı şekilde burasi kimsenin evi değil benim evim izin almadan da kimse gelemez dedim ve gelemëdiler.bana bes kuruşluk insanlık göstermemis insanların böyle laflar etmesine tahammül edemiyorum

Terbiyesiz olduğu için. O ısrarla burası benim evim diyorsa. Sende her şartta. Bak anne misafirsin diye çekinme al dolaptan. Misafirsin diye çekinme uzat ayağını vs de. O ısrarla burası benim evim desede senin bu söylediğin de onu gıcık eder. Ha gayret topla tum enerjini başla

Nasıl saydın öyle bravo?
Aklınca senin beynine yerleştiriyor. Erkek anası olduğu için orası onu evidir ama gelinlerin aileleri için tam tersini düşünürler.
Biraz çaçeron olsan söylenecek çok şey var da neyse..

Bu arada benim de oğlum olacak ve kendimi kaynana olarak çok merak ediyorum.

Önceki konunu da okudum, ona da yazdım zaten.. o onu demişse bile oturup bunu saymış olman öbür başlıkta söylediğimi doğruluyor. sana herşey batıyor benim gördüğüm kadarı ile.

Ben de aynı soruyu soruyorum kendime.
Ama cuma nın gelişi perşembe den bellidir aslında.
neden oglun evlenince en esinin oluyor malesef oğlumun evi asla benim olmaz olamaz artık o evli ve ayrı bir hayatı olan bir birey.bu düşünce tarzı çok sacma geliyor bana.sizin e vleriniz yokmu niye oglunuzun evi sizin eviniz oluyor çok ilginç doğrusu...

Kimsecikler burası senin evin rahat ol demeyince 25 kez söyleme gereği duydu demek garibim
Bence büyütmeyin desin dursun.Canı sağolsun, o öyle dedi diye ev onun olmuyor. Kendi kendini ağırlıyor.Buradaki kv düşmanlarının gazına gelmeyin derim.Hepimizin evlatları var, genel olarak iyi niyetliyse detayları ben olsam takmam.

Ben olsam gerçekten şurayı da temizlesene anne, şunu da mı yapsam diye erindiğim ne varsa yaptırırım fırsat bu fırsat diyerek. Geldik bana iş yaptırıyor derse de aa misafir olarak mı görüyorsunuz kendinizi burası sizin eviniz derim, eşim terslik çıkarırsa ağzına kürekle vururum sonra tek başıma tatile çıkarım.

o halde keyfine bak. laf ederse sizin eviniz annecim, ben karışmayım de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…