sanıtım sunu demeni bekliyor hayır gelininle oglunun evi .Arkadaslar kayinvalidemler 15 gunlugune kalmaya geldiler bugun ilk gunu. sadece bugun 25 kez burasi benim evim dedi. Her firsatta
Her alakasiz konularda bile burasi benim evim . Diyor. Annecim rahatmisiniz var mi bi isteginiz ben yatiyorum dedim rahatiz burasi bnm evim tabi rahat olacam sen merak etme dedi . Bugun sabahtan basladi geceye kadar 25 kez ayni lafi dedi. Neden boyle davraniyor
Arkadaslar kayinvalidemler 15 gunlugune kalmaya geldiler bugun ilk gunu. sadece bugun 25 kez burasi benim evim dedi. Her firsatta
Her alakasiz konularda bile burasi benim evim . Diyor. Annecim rahatmisiniz var mi bi isteginiz ben yatiyorum dedim rahatiz burasi bnm evim tabi rahat olacam sen merak etme dedi . Bugun sabahtan basladi geceye kadar 25 kez ayni lafi dedi. Neden boyle davraniyor
15 gun icinde bunu yapmaya cok zamanim olacakTerbiyesiz olduğu için. O ısrarla burası benim evim diyorsa. Sende her şartta. Bak anne misafirsin diye çekinme al dolaptan. Misafirsin diye çekinme uzat ayağını vs de. O ısrarla burası benim evim desede senin bu söylediğin de onu gıcık eder. Ha gayret topla tum enerjini başla
Bu sabah uyandim ve dedimki annecim ben kendi anneme temizlige yardime gidicem nasilsa burasi senin evin yemekleriMadem onun evi geç kenara sağlam bir temizlik yaptie
Canim bu sabah uyandim ve dedimki annecim kendi annem yalnizmis temizlige yardima gidiyorum yemekleri sen halledersin kendi evin gibi dedim. Tamam bile diyemedi. Simdi gidiyorum anneme. Ne hali varsa gorsunKadini kendi evinde gibi hissettirirsen gitmez. Senin pilavin cok guzel oluyor oilavi da sen yap de. Ya da aksam yemek yapma ben sen yapmissindir sandim de cok yorgunum bu saatten sonra yenek yapamam de disarda yiyelim de. O oglunun paraciklarina kiyamaz. Yemek yapmaya baslar. Is yapmak gucune gidince de gider merak etme. Azcik caninin kiymetini bil. Bu adama da kadina da is yapma. Onu evde birak arkadasina git. Ya da onu evde birakip kocanla sinemaya git. Her gittiginiz yere onu da davet etme. Totosunu kaldirma. Boyle cahiller kendilerini bulunmaz hint kumasi sanarlar.
WoooaawBöyle düşünmenize çok sevindim Benim de tek Arzu'm sizi kendi evinizde gibi rahat ettirmek annecim
Diyeceksiniz
Arkadaslar kayinvalidemler 15 gunlugune kalmaya geldiler bugun ilk gunu. sadece bugun 25 kez burasi benim evim dedi. Her firsatta
Bu 15 günde sabır sabır sabır diyeceksin arkadasım başka çaresi yok.Arkadaslar kayinvalidemler 15 gunlugune kalmaya geldiler bugun ilk gunu. sadece bugun 25 kez burasi benim evim dedi. Her firsatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?