Burasi benim evim diyor

sanıtım sunu demeni bekliyor hayır gelininle oglunun evi .

samimiyetinden... art niyet oldğnu düşünmüyorum

Benim evim rahat edeyim durmadan geleyim diyordur :)

Bu kayinvalideler artik iyice zivanadan cikti ya!
Kendinibilmezlikte resmen yarisiyorlar artik!
Oturdugun yerden gunaha strese sokuyolar seni de!
Benimki de beni kendi evimden kovmustu yakin zamanda bilirsiniz!!!

Belli ki aklınca kayınvalidelik yapmaya çalışıyo sana ama cidden fiyasko.Burası oğlumun evi dolayısıyla benim de evim deyip sana buraları sahiplenme demek istiyor ama cidden çok amatörce yaptığı

Hiç takılma bi laf söyleme ama sen de şunu yap; bir arkadaşınla yanında telefonda konuş ve arkadaşına de ki: "Benim de misafirim var kayınvalidemler geldi" Bu da O'na bir ömür yeter

15 gun icinde bunu yapmaya cok zamanim olacak

Madem onun evi geç kenara sağlam bir temizlik yaptie
Bu sabah uyandim ve dedimki annecim ben kendi anneme temizlige yardime gidicem nasilsa burasi senin evin yemekleri
Canim bu sabah uyandim ve dedimki annecim kendi annem yalnizmis temizlige yardima gidiyorum yemekleri sen halledersin kendi evin gibi dedim. Tamam bile diyemedi. Simdi gidiyorum anneme. Ne hali varsa gorsun

benim babam da aynen böyle yapmıştı
burası benim evim sizin değil misafir değilim ben bu evde diyip durmuştu.

işin zor sabır dilerim

Evi onlar mı aldı?
Evi onlar aldıysa çalışmıyorsam çalışır o evden çıkarım.
Evi kendiniz aldıysanız ne münasebet burası benim evim sizde misafirsiniz derim.

Bende Kv gittiğim zaman aynı şeyi söyler dururum hep
Kv bana "kızım rahatmısın bişey istiyormusun" diye sorar bende "Anne kendi evimde neden rahat etmeyeyim ki" derim
"Karnın açmı canın bişey istiyormu" der
Bende "Kendi evim acıkırsam aöar dolabı yerim" diyorum
Ama bunları derken art niyetim yok gerçekten de kendi evim gibi rahatım demeye getiriyorum Kv üzülmesin benim rahatsız olduğumu düşünmesin diye söylüyorum

Tabi sizin 'de' eviniz de. İspatlamaya calisiyor ya, kabullenmis gorunmeyi deneyebilirsin ki sussun

Ben olsam olurdum heralde
ne alaka benim evim ya :) dogulular dimi?
onlar icin oglunun evi onun evidir, orasi hic bi sekilde senin evin degil bi kere esinin evi, bu ne demek kayinvalidenin evi.
sende dis kapinin dis mandali.

Bu 15 günde sabır sabır sabır diyeceksin arkadasım başka çaresi yok.

Bazı erkek anneleri cidden çok tuhaflar acaba ben de mi böyle olacağım diye düşünüyorum bazen ama yok o kadar manyak olamam heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…