bende öğrenciyim ayrıca çok ağır bi bölümde okuyorum halini çok iyi anlıyorum
herzaman böyle dağınık olmuyor ama dağıldığı zaman senin evini saray gibi gösterecek manzaralar çıkabiliyor bazen. sen de dağınık halinin fotoğraflarını koyunca insanlarda sürekli böyleymiş gibi bi izlenim oluşmuş o yüzden bu kadar sert yorumlar var heralde.. sanki onların evleri 7/24 böyleymiş gibi..
şaka mı bu ya:sinifsinifhaoldumsmile
hadi erkek olsan neyse dağınıklığı anlıyacağımda bir bayana hiç yakışmıyor..lmaz:
kesin şaka dimi:jeyyar:
mutluluğuna, esprine,hayata bakışına nazar değmesin
bide evin derli toplu haline:)
kızzz bu neeeekaydirigubbakcemile3 Allah canını almasın emiiii ölmüşsünde ağlayanın yok be bacımlmaz: anam görse varyaa kalbi bırak göz kaymasından giderdi.tek lafıda sen gibi biri varmış dünyadazemuszemus
Iıııyykkk ne kadar pisss.. Bari fotoğraf koyarken azcık düzenleme yapsaydınız. Öğrencilikle alakası yok bence. Temiz insan her daim temizdir. :umursamaz:
Bir sürü erkek arkadaşlarım var evde kalan ve çok düzenli mis kokulu evleri var.
evi temiz ve düzenli mis gibi yapan kadındır.
bnm eşim bu evde olsa böyle görse beni boğazlar heralde
canım,tamam hergün böyle olmayabilirsin ama şuraya resim koyuyorsun.biraz dalga geçer gibi olmuş bana göre...hani komiklik olsun diyeboshayallersmileeminimki normlade bu kadar bırakmıyorsundur ama keşke az toparlayıp koysaydın...
acıkcası ogrencı evı dagınık olcak degıldır..
ınadına daha tertıplı duzenlı olmalıdır ..
tabı buda sızın yaşam kalıtenızdır bısı dıyemem ama yesıl koltuklar cok hoş ev guzelde elden gecse yaşancak hale gelebılır..
:roflol::roflol: başlıgı görünce ne hevesle açmıştım şok oldum resmen cok güzeldi:lepi:
yok valla gercek:) hehe orda yumusatici var onu doksek bisey olmaz heralde yumos ayisi gibi oluruz pofuduk pofuduk :roflol:
dalga gecmek deil yani espri olsun diye koydum ... temizlenmis halinin de fotolari var vereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?