Burasi da Benim Evim Kalbi Olanlar Bakmasin:S

evet sanirim oyle olmus resimleri gorup sert yorum yapanlar devamli bole yasiyorum fln sanmis... Tip okuyosun sanirim sen daha iyi anlarsin yani bu hafta 2-3 saat uykuyla durdugum gunler cok oldu ara verdiginde yapsaydin diyenler olmus ama ara verdigimde kalkip temizlik yapsam 3gun fln uyumam gerekirdi herhalde neyse ben cok aldirmiyorum canim ya benim annem de gorse ayni yorumlari yapacaktir bazi insanlar temizlik konusunda cok cok hassas olabiliyo a.s

bayiliyorum bole yorumlara yaa :roflol: topladim valla mis gibi oldu arada bi oluyo valla kusura bakmayiin sizi ole igrenc bi manzarayla basbasa biraktiim icinn :kedi:

evi temiz ve düzenli mis gibi yapan kadındır.

bnm eşim bu evde olsa böyle görse beni boğazlar heralde

dusunemedim aslinda foto cekereken saklayabilirdim bazi seyleri :sm_confused: zor ve tahlihsiz bi doneme geldi buraya foto yukleme istedigim ama ev temizlendi yeni fotolarda eklendi.. ogrencilikle alakasi var mi yok mu bunun hakkinda da keske bi 24 saatimi gorseydiniz demek istiyorum... ayrica erkeklerin de temiz evleri olabilir temiz insan her daim temizdir demissiniz erkek ya da bayan olmasiyla bi alaka kurmaniza da sasirdim.. neyse... bu hipotezinizi tersten alirsak pis insan da her zaman pis mi oluyo? ben evimi temizledim temiz miyim pis miyim simdi ? ..:uhm: kafamçokkarıştı :uhm:

evi temiz ve düzenli mis gibi yapan kadındır.

bnm eşim bu evde olsa böyle görse beni boğazlar heralde

ben boyle dusunmuyorum evde ortak yasiyoruz ikimizde okula gidiyoruz butun sartlar ikimiz icin ayniyken temizligin bana kalmasi garip bi durum ayrica oyle bile olsa ben gorevim olan biseyi yapmamis bile olsam esim beni bogalayamaz... lmaz:

canım,tamam hergün böyle olmayabilirsin ama şuraya resim koyuyorsun.biraz dalga geçer gibi olmuş bana göre...hani komiklik olsun diyeboshayallersmileeminimki normlade bu kadar bırakmıyorsundur ama keşke az toparlayıp koysaydın...

acıkcası ogrencı evı dagınık olcak degıldır..
ınadına daha tertıplı duzenlı olmalıdır ..
tabı buda sızın yaşam kalıtenızdır bısı dıyemem ama yesıl koltuklar cok hoş ev guzelde elden gecse yaşancak hale gelebılır..

dalga gecmek deil yani espri olsun diye koydum ... temizlenmis halinin de fotolari var vereliniortak

bende ogrenci evi daginik olur diye bi sart kosmadim... buraya resim eklemek istedim o an ev bu haldeydi yine de ekledim yani durum sadece bundan ibaret ... evi o gun topladim ve yeni fotolari da ekledim zaten a.s

yorumlara bakınca gerçekten kutluyorum cesaretinden dolayı denefcim:))
öğrenci evi dediğin dağınık olmalı canım..
ayyy ne güzel günler yaaa
ev kimin umrunda:)

yok valla gercek:) hehe orda yumusatici var onu doksek bisey olmaz heralde yumos ayisi gibi oluruz pofuduk pofuduk
:roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

dağınıksınız ama bi taraftanda çok tatlısınız :)

sınavlarınızda başarılar :lepi:

ne kadar sabırlısın canım ya tebrık ederfım valla,kımseyı kırmadın,kırıcı yorum yapanlara bıle cok sabırla cevap vermişin,sasırdım gercekten,burda senın gıbıler yok denecek kadar azŞeniz

:roflol: alkisalkisalkis senin bölümünde okuyanların evleri böyle oluyor galiba. eşimin kuzenide senin okuduğun bölümü okuyordu bizde gitmiştik yılbaşı için o sene yanınaa. senin evinin görüntüsünden bir fark yoktuu. bir sabah kalkıp 2 saat mutfaktaki bulaşıkları yıkamıştımm.
ben üniv. hayatı yaşamadım ama ne bileyim bu kadar batırmazdım sanırım evimii. fisfisfis

arada temizlemek iidir canımm yaa. vakit buldukça 5 - 10 dk bile olsa yap bişeyler. çok bir kayıp olmaz senin için.yerimseniben

hem öğrencilik hayatında hemde evlilik hayatında kolaylıklar diliyorumm. sengözlerimebaksanab

ya sizde arkadaşı ömür boyu pasaklı ilan etmişsiniz. bi dağınık halinin resmini çekip koymuş kız. ben bayıldım valla. süperrrrr:lepi::lepi:kutluyom arkadaşım seni.vereliniortak

herkez evinin en güzel halini koyuyo kısakndırıyo bizi. siz o evlerin hiç böyle olmadığınımı sanıyonuz.

yani sanki hiç kimsenin evi dağılmıyor.hiç dağınık olmuyorsa evlerinde nereyi topluyorlar onu anlayamadım.
neyse okul bitince her şey gönlünce olur inşallah.güle güle otur.ayrıca bnde o yeşl koltuk takımını beğendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…