Burasi da Benim Evim Kalbi Olanlar Bakmasin:S

SEN EN GÜZELıNı YAPTIN BENDE BIKMIŞTIM KATOLOG resimleri gibi ev görmekten sen ne kadar sabırlısın ben yorumları okurken küplere bindim herkes yaşadığı yerin resmini ekliyor ister dağınık olur ister küçük olur kimene anlamadım gitti hoşuna gitmediyse bak geç canım sen keyfine bak allah kolaylık versin kocana sarıl uyu sınavlardan sonra

ben boyle dusunmuyorum evde ortak yasiyoruz ikimizde okula gidiyoruz butun sartlar ikimiz icin ayniyken temizligin bana kalmasi garip bi durum ayrica oyle bile olsa ben gorevim olan biseyi yapmamis bile olsam esim beni bogalayamaz... lmaz:

çok güzel ifade etmişsin .... katılıyorum sana.

valla dün tüm yazdıklarını okuduktan sonra bende birebir aynı şeyi düşündüm..budur yani..eleştiriye açık olmak gerek...kendini bilen insanın hali başka oluyor.
ve de dürüst bi şekilde şaka olsun diye koydum diyebiliyor bu da hoşuma gitti:)

Valla seni en iyi anlayacak olan kişilerden biri de benim.
Bazen gün gelir 48 saat uyumazsınız, yemeği bile zar zor yediğiniz zamanlar olabilir öğrencilik hayatınızda. Final zamanları öyle yoğun olurki 5 dakika zaman bulsanız ancak uyumak isterseniz. Bırakın evi insan o ara duş almaya bile zaman bulamadığı oluyor. O yüzden, seni ve evin o halini çok iyi anlıyorum.
Öğrencilik güzeldi yahu :) Özlüyorum o günleri, evin dağınık hallarini bile.. :)

canım benim seni çok tebrik ederim ya ne kadar da sabırlısın vallahi ben okudukça sana yapılan yorumları sinir oldum ama sana helal olsun tatlım ya evin içinde birşey söyleyemicem canım ama olsun elbet birgün toparlarsınkaydirigubbakcemile3:lepi: evlisin ve öğrencisin sonuçtasüprizzzzz

ya cok güldüm..allah iyiliğini versin..
evin dagınıklıgına değil yapılan yorumlara güldüm..
mutlu mesut yasayın..
kendinizce bahaneleriniz varmıs..
hem dagınıklık baska pis olması baska dimi..

tsk ediyorum arkadaslar yorum yapilmis baya yavas yavas yogunluk bitiyor evim hala toplu bi iki gundur hem su seri katil mi ne pislikse onun stresinden hem sinav stresinden ugarayamadim hic.. cok sabirlisin diyenler olmus opuyorumnanaktan ben resimleri koyarken hem kendim eglendim hem de millet bakip biraz guler diye koydum gerginlik olmasina hiic gerek yok yani.. evim hala tertemizzz bu arada :lepi:

denef bacım boşver ya. kadının evi istediği kadar temiz olsun, terbiyesizliğine kılıf olamaz. ne bayılıyo bazıları başkasını kınamaya. hepsinin de o kadar tertipli olduğuna katiyen inanmıyorum, maksat karşısındakii ezip ego tatmini yapmak. kız eğlence olsun diye koymuş iğğ pis ivv iğrenç ne biçim şeyler söylenmiş. ayıp be, kadınlığınızdan utanın. eviniz temiz olabilir ama içiniz pis. bu yorumum seviyesiz post yazanlaradır, eleştiri adı altında hakaret edenleredir!

bencede..herseyden önce cok sabirli denef arkadasimiz..bende sabrina sasirdim..robot gibi ayni seyleri okuyup görmek cok sikici oluyor..kizcagiz eylenme amacli birazda iyi niyetinden resimler paylasmis bizimle.bizim icinde biraz degisiklik oldu...kim cesaret edebilirki buna.

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

sanirim bu forumda sole bisey var yani tartisma cikmasi icin ozellikle negatif seyler yazildigini dusunuyorum sadece kendi topigm icin deil genel olarak bole bi hava hissettim ayni tarzda cevap vermek de hem bana gore bisey deil hemde asil olarak onlarin istegi seyi gerceklestirmek gibi geliyor. yani kildan tuyden seylere hakaret boyutunda cvplar gelebiliyor. ilginc gercekten.. Burda kim kimi agir sekilde elestirecek kadar taniyor ki? Bana pis, tembel, bahanelere siginiyor gibi seyler soylendi. devamli bu sekilde yasadigimi gorduler heralde zaten soledigin gibi bende kendimle gurur duymadim o manzara icin. Bilmiyorum gercekten insanlar bi garip oldu birbirlerine saldirmak icin bahane arar bi hale geldiler... :sm_confused:

evet sikici oldugu tamamen bi gercek :1rolleyes: yapilan kotu yorumlara ayni sekilde cevap vermek istemedim ne biliyim ya zaten yeterince stres yasiyoruz gencecik arkadasimiz bi manyagin kurbani oldu gitti hayat kisa 1 saniyemizin garantisi yok bole eften puften seyler icin kalp kirmak cok gereksiz... pisse pis daginiksa daginik ben kimseyi kulagindan tutup getirmiyorum ki evime... Ben cok titiz bi insan olsam bole bi manzara gorsem isin sadece eglence boyutuyla ilgelinirdim banane sonucta ben temizsem yasadigim yerle ilgilerim gerisine de guler gecerim mesele bazi tasvip etmeyenlerde cok esprili yaklasmis baya hosuma gitti guldum ... Kimseyi germek dalaga gecmek icin fln koymadim o fotolari o an resim eklemek istedim evin hali de buydu napim koydum iste :lepi:

süper bayıldım:lepi:aynen devam
boşver sınav bitince temizlersin harika olur
sınav bitince bi daha da öyle dağıtma emia.s.
benim bi arkadaş var dı evli işi gücü yok çalışmıyo öğrenci bile değil işi gücü gezmek tozmak
inan bana senin evin onunkinden 10 kat temiz
herkese yazdığımı sana da yazayım da kusur kalmasın bari
Rabbim ağız tadıyla oturmak nasip etsin

bolum konusunda sunu solim sadece yani sinav fln olmasa odev olmasa sadece hergun yazilmasa gereken sayfalarca rapor var ki odev olmamasi da gorulecek bi durum degil :bbo:

tabi normalde temizliyorum hafta bi gun supurup siliyorum duzenli olarak ama bu ara kafami kasicak zamanim olmadi bi kac saat bos zamanim kaldigindada ya uyuyodum ya dinleniyodum yavas yavas atlatiyoruz Allah in izniyle.. alkisalkisalkis

cok tesekkur ederim hem tarziniz icin hem iyi dilekleriniz icin a.s.

valla iyi dayandın gerçekten. yazılanları okudukça ben çıldırdım sinirden. yine de aklında olsun bir daha fırsat verme bu cibiliyet yoksunlarına denef. kendilerini bişi sanıyolar.

valla iyi dayandın gerçekten. yazılanları okudukça ben çıldırdım sinirden. yine de aklında olsun bir daha fırsat verme bu cibiliyet yoksunlarına denef. kendilerini bişi sanıyolar.

yerimseniben hehe saol. herkesin bi dayanma noktasi var umarim oraya getirmezler beni burda zor sinirlerim ama sinirlenirsemde zor sakinlesirim :jeyyar:

burada gördüğüm en tarz ev :smiley-cool: bizim evimizde öğrenciyken aynen böyleydi. temiz ama dağınık. o karmaşa içerisinde bir düzen oturtmuştuk, toparlayınca düzenimiz bozuluyodu :)))))))

Kiskandim bende ekliim dedim..

Evlerinizin degerini bilin....

Ogrenci olmak zorr....:kedi:

ev temizlendi yeni resimler sayfa15te...

[/ATTACH][/ATTACH][/ATTACH][/ATTACH]
slm çok güldürdün valla bilerek yaptığın da belli :))öğrenci olmak zor gerçekten ne diyelim kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…