- 29 Temmuz 2008
- 150
- 3
- 116
ben boyle dusunmuyorum evde ortak yasiyoruz ikimizde okula gidiyoruz butun sartlar ikimiz icin ayniyken temizligin bana kalmasi garip bi durum ayrica oyle bile olsa ben gorevim olan biseyi yapmamis bile olsam esim beni bogalayamaz...lmaz:
ne kadar sabırlısın canım ya tebrık ederfım valla,kımseyı kırmadın,kırıcı yorum yapanlara bıle cok sabırla cevap vermişin,sasırdım gercekten,burda senın gıbıler yok denecek kadar azŞeniz
bencede..herseyden önce cok sabirli denef arkadasimiz..bende sabrina sasirdim..robot gibi ayni seyleri okuyup görmek cok sikici oluyor..kizcagiz eylenme amacli birazda iyi niyetinden resimler paylasmis bizimle.bizim icinde biraz degisiklik oldu...kim cesaret edebilirki buna.¤ decemBer ¤;12938704 .!.:denef bacım boşver ya. kadının evi istediği kadar temiz olsun, terbiyesizliğine kılıf olamaz. ne bayılıyo bazıları başkasını kınamaya. hepsinin de o kadar tertipli olduğuna katiyen inanmıyorum, maksat karşısındakii ezip ego tatmini yapmak. kız eğlence olsun diye koymuş iğğ pis ivv iğrenç ne biçim şeyler söylenmiş. ayıp be, kadınlığınızdan utanın. eviniz temiz olabilir ama içiniz pis. bu yorumum seviyesiz post yazanlaradır, eleştiri adı altında hakaret edenleredir!
denef bacım boşver ya. kadının evi istediği kadar temiz olsun, terbiyesizliğine kılıf olamaz. ne bayılıyo bazıları başkasını kınamaya. hepsinin de o kadar tertipli olduğuna katiyen inanmıyorum, maksat karşısındakii ezip ego tatmini yapmak. kız eğlence olsun diye koymuş iğğ pis ivv iğrenç ne biçim şeyler söylenmiş. ayıp be, kadınlığınızdan utanın. eviniz temiz olabilir ama içiniz pis. bu yorumum seviyesiz post yazanlaradır, eleştiri adı altında hakaret edenleredir!
¤ decemBer ¤;12938704 .!.:denef bacım boşver ya. kadının evi istediği kadar temiz olsun, terbiyesizliğine kılıf olamaz. ne bayılıyo bazıları başkasını kınamaya. hepsinin de o kadar tertipli olduğuna katiyen inanmıyorum, maksat karşısındakii ezip ego tatmini yapmak. kız eğlence olsun diye koymuş iğğ pis ivv iğrenç ne biçim şeyler söylenmiş. ayıp be, kadınlığınızdan utanın. eviniz temiz olabilir ama içiniz pis. bu yorumum seviyesiz post yazanlaradır, eleştiri adı altında hakaret edenleredir!
bencede..herseyden önce cok sabirli denef arkadasimiz..bende sabrina sasirdim..robot gibi ayni seyleri okuyup görmek cok sikici oluyor..kizcagiz eylenme amacli birazda iyi niyetinden resimler paylasmis bizimle.bizim icinde biraz degisiklik oldu...kim cesaret edebilirki buna.
:roflol: alkisalkisalkis senin bölümünde okuyanların evleri böyle oluyor galiba. eşimin kuzenide senin okuduğun bölümü okuyordu bizde gitmiştik yılbaşı için o sene yanınaa. senin evinin görüntüsünden bir fark yoktuu. bir sabah kalkıp 2 saat mutfaktaki bulaşıkları yıkamıştımm.
ben üniv. hayatı yaşamadım ama ne bileyim bu kadar batırmazdım sanırım evimii. fisfisfis
arada temizlemek iidir canımm yaa. vakit buldukça 5 - 10 dk bile olsa yap bişeyler. çok bir kayıp olmaz senin için.yerimseniben
hem öğrencilik hayatında hemde evlilik hayatında kolaylıklar diliyorumm. sengözlerimebaksanab
valla iyi dayandın gerçekten. yazılanları okudukça ben çıldırdım sinirden. yine de aklında olsun bir daha fırsat verme bu cibiliyet yoksunlarına denef. kendilerini bişi sanıyolar.
slm çok güldürdün valla bilerek yaptığın da belli :))öğrenci olmak zor gerçekten ne diyelim kolay gelsinKiskandim bende ekliim dedim..
Evlerinizin degerini bilin....
Ogrenci olmak zorr....:kedi:
ev temizlendi yeni resimler sayfa15te...
[/ATTACH][/ATTACH][/ATTACH][/ATTACH]
hangi bölümde okuyosun? merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?