Burasi da Benim Evim Kalbi Olanlar Bakmasin:S

cok yasa emi cok güldümm...
süpersin walla .. cesaretinden dolayi tebrik ediyorum seni,
ayrica toplu hali daha güzel duruyo. sen icinde ki tertipli kadini bastirma :roflol:
birak toplu olsun evin sempatiksalakcinni

dürüstce göstermen iyi bisey cesaretine hayran kaldim ,insanin temizlik icinden gelmesi lazim,ögrencilik bence bahane ,nete girmeye firsat bulabiliyorsa insan o zamandan az kisar evi toplar ,mutlaka dinlenmeye zamanin kaliyordur o sira toplansa ev ve her bisey alindimi geri yerine konulsa ev dagilmaz esinde senin kafadanmis,benim esim hic gelemez böyle dagniklara yetisemedigim yerde o yapar.nasil rahat ediyorsa insan öyle yasiyor ,sende demekki böyle rahatsin.

Denefçiğim, evin süper olmuş canım. Ellerine sağlık.

alkisalkisalkis
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis​

tirilyon verseler 1 saat yaşayamam öyle bir evde... offf içim sıkıldı bakarken kasıldım...

öğrenciymişsin ya, eline süpürge alıp süpürünce bilgilerin kafandan gidiyor mu?

yada evi silince bilgilerini mi sildin sanıyorsun...

ya yüklenmeyin kıza. temizlemiş işte. hem verdiği cevaplarla bana çok iyi niyetli ve sevimli geldi. bide düzen insanın içinden gelen bişey.bende ne kadar düzenli olmaya çalışsamda annem kadar olamıyorum.

bende öğrenciyim ayrıca çok ağır bi bölümde okuyorum halini çok iyi anlıyorum
herzaman böyle dağınık olmuyor ama dağıldığı zaman senin evini saray gibi gösterecek manzaralar çıkabiliyor bazen. sen de dağınık halinin fotoğraflarını koyunca insanlarda sürekli böyleymiş gibi bi izlenim oluşmuş o yüzden bu kadar sert yorumlar var heralde.. sanki onların evleri 7/24 böyleymiş gibi..

şaka mı bu ya:sinifsinifhaoldumsmile
hadi erkek olsan neyse dağınıklığı anlıyacağımda bir bayana hiç yakışmıyor..lmaz:
kesin şaka dimi
:jeyyar:

kızzz bu neeeekaydirigubbakcemile3 Allah canını almasın emiiii ölmüşsünde ağlayanın yok be bacımlmaz: anam görse varyaa kalbi bırak göz kaymasından giderdi.tek lafıda sen gibi biri varmış dünyadazemuszemus

Iıııyykkk ne kadar pisss.. Bari fotoğraf koyarken azcık düzenleme yapsaydınız. Öğrencilikle alakası yok bence. Temiz insan her daim temizdir. :umursamaz:
Bir sürü erkek arkadaşlarım var evde kalan ve çok düzenli mis kokulu evleri var.

cok yasa emi cok güldümm...
süpersin walla .. cesaretinden dolayi tebrik ediyorum seni,
ayrica toplu hali daha güzel duruyo. sen icinde ki tertipli kadini bastirma :roflol:
birak toplu olsun evin sempatiksalakcinni

hehe saolasin... yok artik o hale gelmicek ins esime kizip duruyorum bugun 10 defa tekrar ettim aldigini yerine koy die kaydirigubbakcemile

tsk ederim. devamli nete takilmiyorum bilgisayar devamli acik ve lazim oldugu icin ders calisirken online kalabiliyorum cogu zaman dinlenme zamanim oluyor tabi ama dinlenme zamaninda dinleniyorum iste a.s ev toplandi ayrica. esim konusunda da sunu solim ikimizde durumdan rahatsiz oluyoruz tabiki bana da cok yardimci oluyor ayrica 365 gun bole yasamiyoruz ...

hayir hic ole dusunmemistim ole oldugunu da iddia etmedim :bbo: sadece cok yogun oldugumuz bi doneme denk gelmis bi manzara bu... yorum biraz alakasiz geldi ama yine de saolun :1closedeyes:

ya yüklenmeyin kıza. temizlemiş işte. hem verdiği cevaplarla bana çok iyi niyetli ve sevimli geldi. bide düzen insanın içinden gelen bişey.bende ne kadar düzenli olmaya çalışsamda annem kadar olamıyorum.

tsk ederim opuyorumnanaktan aslinda seviyorum temizlik yapmayi yapinca da iyi yapiyorum ama defalarca soylediim gibi cok yogunuz bu ara. Bi de ben 2 saat ders calisip 1 saat ara veremiyorum bi oturunca en az 4-5 saat araliksiz calisiyorum oyle konsantre olabiliyorum. kalktigimda asiri yorgun oluyorum ancak bi cay icip oturuyorum biraz temizligide gozum almiyo bu arada cunku bi yapinca baya ayrintili yapmayi seviyorum ne bilim bulasik yikamak sadece bulasikla bitmiyo bana gore tezgahi ocagi dolaplarini yuzunu silmeden bitmiyo o da gozumde buyuyo acikcasi hic yapamiyorum bu defa
senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…