Burasi da Benim Evim Kalbi Olanlar Bakmasin:S

bırak çocum sen öğrencısın ögrenc evı calısan evı gıbı olmaz
hem sız para bıle kazanmıorsunuz kı ıstemez mısın sen evını yenılemek yaptırmak falan ev kıradır bıle bsver ogrencı evıyle calısan evı asla bır olmaz.

Öğrencilik çok zor asla çalışma hayatına benzemiyor.
Açıkçası 2 seneye yakın oldu çalışıyorum öğrenciliğin daha zor olduğunu söyleyebilirim...
Hele ki okuduğun bölüm ağırsa...
:1no2:
Boşver hiç umursama denef :1closedeyes:
Sonuçta sen eğlenmek için koymuşsun kendin de farkındasın dağınıklığın.

aman beee ne güzel ögrencisin bırak dagınık kalsın
ilerde iş güç cocuk yeterince yorulursun sorumluluk bastırır omuzlarına
şimdi o evin tadını cıkar emin ol ilerde özlersin

ben okudumda cnm ama hıc bu kadar dağınık olmadım cok şükür
çalışmak mı okumk mı zor demıyoruz brda
bana göre bahane edılemez bı durum söz konusu
için dışın bır ne güzel dıyemıycem yanı

dun sabah 8 den beri 1 saat uyumadim esim karsi koltukta uyuya kalmis artik birakin ev toplamayi kalkip su icmeye halim yok bahaneyle ne alakasi var anlamadim gunluk yazdigim ingilizceye cevirmek oldugum 7-8 sayfalik raporlardan bi sayfasini yazmayi deneyin bakalim tabagin bardagin yerini bile sasirirsiniz...

denef bence sen evi biara adam ettiğinde fotosunu koy
normalde böle ama toplamadan öncede böle idi diye::)

çok güldümm yakaydirigubbakcemile3 bırak dağınık kalsın biz telef oluyoz iş yapmaktan valla sempatiksalakcinni cesarettinden dolayı tebriklerr iyi valla eşin kızmıyo

valla abla paramiz yokk esyalarimiz cook eski ev igrenc uhuuu uhuuusenağlama ... iste bu sene disimizi sikmazsak bu iskence iice uzicak. ben neyse en azindan o ogrenci olmasaydi yine daha duzenli olbilirdik onun son senesi bitircek ins. o yuzden birazda dersin onune hic bisey getirmemeye calisiyoz... 365 gunde bu halde deiliz ama bu aralar cok yogun

Tabiki farkindayim yaa o da icimi cok sikiyo zatenn hic de rahat deilim.. valla canim cikiyo sinav odev hic bisey olmasa her gun en az 5 sayfa rapor var bi de gidip evlendimmm esim yine de yardimci oluyo ama o da ogrenci sonucta... bole yuvarlanip gidioz iste boshayallersmile

ya sizin ne aceleniz vardı okurken evlendiniz
ben sadece sen okuosun sanıodum:S
yani konuyla alakalı değil tabi sorduğum ama
öğrenci için evlilik hayatını yürütmek zor bence
ben de senle aynı yoldan geçtim ama öğrenciliğin bitmesini bekledim
buarada meslektaşız
lisans okumanın zorluğunu biliyorum
ben evde odamdan başka yeri toplmaıom yemek yapmıyorum
bence erken yapılan bi evlilik keşke 2 sene bekleseydiniz
okul dersler ve evi birlikte düşünmek zorunda kalmazdın
fazla sorumluluk almışsın bu yaşta

bunar benim fikrim tabi abla olarak sölüyorum bunları sakın yanlış anlama

denef bence sen evi biara adam ettiğinde fotosunu koy
normalde böle ama toplamadan öncede böle idi diye::)

dun kalktim o gazla giristim mutfaga 2 saati gecti temizlemek kalkip foto cekcek halim bile yok bi ara eklicemm :)) bana pis dienler utanacak... lülülülülülü

ya aslinda karisik biraz simdi biz ilk once cikmaya basladik 1 yil fln surdu aileler tanisti fln esim yabanci uyruklu iran vatandasi azeri. turk vatandasligina gecmesi evliligin 3. yilinda oluyor. O da bizim icin sorun yaratacakti bu sene onun okulu bitiyor zaten. ama vatandas olmadigi icin calisma izni fln bi suru sorun cikacakti bizimde zaten hersey kesindi hemen evlendik hemde bolumler ayni bana yardimci olur fln diye. bu yili atlatsak seneye daha duzene gircez.. bole iste guclubacismile

çok güldümm yakaydirigubbakcemile3 bırak dağınık kalsın biz telef oluyoz iş yapmaktan valla sempatiksalakcinni cesarettinden dolayı tebriklerr iyi valla eşin kızmıyo

ne kizmasiii ben ona kiziyorum melek gibidir o biseycik demez :) hem kendi de dagitiyo ya benden daha cok dagitiyo.. kaydirigubbakcemile

valla zor oluyo baya ama idare ediyoz iste:) ben cay istiyorum ders calisirken esim bole kuflu bardaklari yikamaya calisiyo ama cikmiyo kirler ben de diyorum birak getir olece icelim fln.. tadi degisiyo ama alistik artik :teytey:

canım küflü bardakla çay içmenin tadı damagında kaldı sanırımdelikafadulden
ayrıca eleştiriye acık olmalısınlmaz:

bu üzüntülü halimde beni güldürdün ya,helal olsun sana..delikafadulden sırnaşık şey :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Bu arada memnun oldum meslaktasmisiz bu raporlardan nefret ediyorum ya :)
Nie yanlis anlim cok memnun oluyorum bole samimi yorumlar duyunca.. aslinda beklememiz mantikliydi ama dedigim gibi ozel durumlar durumlar oldu
yine de esim cok anlayisli saolsun kahvaltiyi hazirlar cayima kadar demler dersten bunaldigimda gece 3-4 olsun uyanir uykudan kalk dolasalim der okul konusunda da cok yardimi oluyo.. bi yonden de iyi yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…