bu üzüntülü halimde beni güldürdün ya,helal olsun sana..delikafadulden sırnaşık şey :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ayyy guldun mu cidden ? hamilesin bi de igrenip tiksinip kotulenmeseydinn.. uzulcek ne var hep gul ins. uzuldugunde sole ben bi iki foto ekliim buraya keyfin yerine gelsinn :roflol: a.s.
Sevgili Denef, konuyu ilk açtığında hayretler içinde kalarak, biraz da manalı bir yorum yapmıştım. Daha sonra yazılanlara ve özellikle senin yanıtlarına bakınca çok gereksiz bir yorum yaptığımı farkettim.
İnsanlar burada evlerini paylaşıyorlar. Burası temiz, düzenli, kusursuz evlerin fotoğraflarının konulduğu bir yer değil. Sen de doğrusunu yapıp yaşadığın yerin fotıoğraflarını paylaşmışsın. Üstelik bunu biraz da mizah olsun diye yapmışsın.
Yapılan yorumlara da gayet terbiyeli, mantıklı ve zaman zaman da esprili yanıtlar vermişsin. Yorum biraz kaba bile olsa nezaketini kaybetmemişsin, sabırla içinde bulunduğun durumu anlatmışsın.
Her ne kadar dağınıklığı onaylamasam da öncelikle seni cesaretinden ve gerçekliğinden ötürü kutluyorum. Ayrıca yapılan yorumlara verdiğin yanıtlardan ötürü de teşekkür ediyorum. Eğer bu topikte dünden beri bir savaş çıkmadıysa bunun nedeni senin verdiğin sevimli yanıtlardır.
Sana sevgilerimi yolluyorum ve evini toparladığında yeniden fotoğraf koymanı istiyorum senden...
kiz sinirli halimle beni güldürdünya..allahda seni güldürsün..kaydirigubbakcemile3
keskem herkez senin gibi dogal olsa..
zaten oluyor canim bazen ..insanlik hali iste..hergünün bir olmuyo..birgün bakmisin temizlik krizine girmisin heryer piril piril..birgün bakmisin evde sanki savas olmus..kaydirigubbakcemile3.dogal seyler bunlar..benimde son günlerde hic birsey yapasim yok..ayy bak gulme komsuna gelir basina.. sonra biyerlerin cikar toplayana kadar benim gibi yigilir kalirsin koltuga kafamçokkarıştı bi de yanlis anlasilmasin dogal halim dogal ortamim bu deil .. pasakli deilim benn topladim bi kere misss gibim oldu sositososito
Biz yapıyozda ne oluyor sanki balerina cif gibi uçuyom evde delikafadulden yap yap aynı başa dönüyoruz hep sempatiksalakcinni çamaşır suyu kokuyorum artık :sinifsinif:
her sekilde allah sana kolaylik versin _Denef_ cim
hic kolay degildir,okumak kafa,calismak vucut isi.. her ikiside iyi olacakki cevrende kendinde iyi,duzenli olsun..esinle bastan konusmussun guzelde,esinin kurallara uymamasi kotu olmus.aslinda uysaymis her aldiginiz seyi,tekrar yerine koyarak..her pislenen esyayi yikayip yerine koyarak,fazla birikmeden yapmak cok kolay olur sana..bende calisiyorum,ve 2 cocuk buyutuyorum..onlara bunu asilamaya calisiyorum..aldiginiz sey ne olursa olsun,aldiginiz yere tekrar koyarsaniz,ortaya atip birakmazsaniz,ev her zaman duzenli gorunur..
elinde yokmus ama sana bir bulasik makinesi sart..keske ikinci el veya ailelerinizden karsilayabilseydiniz..annemin bir sozu vardir evi sil supur,camasir sularina batir..ama mutfagin pis oldukca o ev hep pis gorunur..mutfak bir evin beynidir!! mutfak hep duzenli,temiz olursa..evinde temiz demektir..koltugu duzelip,camasirlari makineye atmakla bile evin tertemiz gorunur..
vereliniortakanlamadıgım bise var.porfıl resmindekı sensen pardon albumdekı resım,süper bakımlısın makyaja nasıl zaman buldun,ve ben sabaha gırdım burdaydın akşam oldu hala burdasın,bu zamana kadar evi çoktan toplardın:sinifsinif:
malesef ki malesef ki malesef kiiii Kimya Muhendisligi %100 ingilizcesinden...klava: aklima tukureyim..
anlamadıgım bise var.porfıl resmindekı senmısın.... pardon albumdekı resım,süper bakımlısın makyaja nasıl zaman buldun,ve ben sabah gırdım burdaydın akşam oldu hala burdasın,bu zamana kadar evi çoktan toplardın:sinifsinif:
valla pislikle dağınıklığı ayırt edecek akıldayım çok şükür.pis deill sadece daginik.........
kız öğrencı ama evlenmıs sadece öprencıyken,
ögrencı evının pis olması normal sayılabılır evlı ve okuyor degıl zaten ögrencı ve evlenmıs,
hem ılerde kendı evıne cıkınca işi gucu olunca en temız bu kız olur ne var yani.
sımdı bıraz böcek yuvasını andırsa da genc evı daaha dagınıklarının resımlerını görduk.
anlamadıgım bise var.porfıl resmindekı senmısın.... pardon albumdekı resım,süper bakımlısın makyaja nasıl zaman buldun,ve ben sabah gırdım burdaydın akşam oldu hala burdasın,bu zamana kadar evi çoktan toplardın:sinifsinif:
valla pislikle dağınıklığı ayırt edecek akıldayım çok şükür.
tatlım senin evin resmen pis.:hulya:
pislik içinde.akannehir
ortada bir iki yastık olsa, ne bileyim yatağın falan toplu olmasa anlarım.
ama senin evin resmen pis.
kazara senin evine misafir gelsem bırak yemek yemeyi kapalı kutudaki suyunu bile içmembilmiyorumkismile
makyaja ayırdığın zamanın 5 te 1 i ile bu evi mis gibi yapabilirsin.
ama daha öncede dediğim gibi sen aklın sıra bizimle kafa bulduğunu düşünüyorsun.
anlamadık sanma yani.
ama hadi eğlen bakalım gönlün olsunbayanssulusmile
fotoğraflara daha dikkatli bakmanı tavsiye ederim.
dağınıklık başka bir şeydir pislik başka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?