Buraya böyle bir konu açacağım aklıma gelmezdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Az önce geldi yanima yemekleri hazirladim gel biseyler ye dedi cvp vermedim konusmak gormek istemiyorum

Affetme sakın. Oruçlu insana eziyet nedir. Böyle oruç mu tutulur. Erkeler böyle filan asla kanma. Zalim herif. Yemek filan da yapma. Zıkkım yesin
Affetmek icimdem asla gelmiyo ben gururluyum. Onun oyle bir hareket yapicagi aklimdan gecmezdi yani girdigi gibi firlatmasi bir oldu

Bir de kocadır hem döver, hem sever de deyin tam olsun. Nolcak ki kızın kafasına vurduysa demi. İnsanlık haliymiş. Bu halin neresinde insanlık peki?
Benim yolum erkek şiddetine uğrayan kadınlar için mücadele etmek ve sen benim yolumda en büyük engel aynı zamanda da utanç kaynağısın. Umarım çocuğun yoktur ne diyebilirim ki korkunçsun sadece
ahh canim benim sen kendini fazla buyutmussun kendi gozunde benim hayatim keyfim gayet yerinde yazdigim seylerin seninle hic bi alakasi yok Sen kimsin de bana akil vericeksin /benim dusuncelerim boyle ve hayatim cok yerinde ezilmem hicbizaman sevdiyim icin yapiyorum herseyi .sen bence git kendi hayatina bak

yaa canim sabrli ol erkekler ac olunca hep bi canavara donusurler benimde esim sakin insandir bende onca sey yapmama ragmen surekli emrler yagdriyo napalim iste erkekler
Napalım işte erkekler mi ???
erkekler aç olunca canavara mı dönüşüyor ?
benim eşim erkek değil o zaman.
Şahsen dün oruçlu oruçlu hiç bişey yaptırmadı bana.
Ki ben oruç değilim.
Şurda açılan ve bunları normal karşılayan kadınları gördükçe şükrediyorum Allah’a böyle bi kocam olduğu için.
Diyelim eşim sinirlendi vurdu bana,erkektir yapar demem bende çarparım bi tane ağzına.Sonrada basar giderim. Ne demek yemek için el kaldırmak ?
Ya siz normal değilsiniz ya ben.

Şimdi ne yapıyor sizin kişi?
Eş demeye dilim varmadı öküz yazayım dedim hanı çocukların babası ancak kişi çıktı agzımdan

İskembe doydu ya sakinledi heralde davar. Bosanmiyorsan da 1 2 hafta yüz verme sakın bak bu başlangıç olmasın. Tekrarlarsa bırak bunu kendin için.
Sigara başima vurdu dedi aciklama bu. Firlattigi zamanda kafama gelicegini dusunmemismis ben yine cevap vermedim.

Sirkelen ve kendine gel.. Şiddet bu şiddet basit bir tartşma değil..

Şimdi ne yapıyor sizin kişi?
Eş demeye dilim varmadı öküz yazayım dedim hanı çocukların babası ancak kişi çıktı agzımdan
Sofra hazirlamis bana buzlukta icli kofte vardi ben pratik olsun diye hazirliyorum. Onlar kizarmis bak sana yemek hazirladim gel dedi ama cvp vermedim daha bisey yemedim

yaa canim sabrli ol erkekler ac olunca hep bi canavara donusurler benimde esim sakin insandir bende onca sey yapmama ragmen surekli emrler yagdriyo napalim iste erkekler
Allah her erkeğe sizin gibi bir eş nasip etsin.

Allah korusun hadi bir şey olsaydı ? Başınız yarılsaydı ? Ben olsam asla güvenemem, canınıza kast etmiş ruh hastası adam. Lütfen kendinizi koruyun. Kimseye anlatamam demeyin, ailenizle durumu mutlaka paylaşın. Susa susa cesaret veriyoruz bu psikopatlara. Bütün kadınlara söylüyorum, kendinizi paralamayın, her işe yetişmeye çalışmayın, her gün temizlik yemek yapmayın, paşa hazretleri lütfedip popolarını rahat koltuklarından kaldırıp işe güce yemeğe el atsınlar! İnanın yaranamayız bu bencil heriflere.

N

Sofra hazirlamis bana buzlukta icli kofte vardi ben pratik olsun diye hazirliyorum. Onlar kizarmis bak sana yemek hazirladim gel dedi ama cvp vermedim daha bisey yemedim
Şey deseydınız kafama atman gerekırdi içli köfteleri unuttun herhalde
Bu arada sigara demiş arkadaş ama bu bence kontrolsuzluğu gösterir

ve ben kontrolsuz adamın tekin olacagını hiç düşünmem
Sigara bagımlılığı onun sorunu siz stres topu değilsiniz
Yollayın anasının evine sıkıysa anasına yapsın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…