- 7 Ocak 2016
- 10.356
- 49.965
- 598
yok kadin erkekle bas edemez ablacim guc dersen erkekde daha cok ikiside kavga etseyi ya ayrilicaklardi yada cok kotu seyler ola bilirdi erkek malum gucludur kadindan siddet dogru bisey diyil amma evli onnar hemde iyydi bu zamana kadar mutlu olmuslar belli iste ozur istiyicejk gecib gidicek sohbete olumsuz seyler yazib kadincagizi daha da sinirlendirmeyelim
Oyle yikanmis bir beynin var ki ezildiginin bile farkinda degilsin. Sen boyle devam edebilirsin ama bu hastalikli dusuncelerini yaymaya devam etme. Evlilik erkegin fiziksel gucunu kullanmamayi lutfedip bunu da sevgi gosterisi olarak kullandigi, sinirlenince kadinin uzerine yuruyup eline geceni firlattigi, sapikca kiskancliklarini sahiplenme olarak gosterdigi, surekli kendisine hizmet edilmesini bekleyip bekledigi hizmeti gormeyince de kendinde siddet hakkini buldugu bir kurum degil. Kocanin seni dovmemesi seni sevdigi anlamina gelmiyor.ahh canim benim sen kendini fazla buyutmussun kendi gozunde benim hayatim keyfim gayet yerinde yazdigim seylerin seninle hic bi alakasi yok Sen kimsin de bana akil vericeksin /benim dusuncelerim boyle ve hayatim cok yerinde ezilmem hicbizaman sevdiyim icin yapiyorum herseyi .sen bence git kendi hayatina bak
Darp raporu almaya gidiyorum deyin?Suan yasak var nasil gidim hastaneye dusundum ama gidemiyorum yasaktan dolayi birde esimde evdeya birakmazki nereye gidiyosun dicek
Suan yasak var nasil gidim hastaneye dusundum ama gidemiyorum yasaktan dolayi birde esimde evdeya birakmazki nereye gidiyosun dicek
Bazı yorumlara çok şaşırıyorum yok erkekler aç olunca canavar olur galan şaka mosınız siz? İbadeti Allah için yaparken bu sebepten eşine şiddet uygulayan bir karaktersizi böyle mi alttan alsın bu kadın bunamı sığınsın? Yapmayın bu ayakları. Ayrıca neden anlatamazsın ortada senşn ayıbın yok. Pekala söyle kendi ailene de onun ailesine de veya Çek git. Ne demek vurmak kabul etme bunu. Yoksa başına fazlası da gelirRamazan ayı ilk defa böyle geldi. Benim sevip saydığım hareketlerini her zaman örnek aldığım eşim. Bugün bana şiddet uguladı. 3 gündür temizlik yapıyorum evde dün eksik kalan yerler oldu bugun yapayım dedim cunku dün yemek hazırlamak zorundaydım. Bugunde kalan yerleri bitirdim. Mutfaga gectim yemekleri isitmak icin. Dunden kalan yemekler baya vardı çunku. Mutfaga girdi napiyosun dedi yemekleri hazirlicam dedim baska birsey yapmicak misin dedi hayir zaten vakit yok kalktigimdan beri temizlik yapiyorum dedim oda ne işe yariyosunki dedi bende ne diyosun dalga gecme zaten yorulmusum dedim yapıcaksın tabi ki dedi bende bak orucluyum benimle kafa bulma halim yok dedim sonra hakaretlere devam etti bende kavga etmemek icin yatak odama geldim. Zaten oruçluyum yorulmuşum. Oda odadan iceri bi girdi iftar saati geldi yemek yok dedi şifonyerin üzerindeki saç kurutma makinesini kafama geçirdi ben hala şoktayım şuan hala ne oldugunu anlamış degilim ağlamaktan duramiyorum ben naptim simdi çok kötüyum sadece buraya içimi dökebilirim başkasina anlatamam..
Bende boyle dusunuyorum suan kesinlikle konusmayi dusunmuyorum basil bir yol izlerim onuda bilemedimŞey deseydınız kafama atman gerekırdi içli köfteleri unuttun herhalde
Bu arada sigara demiş arkadaş ama bu bence kontrolsuzluğu gösterir
ve ben kontrolsuz adamın tekin olacagını hiç düşünmem
Sigara bagımlılığı onun sorunu siz stres topu değilsiniz
Yollayın anasının evine sıkıysa anasına yapsın
Kendi hayatımda şükür mutluyum. Çünkü bana el kaldıran bir eşim yok.ahh canim benim sen kendini fazla buyutmussun kendi gozunde benim hayatim keyfim gayet yerinde yazdigim seylerin seninle hic bi alakasi yok Sen kimsin de bana akil vericeksin /benim dusuncelerim boyle ve hayatim cok yerinde ezilmem hicbizaman sevdiyim icin yapiyorum herseyi .sen bence git kendi hayatina bak
Bu hayatı benimsediyseniz, kendinize bu hayatı layık görüyorsanız evet bizi ilgilendirmez. Bugün elini kaldırdığı zaman gülüyorsanız, yarın ve sonraki günler şiddeti alasıyla göreceksiniz demek. Ama tabi bu bizi ilgilendirmez. Biz kendi hayarımıza bakarken az bi durun da kendi hayatınıza bakın derim. Ama tabi siz bilirsinizahh canim benim sen kendini fazla buyutmussun kendi gozunde benim hayatim keyfim gayet yerinde yazdigim seylerin seninle hic bi alakasi yok Sen kimsin de bana akil vericeksin /benim dusuncelerim boyle ve hayatim cok yerinde ezilmem hicbizaman sevdiyim icin yapiyorum herseyi .sen bence git kendi hayatina bak
O kadar olaydan sonra yine de evdeki yemeklerle yetinmeyip içli köfte mi yapmışSofra hazirlamis bana buzlukta icli kofte vardi ben pratik olsun diye hazirliyorum. Onlar kizarmis bak sana yemek hazirladim gel dedi ama cvp vermedim daha bisey yemedim
Şaka mısın sen yaaavala bizde o kadar cok mutluyuzki esimle hep bana sarilir iki dakkadan bir amma dun kavga etmisdik yataga gecince barisdik hemde bana el kaldirmaya calisti bende sen ban boylemi yapicaksin dedim agladim sora hersey unutuldu hatta dalga bole gectik kendimizle
Canım benim çok teşekkur ederim bak simdi sende beni duygulandirdin yine kotu oldumAbla mi demeliyim nasil hitap etmeliyim bilemedim ama siz benim konularımda bana destek olmuştunuz ben de yazip yanınızda oldugumu göstermek istedim. Çok geçmiş olsun. Inanın çok üzüldüm
ahh canim benim sen kendini fazla buyutmussun kendi gozunde benim hayatim keyfim gayet yerinde yazdigim seylerin seninle hic bi alakasi yok Sen kimsin de bana akil vericeksin /benim dusuncelerim boyle ve hayatim cok yerinde ezilmem hicbizaman sevdiyim icin yapiyorum herseyi .sen bence git kendi hayatina bak
Polisi arayın birlikte gidin. Bu dayak ilk miydi bilmiyoruz ama son olmayacağı belli. Bu kadar kadın düşmanı, hadsiz, gaddar, zalim, kitapsız bir zihniyetteki adam size saldırmaya devam edecektir.Suan yasak var nasil gidim hastaneye dusundum ama gidemiyorum yasaktan dolayi birde esimde evdeya birakmazki nereye gidiyosun dicek
Gercekten yapmis afedersiz yapmis oldugum yemekleri soyliyim mercimek corbasi yapmistim pilav patates yemegi cacık a i daha ne olsun bulamayanlar var hepsini copemi dokseydim bugunO kadar olaydan sonra yine de evdeki yemeklerle yetinmeyip içli köfte mi yapmış
Aç kalmayın lütfen en azından su içip bikaç lokma yiyin orucunuzu açın.Hem tok olunca daha doğru düşünürsünüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?