- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
Edmıstık ve barısdık yazan bırının sıddetı normallestırmemesı abes olurdu. Cok tatlısınız cift olarak.vala bizde o kadar cok mutluyuzki esimle hep bana sarilir iki dakkadan bir amma dun kavga etmisdik yataga gecince barisdik hemde bana el kaldirmaya calisti bende sen ban boylemi yapicaksin dedim agladim sora hersey unutuldu hatta dalga bole gectik kendimizle
7 senelik evliyim 7 yildir tokat bile yememistim sanirim bu yuden bu kadar cok agliyorumPolisi arayın birlikte gidin. Bu dayak ilk miydi bilmiyoruz ama son olmayacağı belli. Bu kadar kadın düşmanı, hadsiz, gaddar, zalim, kitapsız bir zihniyetteki adam size saldırmaya devam edecektir.
ya arkadasim bana siddet yapan yok hic bizamanda olmadi ben kendimi ezdirmem.KIm ezdirirki ayrilmak istiyorsa ayrilsin ben kadincagiz uzulmesin fazla diye yazdim malum ayni evdeler ya dahada kotu seyler olursa ?burdan yazdiklarimizla daha da f=sinirlenib kocasiyla cok kotu kavga ederse sonuclari cok kotu olurKendi hayatımda şükür mutluyum. Çünkü bana el kaldıran bir eşim yok.
Bu hayatı benimsediyseniz, kendinize bu hayatı layık görüyorsanız evet bizi ilgilendirmez. Bugün elini kaldırdığı zaman gülüyorsanız, yarın ve sonraki günler şiddeti alasıyla göreceksiniz demek. Ama tabi bu bizi ilgilendirmez. Biz kendi hayarımıza bakarken az bi durun da kendi hayatınıza bakın derim. Ama tabi siz bilirsiniz
ablacim turk deilm diye sorun ola bilir yazdiklarimda normaldir Azerbaycanliyim azerbaycanda yasiyomEdmıstık ve barısdık yazan bırının sıddetı normallestırmemesı abes olurdu. Cok tatlısınız cift olarak.
Oruc basina vurmuş...Baska aciklamasi yok.Bende dunden yemek var diye bi makarna yaptim gectim.Ne var bunda boşuna aç kalmis oruc ac kalmak degil nefsi terbiye etmektir her manadaRamazan ayı ilk defa böyle geldi. Benim sevip saydığım hareketlerini her zaman örnek aldığım eşim. Bugün bana şiddet uguladı. 3 gündür temizlik yapıyorum evde dün eksik kalan yerler oldu bugun yapayım dedim cunku dün yemek hazırlamak zorundaydım. Bugunde kalan yerleri bitirdim. Mutfaga gectim yemekleri isitmak icin. Dunden kalan yemekler baya vardı çunku. Mutfaga girdi napiyosun dedi yemekleri hazirlicam dedim baska birsey yapmicak misin dedi hayir zaten vakit yok kalktigimdan beri temizlik yapiyorum dedim oda ne işe yariyosunki dedi bende ne diyosun dalga gecme zaten yorulmusum dedim yapıcaksın tabi ki dedi bende bak orucluyum benimle kafa bulma halim yok dedim sonra hakaretlere devam etti bende kavga etmemek icin yatak odama geldim. Zaten oruçluyum yorulmuşum. Oda odadan iceri bi girdi iftar saati geldi yemek yok dedi şifonyerin üzerindeki saç kurutma makinesini kafama geçirdi ben hala şoktayım şuan hala ne oldugunu anlamış degilim ağlamaktan duramiyorum ben naptim simdi çok kötüyum sadece buraya içimi dökebilirim başkasina anlatamam..
hayir tabikiacikinca sac kurutma makinasini kafasina gecirmek olagan bisey mi sizin ailede baya normallestirdiniz..
Ama sizin yorumlarınız hep siddeti normal gösteren cinsteya arkadasim bana siddet yapan yok hic bizamanda olmadi ben kendimi ezdirmem.KIm ezdirirki ayrilmak istiyorsa ayrilsin ben kadincagiz uzulmesin fazla diye yazdim malum ayni evdeler ya dahada kotu seyler olursa ?burdan yazdiklarimizla daha da f=sinirlenib kocasiyla cok kotu kavga ederse sonuclari cok kotu olur
Sıkıntı degıl, ben t yerine d yazan yuzde doksan ınsanın sıddetı normallestırdıgını gordum. Sacma gelecek bılıyorum ama oyle.ablacim turk deilm diye sorun ola bilir yazdiklarimda normaldir Azerbaycanliyim azerbaycanda yasiyom
Böyle bir düşünce olabilir mi? Oruçlu adam! Oruçlu eşine şiddet uyguluyor orucu bilerek yazıyorum ki ne kadar daha büyük günah...... Bu nasıl bir cehalet cahil düşünce sığ altyapı ya!yaa canim sabrli ol erkekler ac olunca hep bi canavara donusurler benimde esim sakin insandir bende onca sey yapmama ragmen surekli emrler yagdriyo napalim iste erkekler
Esim normalde mükemmel bir insandi. Ya ailem bisey olmaz bikereden derse bana ailemdeki herkes cahilÖncelikle geçmiş olsun. Muhtemelen şu an şoktasınızdır da. O yüzden bir sakinleşin bir iki lokma bişeyler yiyin. Sonrada karşısına geçip ya konuşun ya aile büyüklerini arayın. Susarsanız bunun devamı gelir. İlk seferde önleminizi alın
Bu arada karakola gidin diyen arkadaşlar biraz sakin olun. Yemek yapmadı diye fön makinesi ile vuran adam karısı karakola gidiyor diye neler yapmaz. Öncelikle ailelerin bilgisi olsun ama ilk ilk etapta gidip konuşun gözünü korkutun
Şimdi çok sevap kazandı ne de olsa akşama kadar oruç tuttu sigara içmedi değil miSigara başima vurdu dedi aciklama bu. Firlattigi zamanda kafama gelicegini dusunmemismis ben yine cevap vermedim.
Ne fark eder dayağı haklı kılmaz. Sen hiç Kocanın kafasına hiç fön makinası geçirdin mi?ablacim turk deilm diye sorun ola bilir yazdiklarimda normaldir Azerbaycanliyim azerbaycanda yasiyom
Aileniz uzak mı?7 senelik evliyim 7 yildir tokat bile yememistim sanirim bu yuden bu kadar cok agliyorum
yaa canim sabrli ol erkekler ac olunca hep bi canavara donusurler benimde esim sakin insandir bende onca sey yapmama ragmen surekli emrler yagdriyo napalim iste erkekler
Ne saçmalıyosun acaba ya.bak sen sabrli davranirsan oda anlar yanlisini bidahakine oda sana karsi oyle davranir sen sinirli olunca karsilikli anlasma yapiyosunuz iste insanlik hali hep mutlu gunler olmuyoki
Bu yorumu yazmadan önce kocan kafana 2-3 kere geçirdi galiba sağlam kafayla böyle yorum yapılmaz diye düşünüyorum.yaa canim sabrli ol erkekler ac olunca hep bi canavara donusurler benimde esim sakin insandir bende onca sey yapmama ragmen surekli emrler yagdriyo napalim iste erkekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?