Buraya böyle bir konu açacağım aklıma gelmezdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlk şiddet çok kritik bir nokta diye biliyorum, kendin olmaktan çıkmak zorundasın, çirkinleşebildiğin kadar çirkefleş, uzatabildiğin kadar uzat, sen değil o şok olsun içindeki canavarı tükür ona. Bir daha kendini tutmayı bilsin, çünkü vereceğin tepkileri az çok görsün o da. Olayın şokuyla o an tepki bişey yapmadım ama umarım gece uyurken seni kesip parçalamam filan de, sana çok kötü şeyler yapmak geliyor içimden de vs.
Ahh bi an once yarin olmasini bekliyorum cunku suan varligi bile beni sinir etmeye yetiyo. Girmis mutfaga yemek yapiyo yapsin zikkimlansin umrumda degil

Utanmadan bir de bile isteye yapar miyim demis. Bilmeyerek mi yapmis yani? Pislik. Sac kurutma makinesiyle hem de. Nasil yuzine bakabiliyor aklim almiyor. Pislik. Bir de hic bir sey olmamis gibi aksam yataga da yatar simdi bu. Once dovdu simdi de sever...Bir de yapip edip sonra da boyle seyler de Kuran'i soylemeleri yok mu? Neymis: : bir daya yapmayacagim Kuran'a el basiyim istersen
Bile isteye yapar miyim... mış.

Oturup konuşmadığınız için hem çözümsüz kalıyorsunuz hem de kendinizi daha fazla dolduruyorsunuz.
Eşinizin bir süreliğine gidebileceği bir yer var mı?
Bunu teklif etseniz?
Konussan neye yaricak ki adamin aciklamari belli zaten dun gecede soyledi " valla sana gelicegini dusunmedim sigara basima vurdu ben senin canini yakmak istermiyim gel keyfimize bakalim unutalim" bu konusmalari bunlar beni tatmin etmiyor asla. Konusup tamam kocacim ya diyip konuyu kapatim mi yani ben asla kendimi bu kadar degersiz gormuyorum kimse bana vuramaz dua etsin suan durup dururken gidip kafasina bisey gecirmiyorum.

sunu yap bunu yap diyemiyecegim cunku uzaktan yorum yapmak kolay bunu yasayan sensin tek tek okudum ben yasamisim gibi cok uzuldum gercekten。kizinida zaten laf arasi soylediklerinle kim oldugu tahmin ettim allah bagislasin b。。。 yesin kocanda sovgulerimi icimden diyorum ona。 saglicakla kal❤️

Ahh bi an once yarin olmasini bekliyorum cunku suan varligi bile beni sinir etmeye yetiyo. Girmis mutfaga yemek yapiyo yapsin zikkimlansin umrumda degil
Yuhh ya
Bu rahatlık beni benden aldı
Adam ağzıyla pişman olduğunu söylüyor ama davranışlar hiç onu göstermiyor
Büyük ihtimalle iki surat asıp oturacak olarak görüyor sizi ondan bu rahatlık

Yuhh ya
Bu rahatlık beni benden aldı
Adam ağzıyla pişman olduğunu söylüyor ama davranışlar hiç onu göstermiyor
Büyük ihtimalle iki surat asıp oturacak olarak görüyor sizi ondan bu rahatlık
Kusura bakmasın beni birazcik taniyorsa bilir onu birakip gidicegimi cok sukur kimseyi tapicak kadar sevmedim bu huyumu nedense cok seviyorum

Konussan neye yaricak ki adamin aciklamari belli zaten dun gecede soyledi " valla sana gelicegini dusunmedim sigara basima vurdu ben senin canini yakmak istermiyim gel keyfimize bakalim unutalim" bu konusmalari bunlar beni tatmin etmiyor asla. Konusup tamam kocacim ya diyip konuyu kapatim mi yani ben asla kendimi bu kadar degersiz gormuyorum kimse bana vuramaz dua etsin suan durup dururken gidip kafasina bisey gecirmiyorum.
Sanırım tam anlatamadım.
Konuyu dünden beri takip ediyorum.
Bir müddet ayrı kalma seçeneğini konuşmanızı kastetmiştim.
Bu şekilde yani iletişimsiz kalarak sorunu çözebileceğinizi düşünmüyorum.
Bir müddet küsüp konuşmayacaksınız, aynı sofraya oturmayacaksınız, sonra?
Üstelik çocuklar da evdeki huzursuzluğu fark edecek.

Kimse açken canavara falan dönüşmez. Orucu tutmaktaki amaç sağdan soldan sinirini çıkarmak değildir. Yazık gerçekten. Bu şekilde oruç tutanlara çok şaşırıyorum. Oruç tutuyor küfüre devam ediyor kavgaya devam ediyor diğer bütün günahları işlemeye ahlaksızlığa devam ediyor ama oruçlu. Böyle oruç olmaz. Ondan sonra da akşam mide fesadı geçirene kadar danalar gibi yemek yiyorlar. Ben de oruçluyum ama açız diye sağa sola saldırmak zorunda değiliz. Ayrıca güzel yemekler yapsaydın evini temizlemeseydin demiş biri. Zaten dünden bir sürü yemek kaldı diyor kadın. Naapsaydı Ramazan ayında o yemekleri çöpe mi atsaydı. Zaten oruçlu oruçlu her gün mükellef sofralar 5 çeşit yemekler yapılamıyor. İnsanın mecali kalmıyor. Biz de evveldi günden kalan yemekleri ısıtıp yiyoruz. Nankör şımarık nefsini terbiye edemeyen insanlar maalesef helak olmaya mahkum.

Sanırım tam anlatamadım.
Konuyu dünden beri takip ediyorum.
Bir müddet ayrı kalma seçeneğini konuşmanızı kastetmiştim.
Bu şekilde yani iletişimsiz kalarak sorunu çözebileceğinizi düşünmüyorum.
Bir müddet küsüp konuşmayacaksınız, aynı sofraya oturmayacaksınız, sonra?
Üstelik çocuklar da evdeki huzursuzluğu fark edecek.
O asla gitmez o yuzden yarin ben kendim gidicem

Bu nasil bi soru ya. Degilim tabiki ama yani soru biraz tuhaf

Niye tuhaf oluyor sevişiyor musunuz demedim sonuçta. Eşinize tavrınız çok basit geldi bana. Size hakaret etmiş ya da ne biliyim normal tartışmış gibi tripleşiyorsunuz karşılıklı. Mesajlarda da görecek gününü filan yazmışsınız ama bence siz bir şey yapamazsınız. Yemek yemedim yemeğe çağırdı küsüm konuşmuyorum dışında bir şey yok tepkileriniz küçük çaplı. Bu yüzden sordum beraber uyuyorsanız ondan da önemsemiyor olabilir sizi. İnsan en azından özür dilemek için çabaya girer. Bekliyor ki siz yine eskisi gibi olun kendi kendinize.

Niye tuhaf oluyor sevişiyor musunuz demedim sonuçta. Eşinize tavrınız çok basit geldi bana. Size hakaret etmiş ya da ne biliyim normal tartışmış gibi tripleşiyorsunuz karşılıklı. Mesajlarda da görecek gününü filan yazmışsınız ama bence siz bir şey yapamazsınız. Yemek yemedim yemeğe çağırdı küsüm konuşmuyorum dışında bir şey yok tepkileriniz küçük çaplı. Bu yüzden sordum beraber uyuyorsanız ondan da önemsemiyor olabilir sizi. İnsan en azından özür dilemek için çabaya girer. Bekliyor ki siz yine eskisi gibi olun kendi kendinize.
Birşey dicem sokağa çıkma yasağı var kadın.şuan ne yapsın ALLAH aşkına konuşmuyor aynı ortamda durmuyor onunla yatmıyor.. yazdklarını okumadınız galiba pazartesi gününü bekliyor bir süri annesine gitmek için ne yapacak direk gidip boşanma davası mı açacak ?

Bu nasil bi soru ya. Degilim tabiki ama yani soru biraz tuhaf
Bana tuhaf gelmedi aynı şey benim de aklımdan geçmişti acaba soran oldu mu diye baktım. Tavrınızın boyutunu görmesi açısından önemli.
Eşiniz yaptığı hareketi umursamaz şekilde bir de yemek ne yapacaksın diye üste çıkabiliyor hayret.
Birkaç gün ayrı kalınca belki aklı başına gelir, adam gibi karşınıza çıkıp özür diler. Şimdiye kadar söylediklerinin özür ile uzaktan yakından alakası yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X