- 26 Nisan 2015
- 3.859
- 3.058
- 63
- Konu Sahibi Hazanvaktiiii
-
eltini geçtim eşinin abim dediği insana şok oldum ya
tamam eşinin düşüncelerine isteklerine saygı duyarsın ama kardeşini 1 günlüğüne evinde ağırlamak istemediği için laf etmek ne demek
eşini ikna et birlikte yaparız gelsinler 1 gün ne olacak de falan kardeşine yansıtma bile
bi de yanlış okumadıysam eltin de eşini aramış olmaz diye yok artık daha nelerr
ben olsam bi daha da ne arar ne görüşürdüm yok sayardım onları
Belki müsait değil. Orası sizin eviniz değil hanımefendi.Yarın memlekette eşimle benim çok yakın arkadaşımız evleniyor. Bizde Cumartesi gecesi için eşimin abisinin evinde kalmayı düşünüyorduk daha öncede kalmışlığımız var. Eşimin abisinin evi diyorum ama normalde eşimin evi, biz samsunda oturmayı reddedince abisi kalıyor evde kira vermeden kira vermemesinin sebebi yeni iş kurması 7 yıl kirada oturmalarıymış.
Neyse, eşim abisini arayıp söylemiş bizim kalacağımızı eltim eşimi arayıp olmaz Demiş buna Karşılık abisi eşime yengen sana hizmet etmek zorunda değil kalmayın annemlerde kalın demiş. Bunu bana eşim söylediğinde Önemi yok oteldede kalırız dedim.
Kızlar varya içim içimi yiyor sanki ben eltimi Hizmetçi gibi kullanıyordum ne yapılıyorsa birlikte yapıyorduk elim boşta gitmiyordum, ettiği Lafı gördüğüm muameleyi haketmedim sesimide çıkarmak istemiyorum ama içime oturdu. Ne yapayım ben bu durumda nasıl davranayım ?
Ben olsam kovardım onları o evden kimin evini kimden kıskanmışlaren azından kiracı bulur evim 7senede bana en az 30-40 bin gelir getirirdi .
Belki müsait değil. Orası sizin eviniz değil hanımefendi.
İlkin acaba çok sık mı gidiyorsunuz diye düşündüm ama o da değilmiş acaba bi rahatsızlığı falan mı vardı, bi sıkıntıları falan mı yani karısını anlarım da! kaynınızın o şekilde konuşması tuhaf geldi bana baya
öyle bi durum olsa anlarım ama kibarca bunu söylemek varken yengen senin hizmetçin değil demek çok ağır olmuş yaYa zaten eltimle pek konuşmamız yok ama eşimi aramak yerine bana deseydi gizem ben müsait Değilim kusura bakma diye
O zaman oturtmayacaktı. Ya kira isteyecek ya da cıkın diyecektiMüsait değilse beni arar müsait Değilim kusura bakma demesi gerekirdi. Orası eşimin evi babadan kalma değil alın teri
ama elmayra bunu kibarca söylemesi daha güzel olmaz mıydıBelki müsait değil. Orası sizin eviniz değil hanımefendi.
O konuda haklı olabilirsiniz daha doğrusu o konu üzerinden tartışabiliriz beni rahatsız eden "orası benim evim ne demek beni kabbul etmezler" hali.ama elmayra bunu kibarca söylemesi daha güzel olmaz mıydı
onlar aile sonuçta bu şekilde kaba saba bi ifadeye, karşındaki kırmaya ne gerek var ki
Beleşe oturmaya alışmışlar artık unutun o evi hayatda çıkartamazsınız borçlarıda hiç bitmeyecek onlara o evi açmakla olmuş sizin hatanız, keşke 7 kat yabancıya verseydınızde kafanız dinç olurdu işinize gelmedimi çıkartılırdı ama konu aileden olunca hiç bulaştırmayacaktınız sonuç malum işte .....iyilik yap kötülük bulursunuzİşte bizde kira alırız ümidiyle verdik evi ama borç bitmiyor onların.
İşte fazla özveri yapınca bunlar iyilik olmaktan çıkıp sizin göreviniz haline döner.Yarın memlekette eşimle benim çok yakın arkadaşımız evleniyor. Bizde Cumartesi gecesi için eşimin abisinin evinde kalmayı düşünüyorduk daha öncede kalmışlığımız var. Eşimin abisinin evi diyorum ama normalde eşimin evi, biz samsunda oturmayı reddedince abisi kalıyor evde kira vermeden kira vermemesinin sebebi yeni iş kurması 7 yıl kirada oturmalarıymış.
Neyse, eşim abisini arayıp söylemiş bizim kalacağımızı eltim eşimi arayıp olmaz Demiş buna Karşılık abisi eşime yengen sana hizmet etmek zorunda değil kalmayın annemlerde kalın demiş. Bunu bana eşim söylediğinde Önemi yok oteldede kalırız dedim.
Kızlar varya içim içimi yiyor sanki ben eltimi Hizmetçi gibi kullanıyordum ne yapılıyorsa birlikte yapıyorduk elim boşta gitmiyordum, ettiği Lafı gördüğüm muameleyi haketmedim sesimide çıkarmak istemiyorum ama içime oturdu. Ne yapayım ben bu durumda nasıl davranayım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?