Buraya elti konusu açacağımı tahmin etmezdim

Ben olsam kovardım onları o evden kimin evini kimden kıskanmışlar en azından kiracı bulur evim 7senede bana en az 30-40 bin gelir getirirdi .

Ya zaten eltimle pek konuşmamız yok ama eşimi aramak yerine bana deseydi gizem ben müsait Değilim kusura bakma diye

Belki müsait değil. Orası sizin eviniz değil hanımefendi.

İlkin acaba çok sık mı gidiyorsunuz diye düşündüm ama o da değilmiş acaba bi rahatsızlığı falan mı vardı, bi sıkıntıları falan mı yani karısını anlarım da! kaynınızın o şekilde konuşması tuhaf geldi bana baya

Rahatsızlığı sıkıntısı varsada güzellikle söyleyebilir değil mi

Ya zaten eltimle pek konuşmamız yok ama eşimi aramak yerine bana deseydi gizem ben müsait Değilim kusura bakma diye
öyle bi durum olsa anlarım ama kibarca bunu söylemek varken yengen senin hizmetçin değil demek çok ağır olmuş ya
söylesinler müsait değiliz kusura bakmayın vs ağzımı açmam

ama elmayra bunu kibarca söylemesi daha güzel olmaz mıydı
onlar aile sonuçta bu şekilde kaba saba bi ifadeye, karşındaki kırmaya ne gerek var ki
O konuda haklı olabilirsiniz daha doğrusu o konu üzerinden tartışabiliriz beni rahatsız eden "orası benim evim ne demek beni kabbul etmezler" hali.

İşte bizde kira alırız ümidiyle verdik evi ama borç bitmiyor onların.
Beleşe oturmaya alışmışlar artık unutun o evi hayatda çıkartamazsınız borçlarıda hiç bitmeyecek onlara o evi açmakla olmuş sizin hatanız, keşke 7 kat yabancıya verseydınızde kafanız dinç olurdu işinize gelmedimi çıkartılırdı ama konu aileden olunca hiç bulaştırmayacaktınız sonuç malum işte .....iyilik yap kötülük bulursunuz

Nankörlükte son nokta örnekleri kendileri herkese ederinden fazla değer vermeyeceksin işte

İşte fazla özveri yapınca bunlar iyilik olmaktan çıkıp sizin göreviniz haline döner.
Yani "aman abisi nolacak zaten durumu kötü bir de kira mı verecek kardeşine, hem kardeşinin ihtiyacı mı var?" gibi bir ton cümle ile senin görevin haline getirirler bu işi.
Ama sen biraz çemkiren bir tip olsan rengi değişir mi ki? Çünkü eşinin bunu demesinden sonra hiç yorum yapmadan otelde kalabileceğinizi söylemişsin. Eşin gerçekleri görüyor mu ki?

Her şerrde vardır bi hayır bu sebeble evinizi onlardan kurtarırsız inşallah canım Allah yar ve yardımcınız olsun amin

Ben olsam ararım.
''Ya kira ödeyeceksiniz ya da evimden çıkıp gideceksiniz.'' derim.
Terbiyesizler.

O ev sizin diye, kira vermiyorlar diye 'sizde kalacağız' deme lüksünüz olduğunu düşünmüyorum. Otel gibi de kullanamazsınız. Sadece sorabilirsiniz, şu gün orada olacağız, müsayit olur musunuz? Diye. Bu güne kadar hep böyle sorsaydınız 'eşimin size hizmet etme zorunluluğu yok' lafını ettirecek kadar taşmazlardı bence. Ha kayınvalide kayınpeder de varken eltide kalınmaz. İlk seçeceğinizin orası olması baştan yanlış, o ev bizim istediğimiz gibi kalırız izlenimi veriyor.
Etlimin oturduğu ev yakın zamana kadar eşimin de ortak hakkı olduğu evdi. Değil gittiğimizde kalmak, ne kira almak, yemeğe bile gitmedik bugüne kadar. 2 kez ayaküstü durmuşuzdur. Demek istediğim her ne olursa olsun geleceğiz kalacağız denmez bence. Müsayit misiniz denir. Değiliz derlerse zaten biz size hizmet mi edeceğiz aşamasına gelmez olay.

eşinin beynini ye ve def et onları evininden böylelerine iyilik yaramaz sat evi başka yerden al..ha baktın eşin satmıyo o zmnda hiç arama görüşme onlarla kv söyle hem evimde oturuyorlar hemde bize laf ediyorlar falan diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…