Dual Nirvana Kayıtlı Üye 9 Haziran 2009 138 33 643 Samsun 4 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Dual #41 sevgili günlük bugün birazcık saldımama yine de güzel ve dengeli besleniyorum bunu bilmek bile yetiyo bana:)) 4.günüm kilo:68.5 toplam:-0.8kg sabah: çook az yağda yumurta 1 dilim ekmek 1 kk peynir 4 zeytin domates salatalık şekersiz çay 1 çay kaş reçel ara:4 fındık 1 ceviz öğle: 1 kase çorba 4 yemek kaşığı bulgur pilavı 4-5 kaşık patlıcan musakka cacık ara: 1 elma akşam: 1 kase çorba 6-7 karalahana sarması 1 dilim ekmek 4 kaşık kadar yoğurt ara: annemin yeni yaptığı mükemmel havuçlu kekten 1 dilim 1 kaşık dondurma ile yedim gitti valla...:))
sevgili günlük bugün birazcık saldımama yine de güzel ve dengeli besleniyorum bunu bilmek bile yetiyo bana:)) 4.günüm kilo:68.5 toplam:-0.8kg sabah: çook az yağda yumurta 1 dilim ekmek 1 kk peynir 4 zeytin domates salatalık şekersiz çay 1 çay kaş reçel ara:4 fındık 1 ceviz öğle: 1 kase çorba 4 yemek kaşığı bulgur pilavı 4-5 kaşık patlıcan musakka cacık ara: 1 elma akşam: 1 kase çorba 6-7 karalahana sarması 1 dilim ekmek 4 kaşık kadar yoğurt ara: annemin yeni yaptığı mükemmel havuçlu kekten 1 dilim 1 kaşık dondurma ile yedim gitti valla...:))
Dual Nirvana Kayıtlı Üye 9 Haziran 2009 138 33 643 Samsun 5 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Dual #42 sevgili günlük resmen karnım aç...inşallah yarın sonucunu alırım tartıda..menümü yazıorum: sabah: yumurta peynir 4 zeytin domates salatalık maydonoz roka 2 dilim ekmek ara:5 fındık 1 ceviz öğle: mercimek çorbası yarım tabaktan az tavuklu pilav 1 kutu ayran ara: kaşarlı tost neskafe(tek şekerli) (öğlen doymamıştım napiim) akşam: 1 elma yeşilçay ara:yok..kendime tostun cezasını veriyorum ve aççııımm
sevgili günlük resmen karnım aç...inşallah yarın sonucunu alırım tartıda..menümü yazıorum: sabah: yumurta peynir 4 zeytin domates salatalık maydonoz roka 2 dilim ekmek ara:5 fındık 1 ceviz öğle: mercimek çorbası yarım tabaktan az tavuklu pilav 1 kutu ayran ara: kaşarlı tost neskafe(tek şekerli) (öğlen doymamıştım napiim) akşam: 1 elma yeşilçay ara:yok..kendime tostun cezasını veriyorum ve aççııımm
Dual Nirvana Kayıtlı Üye 9 Haziran 2009 138 33 643 Samsun 5 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Dual #43 bu arada hanımlar akşam yemeklerimi modifiye etmeyi düşünüyorum en azından şöyle 5-6 kilocuk verene kadar her akşam olmasa da iki günde bir salata yemeyi planlıyorum..bakalım...
bu arada hanımlar akşam yemeklerimi modifiye etmeyi düşünüyorum en azından şöyle 5-6 kilocuk verene kadar her akşam olmasa da iki günde bir salata yemeyi planlıyorum..bakalım...