Belir bir sebebi özel sektörde çalışıyor olması ve lise mezunu olmasıAnnen neden istemiyor. Belli bir sebebi var mı?
Hayır önceden hepsini gördü ama simdi beğenmemiş bütün ikramları falan yemiş bitirmişler her yere dökmüşler görgüsüzce davranmışlar falanNişan günü ilk defa mı gördü ailesini?
Sevmemiş erkek tarafını bize layık değilmiş
Hayır önceden hepsini gördü ama simdi beğenmemiş bütün ikramları falan yemiş bitirmişler her yere dökmüşler görgüsüzce davranmışlar falan
Annem boyle yaptıkça ben duygusuzlasiyorum nişanlımdan uzaklaşıyorum sanki onun yüzünden evde huzurum kalmadı gibi hissediyorum her gün kavga gürültü cok yoğun bir iste çalışmama rağmen eve gelmek istemiyorumBu noktada artık sizin iyi bir değerlendirme yapmanız gerekiyor. Anneniz neden nişanlınızı istemiyor? Siz kendi içgörülerinize, nişanlınıza, kendinize ve ilişkinize güveniyor musunuz? Öncelikle bunlardan emin olmanız gerekiyor. Kararınıza güveniyorsanız da bunun arkasında durup bıkmadan usanmadan annenize güzellikle anlatacaksınız. Ama gerçekten bu denli karşı olmasını gerektiren bir durum varsa da onu değerlendireceksiniz.
Evet bütün mutlu anlarımı zehir etti bana ve bir tat alamadım hiç birinden surekli gözünün içine bakıyorum birşeyi sorun etmese diyeçok özür dilerim ama eski konularını biliyorum annen düzgün bi insan değil ki karşı tarafı beğenmiyor bir de.
evlilik teklifini de burnundan getirmişti.
Annem boyle yaptıkça ben duygusuzlasiyorum nişanlımdan uzaklaşıyorum sanki onun yüzünden evde huzurum kalmadı gibi hissediyorum her gün kavga gürültü cok yoğun bir iste çalışmama rağmen eve gelmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?