Burnumdan gelen nişan ....

Aaa yillar onceki kendi annemi gordum Benim annem de erkek arkadasim ilahiyatta okuyor diye istememis dunyami burnumdan getirmisti. Sonunda annem kazandi evet onunla evlenmedim ama annem simdi hayatimi mahvettigi icin pisman. Hos gerci onun pisman olmasi biseyi degistirmiyor. Bu ailelerin cocuklarina bu kadar psikolojik baskı yapmalarina karşiyim..agirliginizi koyun anneniz hayatınıza bu kadar karisma hakkina sahip degil. Üstelik geçerli sebepleri de yok. Ne olmuş lise mezunu olmussa, ne olmuş ikram edilenleri yemislerse Cok sacma

Anneniz cok mutsuz bir kadin , sizi de mutsuz ediyor
Baska bir durum olsa anneni dinle derim ama eski konularini biliyorum , mutsuzluguyla var olan bir kadin , gercekten nisanlina guveniyorsan ve seviyorsan anneni dinlememen gerekiyor

normalde nasıl biri, tepkileri nasıl olaylara karşı?

Size sabır dilemeye geldim
Yedikleri lokmaya kadar sorun eden anneniz ne bileyim çok değişik
Bu kadar herşeyi sorun edip sizin üstünüze gelmesi evden kaçırır gibime geliyor seni

Valla benim ailem de esimin ailesiyle ilgili hep ayrilmami istedi. Ben direttim evlendim. Hala pek anlasamazlar ama ben anlasabiliyorum. Cok sukur Allah pisman etmesin. Aileler her zaman da hakli cikmiyor yani.

Bende bu hikayenin istenilmeyen kişisi olarak benzerini yaşadım. Baştan istemediyse size aklında daha uygun bir eş adayı vardır. Anne diye illa hissedecek değil bence o istemiyosa vardır bi bildiği durumu illa olacak değil.

Sorun senin annen asıl. Annen parali ve az yemekli erkek tarafi istiyor bence.

Anneniz böyle davrandıkça aksine sizin nisanliniza daha bir bağlanmanız yaninda olmaniz gerekmiyor mu? Bir terslik var bu işte..
Tarafsiz gözlemleyin kimsenin etkisinde kalmadan.Nişanlinizin tavirlarini ölçün.Annenizin bir sözünden veya hareketinden rahatsiz olup cikmis olabilir balkona.Nisanlinizin ve kendinizin duygularindan eminseniz,mutlu olacaginizi düsünüyorsaniz her planinizi,programinizi annenizle paylasmayip evlendiginizde annenizden epeeyy bir uzak ev bulun kendinize.Yoksa huzuru mumla ararsınız

Valla başlığı.okuyunca burnunuzdan kan falan geldi sandım yazmak istedim

Hayır önceden hepsini gördü ama simdi beğenmemiş bütün ikramları falan yemiş bitirmişler her yere dökmüşler görgüsüzce davranmışlar falan
Boyle bir sebebi anneniz ayrilmaniz icin yuzunuze vurunca nisanlinizdan mi soguyorsunuz? Bence annenizden sogumalisiniz. Yedikleri lokmalari saymis resmen. Eve gelen misafir icin soylenir mi bu. Annenizle araniza mesafe koyun.

Annenizin psikolojisi hiç iyi değil, kendi içinde çok mutsuz, huzursuz bir insan. Kendini ve çevresindekileri mutlu etmesi imkansız. Bence annenizi pek umursamayın, nişanlınızla ilgili sizin kafanızda bir soru işareti yoksa. Siz ondan ve sevginizden eminseniz devam edin yolunuza.

Bende eski konularını hatırlıyorum.
Erkek ailesine karşı bize layık değiller diyen annen hanedan üyesi falan sanırım !?
Bide soğuma işine gelirsek sen neden soğuyorsun onu anlamadım. Asıl senden soğuması gereken nişanlın. Ki yarın bigün o da yakındır zaten. Bir an önce sizden kurtulması onun hayrına olur.
Bak yorumum sert olabilir farkındayım, bunları seni üzmek içinde söylemedim zaten, ama gerçek bu maalesef.
Madem soğudun bırak adamı, o da baksın hayatına... elbette onunda karşısına hayırlı ve mantıklı bir insan çıkar.
Sende annenin münasip gördüğü bir memurla evlenirsin artık!

Seni uzmek istemem canim ama anneler hisseder. Anne babanin icinin isinmadigi insanlardan uzak durmak gerektigini dusunuyorum. Belki de senin goremedigin birsey gormustur annen nisanlinda. Illa ki sogumasini saglayan bir sebep vardir. Yada ailesinde bazi yanlislar gormustur. Sadece erkekle degil ailesiyle de evleniyorsun. Sakın kapimi kapatirim heosi disarda kalir siye dusunme asla oyle olmuyor. Kapiyi kapatsan bile sorunlar hep evinin icine giriyor maalesef. Bence annenle oturup detayli konus neden istemediğini anlamaya calis.

2 olasılık aklıma geliyor. Evlenince ya annenizin haklı olduğunu gorup eşinizden uzaklasacaksiniz. Yada eşiniz annenizin bu hareketlerini artik kabul etmeyip annenizle araniza mesafe koymak isteyecek. Nedendir bilmem ama annelerin hisleri, genelde dogru çıkıyor

Bence birisinin söylemesiyle soğumaz insan evleneceği kişiden aklında sorular var gibi

Konu sahibinin geçmiş konularını bir gözden geçirip sonra yeniden yorum yapın bence.
Evet insan evlenirken eşinin ailesi ilede evleniyor. Bu yüzden dikkatli olmak lazım. Fakat burada dikkatli olması gereken kişi damat tarafı. Zira damat sadece gelinle değil gelinin ailesi bilhassa gelinin annesi ilede evlenmek zorunda kalacak.
Allah kurtarsın. Yazık adamcağıza...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…