Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

tam zamanında sormussun bluesuu zemuszemus
bugun kontrolum vardi 4 puregondan sonra ilk kontrolu yaptık. 7-8 tane buyumus var. 10mm civarındalar. e2 de 209 mus iyi mi acaba bilmiyorum ki:uhm:
salı gunu tekrar gidecegim. o zamana biraz daha buyumus olurlar herhalde. simdilik bir yaramazlık yok ilaclara devam canım.
sen karar verdin mi ne zaman baslıyorsun???

yumoşlar güzel gelişiyor maşallah.....senin yaşın kaçtı momi.....bendede o kadar yumoş oluşuyor...ama tabiiki kaliteleri önemli.....inşallah hepsi döllenirler....bende temmuzdaki reglimi bekliyorum...kısmetse temmuz ayına karar verdik.....

ay itibariyle hala 32 diyebilirsin zemuszemus
eylulde 33 bitiyor aslında :umursamaz:
bana yumurta sayısı biraz az geldi ama salı gunune artar biraz daha diye dusunuyorum... e2 de biraz daha yukselse daha iyi olacak herhalde su anda 209 azla normal arası sanırım.

benim ilk denemede 7, ikinci denemede 8 tane olmuştu.4 taneleri döllenmişti.dondurulmaya geriye kalmamıştı.ama şahin bey yaşıma göre sayının yeterli olduğunu söylemişti.önemli olan kaliteli olması diyor.benimkiler kaliteli dölleniyor,tutuyor,ama malesef düşüyorlar....işte böyle....inşallah bu sefer allah sağlıklı bir evlat verirde bu nca çabalarımız boşa çıkmaz...

canım bısı sorcaktım bursa acıbadem fıyatları nasıl bu olmazsa bursadamı olsam acaba

ya arkadaslar benım de drum senden 7 tane toplarız muhtemelen demıstı benım yasım 29 ama annem ve ananem erken menapoza gırmısler benımde erken menepoz rızkım var o yuzden mı acaba bu kadar az cogu kısının bakıyorum 20 ustu toplanıyo bıde su e2 dusuklugu cok kafamı karıstırıyor

boşver bunlara kafanı takma.....benim ilk denememdi.....ama geçen sene iğnelerimi olmuştum yumurta toplama işleminde işlem kesilmişti.....yani 2 kere hormon aldım............

sanırım yaşı genç olanlarda daha fazla yumrta oluşuyor....ama tabiiki herkesin sorunu farklı oluyor....7 yumurtan olursa onada şükret.erken menepoz riski olanlarda bazen daha az oluşuyor....ama yinede bunları kafana takma....herşey olacağına varıyor......takdir allahın....

ben perşembe kanda negatifi görünce şahin beye gidecem....beni bu yıl takip eden dr beni mahvetti....ilaçlarımı ayarlayamadı.....çok yumurtam oldu ilacı kesti yumurtalarım cılk oldu....transfer oldum tutmadı....bu sefer şahin beye gidecem....şahin beyin ünnvanı ne kızlar:?bi de ilaçları düzgün ayarlıyor mu

canım bısı sorcaktım bursa acıbadem fıyatları nasıl bu olmazsa bursadamı olsam acaba

canım ilk tedavi 3700 ikinci 3000 ucuncuye kalırsan ucret almadan yapıyorlar. + ilaclarini oduyorsun. bildigim kadariyla baska tetkik tahlil almiyorlar.

dedigin gibi kaliteli olmasi onemli kaliteli 2-3 tane olsa onlarda tutan olsa yeter iste.
bilmem daha artar mı toplama gunune kadar salı gunu kontrolde belli olacak bakalım

insallah bundan sonraki tedavinde sıkı sıkı tutunur bebislerin sana da kucagina alırsın canım saglıkla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…