Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

hadi canım hayırlısı inşallah yumurtaların güzel güzel gelişir bende ilaçlarımı kullanıyorum takipteyim bugün tekrar kontrole gittim ilaca devam cuma telrar kontrolum var herhalde pazartesi yumurta toplama işlemi olur diye düşünüyorum benim biraz yavaş gelşiyor bu sefer heralde dr bişey demedi ama ben öyle hissettim
momi kaç üniteyle başladın canım ilaca

beyzacım ben dun aksam ilk puregonu vurdum 300luk... 4 gun 300luk kullanıp cumartesi kontrole gidecegim. sen kac gundur kac unite kullanıyordun?

yalnız benim baska bir yerde tedavi olan bir arkadasim 150lik gonal f kullanıyordu ve 2 gunde bir kan tahlili ve ultrason takibi yapiliyordu bizimki 4 gunde bir ve 300 unite biraz degisik geldi... birden hızlı buyuyup sorun olmasın diye dusundum bir ara.....:uhm:

insallah pinkrose insallah canım yaaa.
sende basla artık seninde haberlerini beraber takip edelim....
simdilik puregona devam cumartesiye kadar beklemedeyimm....

slm kızlar momicim ben geçen çarşamba 450 ünite merionalle başladım bende önce fazla gelirmi acaba diye düşünmüştüm ama cumartesi ve dünkü kontrollerimde fazla omadığını anladık ve aynen devam ediyoruz benim buğün 8 inci günüm cuma tekrar e2 baktırıp ultrasan kontrolüne gideceğim inşallah artık gelişmiş olurlarda pregnyle geçeriz valla canım yanmaya başladı artık sende merak etme dozun fazla değildir
onu yumurtalıkların durumuna göre ayarlıyolar fazla bile olsa çatlatma iğnesini yapmadığın sürece sorun olmuyormuş senin uzun protokoldü heralde benim kısa protokoldu

beyzacım hosgeldin arkadasim. hadi bakallım hayırlısı insallah cuma gunune saglıklı kaliteli guzel guzel yumosların olur. bende ikinci puregondan sonra baktım pek bir fark yok oyle hemen iki gunde kocaman olmadı karnım... kaydirigubbakcemile3 iste insan ilk defa yapınca ne olacak ne bitecek diye meraklanıyor. zaten şahin beye de sordum telefonda o da merak etme ancak zaten 4. gune biraz buyumus olurlar o zamanda bakacagiz sonra hızlı buyurse her gun cagiririm zaten dedi...

benim uzun protokol beyzacım bakalım cumartesi gunku kontrole gore biraz daha netlesir durumum herhalde. yumosların saglıklı buyuduklerini gormeden toplama ve transfer gunlerini dusunmuyorum simdlik.... asama asama bekliyorum ki cok buyuk beklentilere girip sonra uzulmeyeyim diyeee yerimseniben

kızlar günaydın....
ben şahin beye gitmeyi planlıyorum ama muayene ücreti hakkında bilgim yok...bir de sadece acıbademe mi bağlı çalışıyor...yani tüm tetkikleri orada mı yaptırıyor?opuyorumnanaktan

adamcım selam
sahin bey bildigim kadarıyla sadece acıbademde calisiyor. tum tetkik tahlilleri de orada yapıyor.
tup bebek tedavisi icin gideceksen on gorusme ücretsiz zaten. sonrasında eger acıbademde tedaviye karar verirsen ayrıca muayene parası almıyor tup bebek masraflarının icine dahil oluyor zaten.

yalnis hatırlamıyorsam acıbademde doktor ucretleri iki seviye uzman doktorların 100 doc ve proflar 120 gibiydi sanki..

sağol momicim:1hug:
ben transfer oldum şimdi hamile kalırsam doktor arıyorum
ama acıbademin pahalı olduğunu biliyorum....
muayene çok ucuzmuş ama tahlillerden geçirirlerse pahalı...

tahliller, tetkikler ve ameliyat vb. operasyonlar genel olarak diger ozel hastanelere gore biraz daha pahalı. ozel sigortam oldugu icin surekli acıbademe gidiyorum ama tabi bana ucu pek dokunmuyor. :)

transferini nerede yaptırdın canım sen?

ben devlet memuruyum şahin bey tahlilleri dışarda yapmama izin verirse ona giderim...nası bi adam...anlayışlı mı....

şahin bey aslında acıbademde hem kadın dogum hem tup bebek uzmanı olarak çalışıyor. muayenehanesi acıbademde ama kadın dogum bolumunde degil ureme sagligi diye tup bebek merkezinin icinde ama tabi ikiside hastanede fakat farklı katlarda. randevuyu hastaneyi arayıp alabilirsin.

tahlilleri dışarıda yapmana izin verir mi bilmiyorum konuşman lazım herhalde.
çok sempatik ve anlayışlı bir doktor gittiginde ne yapıp ne yapamayacagini kendisi anlatır herhalde.

bilgilerin için sağol canım:1hug:
olmazsa gidip bi muayene olurum konuşurum onunla...
ama tabi önce hamile olduğumu öğrenmem lazım...:kedi:

insallah hamilesindir saglikla gelir bebegin sana...
hamilelik sırasında bursada olacaksın herhalde??? yurtdısında mısın normalde

güzel dileklerin için teşekkür ederim
dilerim en kısa sürede sen de yavrularına kavuşursun....

yasadiginiz yer kısmında diger diye gorunce herhalde dedim yurtdısında. kaydirigubbakcemile5

hepimiz için hayırlısı insallah... rabbim isteyen herkese versiiiin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…