Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

slm kızlar benimde dün adetimin ikinci günüydü ve dün başladım tedaviye momi seninle aynı günde başlıyoruz inşallah güzel haberleride aynı günde veririz allah hepimize kolaylık versin çok zor ve stresli bi süreç

Hayırlısı olsun arkadaşım.Rahat ve sonu mutlu tonton bir bebişle tedavi geçirirsin inşallah

beyzacım hayırlı olsun seninde... cumartesi tekrar kontrole gidecegim bakalım o zaman kan tahlili yapılacak belki sen benden daha hızlı gidersin yada yolda yakalarım seni de belli olmaz.

hayırlısı birtanem ama ben simdilik cok fazla beklentiye girmeden asama asama gidecegim. simdilik cumartesiyi bekliyorum sonrasına o gün bakarıızzz kaydirigubbakcemile5

inşallah pinkrose tez zamanda başlarsın sende hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın... opuyorumnanaktan

Az karamsar gördüm seni momicim.Yapmayalım sıkıntı olmaz mı.Sende yapma nolurr:umursamaz:

Kızlar tadavileriniz hayırlı olsun rabbim gönlünüzdeki muradı veriri inşl. Su gibi gecer tedavi süresi sonunda da müjdeli haberi alırsınız inşl.

inşallah pinkrose tez zamanda başlarsın sende hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın... opuyorumnanaktan
Şeniz :Saruboceq:
İnşallah pinkrose hatta inşallah tedavin başlamadan gelir sana meleğinn:teytey:
Kızlar tadavileriniz hayırlı olsun rabbim gönlünüzdeki muradı veriri inşl. Su gibi gecer tedavi süresi sonunda da müjdeli haberi alırsınız inşl.

canım nasılsın görüşemiyoruz hayırlısıyla bebişlerimiz gelsin inşş hepimizin cümlemizin inş hayırlı cumalar öpüyorum hepinizi kızlara.s.

canım nasılsın görüşemiyoruz hayırlısıyla bebişlerimiz gelsin inşş hepimizin cümlemizin inş hayırlı cumalar öpüyorum hepinizi kızlara.s.

iyim canım nasıl olayım evde oturuyorum.hala adet olamadım igneler ve ilaçlar bu ay geciktirdi şimdi hap kullanıyorum bir an önce olayım diye cok sıkıntı yapıyor bana sürekli ateş basmalar falan hiç çekilir gibi d egil anlayacagın.senin nasıl gidiyor tedavin nezaman başlayacak.

teşekkürler arkadaşlar güzel dilekleriniz için hepimize hayırlı olsun yüce rabbim inşallah emeklerimizi boşa çıkarmaz ve bebişlerimizi sağlıklı bi şekilde alırız kucaklarımıza

selam canlar...
cumartesi kontrol iyi geçti kan degerlerim normalmis. neye baktıklarını ve hangisinin kaç olduğunu söylemediler gerçi ama belki istesem verirler kan sonuçlarını değil mi?
Salı günü yani yarın akşam puregona başlıyorum. asıl tedavi kısmına yeni geçiyoruz... cumartesi tekrar kontrol var. hadi bakalım hayırlısı....

beyza, susamuru sizler ne durumdasınız anlatın hadiiiii kaydirigubbakcemile2

Ya ne güzel momi sen mutlu sona daha bi yaklaştın..Heyecanlanıyorum senin için..
Bende bişey yok şu balık yağı hapını içiyorum şimdilik o kadar.8 temmuz a kadar beklemem lazım benimde malum lucrin günleri...

Bide bişey sorsam bana yardımcı olabilecek varmı?Hani olur ya ben lucrinleri vurulurken varsayalım gebe kalmışım bi sakıncası olur mu acaba o iğnelerin.Böyle bişey yaşayan yada sonucunu bilen var mı acaba?

aynı soruyu bende sormuştum kendi kendime çok. lucrinin prospektüsünde okudugum ve yaptıgı ektiden bildigim kadarıyla LH ve FSH hormonlarının uretilmesini baskılıyor. hamilelerin kullanmaması gerektigini de okumustum. ama hamileligi ogrenecek zaman yani adetin gecikmesine kadar erken dusuk vb. bir etki yapar mı cok emin degilim... doktora sormanda fayda var yada hamile olabilecegini dusunuyorsan kan testi yaptır istersen.

benim gecen ay hamile kalmis olmam pek mumkun degildi o yuzden cok dusunmemistim. aslında lucrine baslanacak ay dogum kontrol hapını da kullanmak gerekiyor ama biz karar verip hemen basladigimiz icin hap kullanacak gibi zaman yoktu. :)

bir sitede lucrin hakkında aşağıdakini buldum. lucrine başlamadan once hamile olup olmadigini bilmesi tavsiye edilir yazıyor.

The safe use of leuprorelin acetate in pregnancy has not been established clinically. Before starting treatment with leuprorelin acetate, it is advisable to establish whether the patient is pregnant.

Saol tatlım araştırman için.Ümit işte benimki sebepsiz inferitiliz ya biz ondan sorayım dedim.Aslında sitede tüp bebek uzmanı var ben en iyisi ona bir sorayım cevap verirse burda da paylaşırım.
Çünkü aklıma şöyle bişeyde geliyor varsayalım 14.gün yumurtaladım 21.günde bakılacak kanda gebelik belli olur mu ki?
Neyse ben sorumu sorayımda inşallah cevabını alırım.
a.s.

Gerçi biz Şahin Beyle görüşmeye gittiğimizde eşimle çok iyi muhabbet içindeydiler laf arasında bende belli mi olur belki kendiliğinden kalırım diyince Şahin Beyde neden olmasın buda bir ihtimal dedi bana.
Ama tabiki en doğrusunu doktorlar bilir...

Lucrin zaten üremeye neden olan mekanizmaları baskılayıcı bir ilaçtır. Dolayısıyla Lucrin kullanırken gebe kalmazsınız. Bu konuda kesinlikle endişe edilecek bir durum söz konusu değildir. Sevgilerimle...

Aykiriderya arkadaşımızın lucrinle ilgili cevabı geldi saolsun.
Paylaşayım dedim..

gunaydin herkeseee....

aykiriderya sagolsun yanitlamis ama eksik kalmis ki yanit. biz zaten reglenin 21. gununde basliyoruz lucrin kullanmaya hamile kaldiysan da adet donemine gore ortlama 14-15. gunlerde yumurta çatlıyor. 14. gün ile 18. gün arasında döllenme olabiliyor. zaten 21. gunde basladiginda bilmiyor olsanda gebe olabilirsin sorun buydu ya zaten..... kaydirigubbakcemile

Günaydın canlar
ışte bende onu sordum ama ben eksik sordum herhalde.Neyse yaşayıp göreceğiz değil mi?
Bende int.ilaç prospektüsünden okuyup anladığım kadarıyla aynı senin yazdığın gibi olası bir gebelik varsa ilaca devamın yanlış olacağı gibi bişey okudum....
Umut fakirin ekmeği işi benim ki işte....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…