- Konu Sahibi handan1976
-
slm kızlar benimde dün adetimin ikinci günüydü ve dün başladım tedaviye momi seninle aynı günde başlıyoruz inşallah güzel haberleride aynı günde veririz allah hepimize kolaylık versin çok zor ve stresli bi süreç
slm kızlar benimde dün adetimin ikinci günüydü ve dün başladım tedaviye momi seninle aynı günde başlıyoruz inşallah güzel haberleride aynı günde veririz allah hepimize kolaylık versin çok zor ve stresli bi süreç
kızlar hayırlı olsun tedavileriniz darısı başıma inş:))
beyzacım hayırlı olsun seninde... cumartesi tekrar kontrole gidecegim bakalım o zaman kan tahlili yapılacak belki sen benden daha hızlı gidersin yada yolda yakalarım seni de belli olmaz.
hayırlısı birtanem ama ben simdilik cok fazla beklentiye girmeden asama asama gidecegim. simdilik cumartesiyi bekliyorum sonrasına o gün bakarıızzz kaydirigubbakcemile5
Şeniz :Saruboceq:inşallah pinkrose tez zamanda başlarsın sende hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın... opuyorumnanaktan
Şeniz :Saruboceq:İnşallah pinkrose hatta inşallah tedavin başlamadan gelir sana meleğinn:teytey:
Kızlar tadavileriniz hayırlı olsun rabbim gönlünüzdeki muradı veriri inşl. Su gibi gecer tedavi süresi sonunda da müjdeli haberi alırsınız inşl.
Şeniz :Saruboceq:
Şeniz :Saruboceq:
canım nasılsın görüşemiyoruz hayırlısıyla bebişlerimiz gelsin inşş hepimizin cümlemizin inş hayırlı cumalar öpüyorum hepinizi kızlara.s.
selam canlar...
cumartesi kontrol iyi geçti kan degerlerim normalmis. neye baktıklarını ve hangisinin kaç olduğunu söylemediler gerçi ama belki istesem verirler kan sonuçlarını değil mi?
Salı günü yani yarın akşam puregona başlıyorum. asıl tedavi kısmına yeni geçiyoruz... cumartesi tekrar kontrol var. hadi bakalım hayırlısı....
beyza, susamuru sizler ne durumdasınız anlatın hadiiiii kaydirigubbakcemile2
Ya ne güzel momi sen mutlu sona daha bi yaklaştın..Heyecanlanıyorum senin için..
Bende bişey yok şu balık yağı hapını içiyorum şimdilik o kadar.8 temmuz a kadar beklemem lazım benimde malum lucrin günleri...
Bide bişey sorsam bana yardımcı olabilecek varmı?Hani olur ya ben lucrinleri vurulurken varsayalım gebe kalmışım bi sakıncası olur mu acaba o iğnelerin.Böyle bişey yaşayan yada sonucunu bilen var mı acaba?
bir sitede lucrin hakkında aşağıdakini buldum. lucrine başlamadan once hamile olup olmadigini bilmesi tavsiye edilir yazıyor.
The safe use of leuprorelin acetate in pregnancy has not been established clinically. Before starting treatment with leuprorelin acetate, it is advisable to establish whether the patient is pregnant.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?