Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

merhaba fakelove birinci 3700 ikinci ikinci3300 yada 3000 olabilir tam hatırlayamadım ödemiştik ama unuttum üçüncü bedava birde her denemede 1500 ilaçlar tutmuştu

Merhaba bluesuu bende acıbadem de tedavi görmeyi düşünüyorum.okuduklarımdan anladığım kadarıyla daha önce orda tedavi görmüşsün.nasıl hijyenikmi,pisikolokları varmı ekibi nasıl memnun kaldınmı canım bende 1 kez başka yerde tedavi gördüm negatif oldu bu 2. olacak inşallah hayırlısı olursa orda tedavi görmeyi düşünüyorum .senin içinde hayırlısı olsun güzelim..

merhaba ece327 canım iyi dileklerin için teşekkürler allah sana bana isteyen herkese o yüce annelik duygusunu tattırmayı nasip etsin bu dünyada tarifi olmayan bir duygu anneliktir çünkü ben o duyguyu 12 yıl önce yaşadım şu anda benim 12 yaşında oğlum var ikinciyi yapmak içinde bir yıldır uğraşıyoruz tüp bebeğin nekadar zahmetli iş olduğunu sen ve yaptıran herkes iyi bilir buna rağmen iki kez yaptırdım ve üçüncüyü yaptıracağım ben önceleri eşimle bir kez deneriz olmazsa olmaz bırakırız demiştik ama öyle olmadı beni üçüncü denemeye göüren sebep doktorumun sempatikliği ona güveniyor olmam ve oradaki ortam mükemmel hijyen zaten süper kısmetse zaten gelince göreceksin odalar beş yıldızlı otel konumunda canım senin için benim için herkes için hayırlısı olur inşaallah birbirimize dua edelim

merhaba bluesuu güzel dileklerin için çoooooook teşekkürler herkes için hayırlısı olsun.inşallah Allah sanada ikinci bir evladı nasip eder.söylediklerin içimi rahatlattı inşallah okullar kapanınca oraya gelip bende tedaviye başlayacağım sen tedaviye ne zaman başlayacaksn?
herkese hayırlı ve zahmetsiz tedaviler arkadaşlar inşallah bizlere buralardan hepiniz güzel haberler verirsiniz.......hihoyyyt

merhaba ece327 bende okullar kapanınca yaptıracağım ben çarşamba şahin beye gittim düşüklerin sebebini öğrenmek için testler istedi onları yaptırdık sonuçlar haftaya çıkacak .ben de bu kez korku hiç yok doktoruma çok alıştığım için .hepimiz için hayırlısı ollur inşşaallah.

merhaba handan iyiz valla nasıl olalım iş güç canım senin tedavin ne aşamada transferin hangi tarihe gelecek seninde iyi haberlerini alırız inşaallah

handan...canım ben senin başka platformda yazmış olduğun yazıyı okudum.kısa protokolü soruyorsun.tedavin başladımı .şahin bey bana iki denememde de kısa protokol uyguladı.sormak istediğin bir şey varsa sorabilirsin .

sen daha önceki tedavinide şahin beyemi yaptırdın canım

merhabalar kızlar benim adetime tam 1 hafta vardı ama bugün regli oldum dok arayıp randevu alacaktım yarın için şehir dışına çıkacagı için bugün gel dedi ve gittim bende kist vardı o yok olmuş ve yarın haplarıma başlıyorum ve heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…