Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

handan canım... bugün 11.45te ve saat5 te bende şahin beyin yanındaydım.bugün randevum vardı.sen saat kaçta ordaydın.ben ilk defa şahin beyde tedavi oldum ve iki denemem oldu .her ikisinde de hamile kaldım ama ne yazıkki ikisindede düşük yaşadım.yani her iki denememide şahin bey yaptı.şimdi düşüklerin sebeplerini araştırmak için testler istedi.bugün onların sonuçlarını öğrenmeye gittik.neyse canım...senin tedavin başladımı .kısa protokolmu uygulanacak.şahin bey antalyaya gidiyormuş.pazartesi günü gelecekmiş.

evet canım bugün 13 gibi ordaydım benim kısa protokol olacak benim adetimin 1 günü ama yarın olmadıgı için bugün cagırdı ben daha önce 5 kez daha gittim şahin beye muayne oldum kısmet yarın tadaviye başlıyorum. senin tadavin ne zaman başlıyor

canım testlerin tamamının sonuçları çıkmamış bazıları çıkmış.diğerlerinin sonuçlarınıda şahin bey gelince görüşücez.sonuçlara göre karar vericez .tedavinde hayırlı uğurlu olsun canım .inşaallah ilk denemende bebişini sağlıkla kucağına alırsın...

sagol canım inşl sende ilk denemende kucagına alırsın pazartesimi gideceksin şahin beye bende pazartesi gidecegim saati tam hatırlayamıyorum ama ya 15.45 sanırım benim randevu saatim o saatlere yakın alsaydın orda karşılaşırdık.

handan canım... ben yazarken telafuz hatası yapmışım.yani ben tüp bebek tedavisine başladığım andan itibaren bütün tedavimi şahin bey yaptı .iki tüp bebeğide bana şahin bey yaptı.bu kısmetse üçüncü olacak.bunuda şahin bey yapacak.benım hangi gün gideceğim belli değil.sonuçların çıktığını şahin beyle görüştükten sonra gideceğim.ama ogünde olabilir.eğer ogün gidersem netten ben sana gitmeden önce yazarım.

canım...bizim iki denemede tuttu.kisinide 6 haftalıkken kaybettim yani düşük yaptım.şimdi düşüklerin sebeplerini araştırmak için testler yapıldı.sonuçların bazıları çıkmış.bazılarıda bir kaç gün içinde çıkacak.bizdeki sorun eşimin değerleri düşüyor.bende bir sorun yok.hatta doktor kendiliğindende hamile kalabilirsin diyor ama yaş ilerliyor ve senelerdirde kalamadım.o yüzden yaptırıyoruz.canım ilaçları kullanmaya başladınmı ne ilacı verdi sana .ha sizdeki sorun neydi.

üzüldüm şimdi inşl bu sefer tutar canım bende senin için dua edecegim 2 düşük çok kötü çok zor günler gecirmiş olmalısın allah sana sabır versin

evet canım.çok zor günlerdi .sevinç ve üzüntü biraraya geldi.çok pisikolojim bozuldu.hatta üçüncü içinde aylardır düşünüyorum.dr a kendimi hazır hissettiğim zaman gelicem demiştim. oda öyle yapmamı söyledi.bu ay bakalım gitmeye başladık.ama gittiğim gün yine çok karışık duygular içindeydim.ayy...neyse içini karartmayayım doktorumuz nasıl ama çok iyi biri değilmi.ben şahin beye çok alıştım.tabiiki personelinede.çok tatlılar.canım bende senin için dua ediyorum.doktorumuz aynı olunca seni kendime çok yakın hissettim.

evt doktorumuz çok iyi eşimlede her gittigimizde sohbet ediyorlar benim eşim polis poligona falan gidecekler. anlayacagın aileden biri gibi oldu zaten dok gibi mesafelide degil bu yüzden de dok giderken hiç içimde endişe kaygı yok cok rahatım.seninlede bakarsın inşl orda karşılaşırız sevinirim senin 3 denemen oldugu için ücret falan ödemiyorsunuz dimi canım.

evet canım ödemi cez.fakat biz istenilen testlerin tamamını orda yaptırdığımız için bize yine aynı maliyete gelicek.ben düşüklerdede orda hastanede yattım.bize anlican bu iş çok tuzluya patladı.

ayy...canım ne güzel dua etmişsin.inşşaallah hep beraber alırız kucağımıza.sen şu anda merional göbekten iğnemi kullanıyorsun.

yok canım 2 gündür femara hap içiyorum pazar günü bitiyor cumartesi menagon ignelerime başlıyorum onlarda 10 tane şimdilik pazartesiye kadar olan bölüme kadar ne kullanacaklarım yazılıp verildi.pazartesi kontrole gidecegim yumurtalarımın gelişimine bakılacak.sanırım sonrada göbekten ignelerime başlayacagım orglutan yumurta catlaması içinde 2 igne aldım pregnyl.sanırım herkezin ilacı ve kullanım şekilleri farklı.şuan sadece hap içiyorum ya o yüzden tadavide oldugumu arada unutuyorum nezaman ignelere başlarsam sanırım olayın ciddiyetinin farkına varacagım aslında böyle olmasıda güzel yoksa günler gecmek bilmeyecek eşimde yok 1 hafta şehir dışına göreve gitti tamda yanımda olması gereken zamanda.

kızlar valla yazılarınızı okuyunca tanışıyormuş gibi hissediyorum benimde drum şahinbey ama daha başlamadık aynı sorunları yaşayanlar birbirine daha yakınlıkmı hissediyor nedir..ben öyleyimde

kızlar valla yazılarınızı okuyunca tanışıyormuş gibi hissediyorum benimde drum şahinbey ama daha başlamadık aynı sorunları yaşayanlar birbirine daha yakınlıkmı hissediyor nedir..ben öyleyimde

sende inşl hayırlısıyla tedavine başlarsın canım.senin neden haziran ayına kaldı

evet canım ya...bende aynı duygu içersindeyim.pinkrose ve handan isimlerini yani sizi başka platformlarda görünce arkadaşlarımın isimlerini görmüş gibi oluyorum.handanla salı günü ikimizde doktordaydık.bunu öğrendiğimde çok hoşuma gitti.inşaallah üçümüzde orda bir gün tanışırız.

evet burda kendi aramızda cekirdek aile olduk. ne güzel dertlerimizi paylaşıyoruz ben pek öyle sorunlarımı yaşadıklarımı anlatan biri degilim aslında bakmayın burda bülbül gibi şakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…