Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

aynen öyle canım...benim bu iki denememide çevremden kimse bilmiyor.annem ve kayınvalidem hariç.burda sizlerle herşeyimi paylaşıyorum.hatta hep aklım nette.işlerimin arasında fırsat buldukça açıyorum.hatta işlerimi yarıda bırakıpta açıyorum....ßyßyhihoyyytyerimseniben

en iyisini yapıyorsun işler yap yap bitmiyor arada kafa dagıtmak iyi geliyor bende temizlik yapsam çok iyi olacak pazartesi mutlaka yapmam lazım eşimde yokken sanada by by

evet canım vereyim. şimdi 17 inciri yıkayıp ortadan kesip tencereye koyuyorsun 2.5 bardak su koyuyorsun ve 20 dk ka kaynatıyorsun orta ateşte bu ılınınca içiyorsun ama ac karnına olacak sabah öglen yada öglen sabah 2 bardak içiyorsun canım.anlamadıgın birşey varsa sor.

canım sagol...yarın bende başlicam.bakalım yumrtalarda artış olacakmı ....sen kaç yaşındaydın handan...bu yumurta oluşumunun yaşlada alakası var...

handan merhabalar ,,,ya bir kaç günden beri site bozuk.seni şimdi buldum.yanılmıyorsam bugün doktor randevun vardı.nasıl geçti.iğnelere başlıyormusun.birbirimizle haberleşelim.seni çok merak ediyorum....

handan merhabalar ,,,ya bir kaç günden beri site bozuk.seni şimdi buldum.yanılmıyorsam bugün doktor randevun vardı.nasıl geçti.iğnelere başlıyormusun.birbirimizle haberleşelim.seni çok merak ediyorum....

evet canım gittim 3 gündür ignelerimi vurduruyorum acıbademe.dok ultrasyonla baktı ama henüz gelişmiş bir yumurta bulamadı üzüldüm moralim bozuldu 5 gün hap içtim 2 igne vuruldum ama 1 tane bile yumurta yok. 2 aynı dozda 2 gün daha ignelerini vurun carşamba tekrar gel birdaha bakalım dedi inşl ozamana kadar yumurtalarım gelişir. üzülüyorum ya birde incir kürü denedim 15 güne yakın. senin durumun ne test sonucun ne oldu doktora gösterdinmi nededi.

üzülme canım ya...peki gelişmiş olması gerekiyormuymuş.çünkü ben o iğnelerden 12 gün vurunuyorum.daha zamanın var.hemen moralini bozma.gerçi demesi kolayda .bugün biraz benimde moralim bozuldu.bügün şahin beyle görüştüm.henüz bizim genetikle ilgili testlerin sonuçları çıkmamış.7 ile 10 gün arası denilen test bizim 20 gün oldu ama hala sonuç çıkmadı.sanki işler yolunda gitmiyor gibi bir his geldi içime bugün.diğer sonuçları çıkan testlerdede kan pıhtılaşması çıktı.bakalım daha neler çıkacak.yani bizim bu işler çok zor işler.allah yardımcımız olsun...

sende bozme moralini canım belki yogunluktan olabilir bilmiyorum içini ferah tut inşl güüzel haberler alırsın

canım ben menagon vurunuyorum 6 toz 3 su 3 gün vurundum bugünde vurunup yarın tekrar kontrole gidecegim

hadi canım hayırlısı...allah sana çocuk kısmet ettiyse bir yumurtaylada olur.ama oluşması için daha zamanın var.canını fazla sıkma.bak benim iki kez tuttu.ama düştü.herşey kısmetle....

inşl bu sefer bebişlerin sana sımsıkı tutunur canım hayırlısıyla.bakalım bugün tekrar gidecegim kontrole inşl yumurtalarımda gelişmeler vardır biliyormusun ben halen tedavi moduna giremedim nezaman yumurtalarım toplanırsa ozaman sanırım işin ciddiyetini tedavide oldugumu anlayacagım.

ya insan ilk denemede öyle oluyor.birde bende şöyle bişey oluyor. tedaviye başlayınca çok umutla başlıyorum.yumurtalarım toplanıyor.o gün.içim kıpır kıpır oluyor.çok pozitif düşünüyorum.ama transfer günü her şey bitiyor.içimde kocaman bir negatiflik....yani anlican insan her türlü düşünüyor....canım inşşaallah yumurtalarda gelişme vardır.senin için dua edicem.bende sonuçlar için bugün yine doktorla görüşücem.bakalım sonuçlar çıkmışmı.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…