- Konu Sahibi handan1976
-
ya insan ilk denemede öyle oluyor.birde bende şöyle bişey oluyor. tedaviye başlayınca çok umutla başlıyorum.yumurtalarım toplanıyor.o gün.içim kıpır kıpır oluyor.çok pozitif düşünüyorum.ama transfer günü her şey bitiyor.içimde kocaman bir negatiflik....yani anlican insan her türlü düşünüyor....canım inşşaallah yumurtalarda gelişme vardır.senin için dua edicem.bende sonuçlar için bugün yine doktorla görüşücem.bakalım sonuçlar çıkmışmı.....
alkisalkisalkiscanım....ay şimdi içimden geçti.bu profilindeki bebiş gibi allah sana aynısını versin.....
kızlar başladınızmı tedaviye
inşl canım ya. yarın hidirellez bende bir kagıda 2 bebek resmi cizdim ve bahcedeki gül agacına bagladım inşl dilegim kabul olur.
ivit canım inşş ALLAHIM nasip etmiştir de başlarız hayırlısıylaa.s.ben başladım canım 4 gündür igne vuruluyorum az sonrada dok kontrole gidecegim sen nasılsın önümüzdeki ayda sen bu heyanları yaşayacaksın.
4 deneme yaptım ben ist da şahinbeyde ilk ve son olucak hayırlısıyla inşşa.s.canım galiba ikimizin tedavisi yakın zamanlarda başlıyacak.senin kaçıncı denemendi.şahin beye ilk kez başlicaktın değilmi.....
kızlar moralim çok bozuk 5 gün hap kullandım 4 gün igne vuruldum ama yumurtalarımda hiç bir gelişme yok.kan tahlili istedi yaptırdım bakalım tel bekliyorum eger iyi birşeyler çıkmazsa tedavim ertelenecek.çok kötüyüm moralim sıfır.senağlamasenağlama
bir sayfada okudum canım sen 14 yıllık evliymişsin dogrumu bu allahım sana iyi sabır veriyor valla kaç yaşındasın
handan...canım...tedavin için üzüldüm.ama her işte vardır bir hayır diye düşüneceksin.rabbim herşeyi kararlamıştır.sana yazdığım gibi bu iş çok sabır gerktiriyor.ben 2007 nin aralık ayından beri şahin beyin hastasıyım ve hala devam ediyorum.sen daha yolun başındasın.hem birde şöyle düşün.dün bende doktordaydım.coraspirin verdi kullanmaya başladım.bende tedaviye haziransa başlicam.belki beraber başlarız....canını sıkma canım...insan pozitif düşünürse her şey güzel olurmuş.bizde bunu yapalım......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?