Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

hadi bakalım inşl çıkmışdır bende senin için dua ediyorum canım hiç olumsuz düşünme inşl busefer olacak ben inanıyorum

ben başladım canım 4 gündür igne vuruluyorum az sonrada dok kontrole gidecegim sen nasılsın önümüzdeki ayda sen bu heyanları yaşayacaksın.

handan...canım gelince haberleri hemen yaz.bende bu sabah şahin beyi aradım.sekreteri şahin bey sizi arayacak dedi.hala bekliyorum.telefon yok.

inşl canım ya. yarın hidirellez bende bir kagıda 2 bebek resmi cizdim ve bahcedeki gül agacına bagladım inşl dilegim kabul olur.

canım inşaallah dualarımız kabul olur.bir resimde benim için çizip.bağlarmısın.benim yakınlarımda gül ağcı yok bağlayamicam.ama böyle birşeylerin olduğunu duymuştum .bende şimdi namaz kılıp kuran okicam.allah dualarımızı inşşaallah kabul eder.

kızlar moralim çok bozuk 5 gün hap kullandım 4 gün igne vuruldum ama yumurtalarımda hiç bir gelişme yok.kan tahlili istedi yaptırdım bakalım tel bekliyorum eger iyi birşeyler çıkmazsa tedavim ertelenecek.çok kötüyüm moralim sıfır.senağlamasenağlama

ben başladım canım 4 gündür igne vuruluyorum az sonrada dok kontrole gidecegim sen nasılsın önümüzdeki ayda sen bu heyanları yaşayacaksın.
ivit canım inşş ALLAHIM nasip etmiştir de başlarız hayırlısıylaa.s.

canım galiba ikimizin tedavisi yakın zamanlarda başlıyacak.senin kaçıncı denemendi.şahin beye ilk kez başlicaktın değilmi.....
4 deneme yaptım ben ist da şahinbeyde ilk ve son olucak hayırlısıyla inşşa.s.

canım üzülme benim de 2-3 defa ertelenme olmuştu bidahaki ay başlarsınız kafanı takıp stres yapma en uygun zamanı ALLAHIM belirliycek ve suyun akması gibi kolay geçecek her şey inşş:1hug:

handan...nerelerdesin....moralinmi bozuk...kan tahlilin ne oldu..ah canım işte insan bu işe başlayınca böyle oluyor.bir bakıyorsun seviniyorsun ,umutlanıyorsun.bide bakıyorsunki moral bozukluğu.insan kötü haberi duyduğunda o an dünyası yıkılıyor..ama daha sonra kendini toparlıyorsun.insan her duyguyu bir anda yaşayabiliyor.çok sabırlı olmamız gerekiyor...

pinkrose...inşaallah sonuncu denemen olur canım .....benimde sonuncu denemem olacak.sonuç iyi yada kötü ne olursa olsun dördüncü denemeyi düşünmüyoruz .hatta bu işe başlarken bir kez deneriz demiştik ama üçüncüyü denicez.insanın aklına gelmeyen başına gelirmiş...ya....işte böyle.......

kızlar tedavim yarım kaldı moralim bozuldu kan tahlilim düşük çıkmış yarın 1 de randevum var ama tedavim yarım kaldı dok uygun bir dille anlatacak sanırım ben şubat ayından beri her ay regli oldugumda gidiyordum ama hiç bir ay uygun bulunmadım. tam herşey yolunda derken tedavime başlama sevinci yaşarken yumurtalarım gelişmedi ve sonuç hüsran haziranda da olursa olacak artık.

handancım hakkında hayırlısı olsun canım geç olsunda güç olmasın haziranda herşey güzel olucak inşş başlarsın hayırlısıyla tatlım

sagol canım bakalım hayırlısı inşl.aslında bir süre k.k girmesem diyorum buraya girdikce aklımdan cıkmıyor üzülüyorum bir süre girmesemmi.

sen bilirsin tatlım ama paylaştıkça azalıcak içindeki sıkıntılar inşş..ALLAHIM hakkımızda hayırlı olanı versin inşş..üzülmek stres yapmak yok unutma bunu canım benim

bir sayfada okudum canım sen 14 yıllık evliymişsin dogrumu bu allahım sana iyi sabır veriyor valla kaç yaşındasın

handan...canım...tedavin için üzüldüm.ama her işte vardır bir hayır diye düşüneceksin.rabbim herşeyi kararlamıştır.sana yazdığım gibi bu iş çok sabır gerktiriyor.ben 2007 nin aralık ayından beri şahin beyin hastasıyım ve hala devam ediyorum.sen daha yolun başındasın.hem birde şöyle düşün.dün bende doktordaydım.coraspirin verdi kullanmaya başladım.bende tedaviye haziransa başlicam.belki beraber başlarız....canını sıkma canım...insan pozitif düşünürse her şey güzel olurmuş.bizde bunu yapalım......

canım ya eşimle dok gittik görüşmeye cagırdı yumurtalarımın gelişmedigini söyledi bize en uygun olarak yumurta naklinin olacagını söyledi dünyam başıma yıkıldı kendimi tutamayıp agladım çok kötü bir andı benim için kıbrıs ve bulgaristanda bu işler yapılıyor isterseniz sizlere yol gösterebilirim dedi.
bir nevi taşıyıcı anne olacaktım okadar zoruma gittiki bu durum anlatamam allah kimseye yaşatmasın cok zor.eşim yumurta başkasından olacagı için istemedi biz ikimizin cocugunu istiyoruz.
eşimle evlendigim için kendimi bir kez daha şanslı hissettim bana herşeyin hayırlısı olmaz diye birşey yok diyor olmazsada olmaz üzülme diyor ne yapsın oda üzülüyordur ama benim durumumu görünce bana teselli vermeye calışıyor. bana dhea verdi sabaha akşam içmemi söyledi adetinin 2 günü gel tekrar bakalım dedi inşl bu ay olur kızlar benim için ne olur dua edin.senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…