- 15 Ağustos 2015
- 15.053
- 7.219
- 248
- 38
- Konu Sahibi handan1976
-
- #12.901
ilaçlar iyi tutmuş bana da şahin bey 1000-1500 arası dedi ama 2000i geçik fiyat verenler olmuş dozla alakalı diye düşünüyorum.İnş arkadsim çok sagol çok uzun sürmedi bin yüz tuttu ilaçlar rahim filmi falan istemedi gerek yok dedi tüp bebekte senden kim.istedi rahim filmini gerçekten normal fiyati tüp bebek konusunda pembe mavinin bile muane ucreti 180 lira hemşire bile yok odada
hadi ya iyi bi işlem aslında tekrardan ilaç kullanmaya gerek olmuyor değil mi böyle bi durumda sadece o dondurulmuşları dölleyip transfer ediyorlar? mantıklıymış.Evet canim ek söyle yumurtan çok olursa dondurma işlemi yapılıyor benim donduruldu 1.300 dondurma parası o mesala fazla yumurta var iki üç sene sonra için o embriyolar Lada gebelik oluyor benimde sorun pko var
inşallah canım rabbim hayırlısıyla sevindirsin inşallah bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin...Evet canim zaten dollenmis bir şekilde donduruyorlar dua et banada ins tutar
Cnm senin transfer oldu mu ? Neden aralıkta transfer yapacak suana kadar nekadar odemis oldunuz ? Ben seni asilama topiklerinden de takip ediyordum ama hiç yazmamistim.Benim.sadece iğneler le gebeligim oldu ikizdi 5.5 aylik dogum yaptim dogumdan sonra iğne tedavileri negatif oldu aşilama bile tutmadi artık tüp bebeye geçtik ins tutar şahin beye baskadik aralıkta transfer ins jimeride iyi duydum ama bursanın en iyisi şahin bey duyduk ins bizede iyi gelir
İnş ilk transferinde tutar dua edeceğim ? Ben henüz şahin beyin hastası değilim ama tüp bebek yaptırın dediler bize de suan arastiriyorum bakalım bende pko yum bakalım neler olacak okuyorum burdan takip etmeye çalışıyorum öyle işte..Arkadsim aralıkta transfer ins bende pko olduğu için yumurtalar birden büyüdü diktor dedi karin siskinligi m falan olur dedi bir de gebelik eklenirse zor olur dedi senin için Zaten de çok siskinligi m oldu ondan dondurdu lar bebekleri toplam 6 bin tüp bebek 1.300 dondurma bin ikiyüz ilaçlar tuttu dua et ins tutar sen ne aşamada sin sendemi şahin beyin hastası sin
hariç 6000lira.ilaçlar 1000-1500 arası tutuyor dedi şahin bey.ben de ocakta başlayacağım nasip olursaAcıbadem fiyatı ilaçlar dahil 6000 mi hariç mi
evet randevu ile.yoğun olduğundan biraz bekleniyor ama ,ben de jimerle görüşmedim siz görüştünüz mü suat bey 'le ?Bende jimer le acıbadem arasında kalmıştım. Suan görüyorum ki acıbadem daha ağır basıyor. Ön görüşme için randevu almak gerekiyo demi
rabbim ol desin yeter ,merkez tabii ki önemli ama rabbim ol demedikten sonra enn iyi yerde en iyi doktorla tedavi ol maalesef negatif olur.dilerim rabbim ol desinn inşallah gönlüne göre olsunnYok canım görüşmedim. Ben iki doktorla görüştüm burdan bi arkadasım suat beyi önerdi. Bursada oturmuyorum. En kısa zamanda görüşme için gelicem ikisiyle. 3.deneme m olucak iyi karar vermem lazım
aminn inşallah canım rabbim çabalarımızı boşa çıkarmasın inşallah.nerde oturuyorsun bursaya uzak mıÖle tabiki. Ama burda iyi doktor yok gibi. Bide bursa denicez napalım umut işte. Rabbım herkesin gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?