Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

ilaçlar iyi tutmuş bana da şahin bey 1000-1500 arası dedi ama 2000i geçik fiyat verenler olmuş dozla alakalı diye düşünüyorum.
benim bi sıkıntım yok canım aslında regl saati bile şaşmaz ,yumurtlamamı hissediyorum vs.vs 1yılı geçip de olmayınca ziya çetin'E gitmiştim bi rahim filmi çektir bakalım dedi.korktum erteledim .olur belki dedim ama olmadı tabii ki .sonunda cesaretimi topladım jimerde çektirdim anestezili olduğu için hiçbir şey anlamadım ama sonuçta tüplerim tıkalı cıktı sol da çok az açıklık varmış bu durumda yapılacak şey tüp bebekmiş.böylelikle yüzleştim gerçekle anlayacağın.
şahin beyde ekstra para vermiyorsun değil mi bana paket fiyat 6000lira dedi ekstra bir şey vermeyeceksin en sonki gebelik testine kdr dedi

Evet canim ek söyle yumurtan çok olursa dondurma işlemi yapılıyor benim donduruldu 1.300 dondurma parası o mesala fazla yumurta var iki üç sene sonra için o embriyolar Lada gebelik oluyor benimde sorun pko var

Evet canim ek söyle yumurtan çok olursa dondurma işlemi yapılıyor benim donduruldu 1.300 dondurma parası o mesala fazla yumurta var iki üç sene sonra için o embriyolar Lada gebelik oluyor benimde sorun pko var
hadi ya iyi bi işlem aslında tekrardan ilaç kullanmaya gerek olmuyor değil mi böyle bi durumda sadece o dondurulmuşları dölleyip transfer ediyorlar? mantıklıymış.
inşallah gerek olmaz canım dondurulmuşlara..

Cnm senin transfer oldu mu ? Neden aralıkta transfer yapacak suana kadar nekadar odemis oldunuz ? Ben seni asilama topiklerinden de takip ediyordum ama hiç yazmamistim.

Arkadsim aralıkta transfer ins bende pko olduğu için yumurtalar birden büyüdü diktor dedi karin siskinligi m falan olur dedi bir de gebelik eklenirse zor olur dedi senin için Zaten de çok siskinligi m oldu ondan dondurdu lar bebekleri toplam 6 bin tüp bebek 1.300 dondurma bin ikiyüz ilaçlar tuttu dua et ins tutar sen ne aşamada sin sendemi şahin beyin hastası sin

İnş ilk transferinde tutar dua edeceğim ? Ben henüz şahin beyin hastası değilim ama tüp bebek yaptırın dediler bize de suan arastiriyorum bakalım bende pko yum bakalım neler olacak okuyorum burdan takip etmeye çalışıyorum öyle işte..

Bende jimer le acıbadem arasında kalmıştım. Suan görüyorum ki acıbadem daha ağır basıyor. Ön görüşme için randevu almak gerekiyo demi

Bende jimer le acıbadem arasında kalmıştım. Suan görüyorum ki acıbadem daha ağır basıyor. Ön görüşme için randevu almak gerekiyo demi
evet randevu ile.yoğun olduğundan biraz bekleniyor ama ,ben de jimerle görüşmedim siz görüştünüz mü suat bey 'le ?

Yok canım görüşmedim. Ben iki doktorla görüştüm burdan bi arkadasım suat beyi önerdi. Bursada oturmuyorum. En kısa zamanda görüşme için gelicem ikisiyle. 3.deneme m olucak iyi karar vermem lazım

Yok canım görüşmedim. Ben iki doktorla görüştüm burdan bi arkadasım suat beyi önerdi. Bursada oturmuyorum. En kısa zamanda görüşme için gelicem ikisiyle. 3.deneme m olucak iyi karar vermem lazım
rabbim ol desin yeter ,merkez tabii ki önemli ama rabbim ol demedikten sonra enn iyi yerde en iyi doktorla tedavi ol maalesef negatif olur.dilerim rabbim ol desinn inşallah gönlüne göre olsunn

Öle tabiki. Ama burda iyi doktor yok gibi. Bide bursa denicez napalım umut işte. Rabbım herkesin gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…