Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

Teşekkür ederim arkadaşlar =) benim kilo ve insülin direncim olduğu için glucophage diye bir ilaca başlamıştım zaten yanında folik asit verdi. Onun dışında herhangi bir takviye ilaç kür vermedi daha doğrusu benimde aklıma gelmedi pek sormak hidroselpenks ile ilgili sorularım vardı çoğunlukla. ama birkaç yerde daha okumuştum yumurta kalitesini arttırıcı takviyeleri bir sonraki gidişimde sormayı unutmayayım:) gerçi o zamanda tedaviyle ilgili birçok soru biriktirmiş olacağım ama olsun.

doktoruna sor diye bir kısım var acıbadem online üzerinde, ordan sorarsan şahin bey dönüş yapıyor mailine aklındaki soruları gittiğinde unutuyorsan oyle de yapabilirsin:)

doktoruna sor diye bir kısım var acıbadem online üzerinde, ordan sorarsan şahin bey dönüş yapıyor mailine aklındaki soruları gittiğinde unutuyorsan oyle de yapabilirsin:)
aa gerçekten mi bunu bilmiyordum:) kafa karışıklığım giderilsin diye şahin beye elimde sorularla gitmiştim zaten kendisi de gülmüştü sen napmışsın böyle diye. çünkü insan ister istemez geriliyor. o stres altındayken de unutuyor. ama bunu öğrendiğim iyi oldu. bu takviye edici ilaç kısmını sorabilirim.

canım merhaba, son haftaların nasılsın heyecanlısındır :) sana yine bişey sorucam aklıma takılan çok sordum ama:) cinsiyeti kaçıncı haftada söyledi şahin hoca? bir de toksoplazmada hangi tahliller yapıldı hatırlar mıısn? bana tokso igg igm bakıldı ikisi de negatif ama cmv igg pozitif çıkmış, doktora sordum cmv igm de bakılacak mı diye gerek yok dedi. kafama takıldı açıkçası...

merhaba :) ah evet son haftalar biraz telaşlı oluyor hazırlıklar filan derken günler geçiyor :) cinsiyeti biz geç öğrendik. 16. haftada sanki kız gibi ama emin değilim demişti. bir de pozisyonu uygun değildi görmek için. 18. haftada netleşti kız olduğu :) erkek bebekler daha erken belli ediyor sanırım kendini. kızlar azcık nazlı cmv igg zaten pozitif çıkmalı canım. senin bu hastalıgı önceden gecirdiğini gösteriyor. bi kez gecirdiysen bağısıklık kazanıyorsun. dolayısıyla cmv igm ye gerek kalmıyor. takma kafana :)

çok teşekkürler canım, sağlıkla gelsin minik kızın :)

5 haftalık gebeyim pembe akıntım var sizce neden yani şuan kesildi ama

5 haftalık gebeyim pembe akıntım var sizce neden yani şuan kesildi ama
benim de olmuştu pembe kahverengi. 5+3te oldu, iki gün sürdü geçti. sonra 7. haftada tekrar oldu. doktora gittim bebekle alakalı bi kanama yok bebek iyi dedi... merak etme yani normal diyorlar

benim de olmuştu pembe kahverengi. 5+3te oldu, iki gün sürdü geçti. sonra 7. haftada tekrar oldu. doktora gittim bebekle alakalı bi kanama yok bebek iyi dedi... merak etme yani normal diyorlar
Allah senden razı olsun zaten dün öyle bir kaç Damla’dan sonra devamı gelmedi ama herkes bir düşüktür demeye başladı korkuttu

merhaba, şahin hocayla devam edenlere bir sorum olacak, ikili test yaptırdınız mı yaptırsıysanız ne kadarlıkken yapıldı? bir de sat a göre mi yapılıyor yoksa ultrasondaki tarihine göre mi? benim ultrason kağıdımda son kontrolde bir yerde 10+6 yazıyordu bir yerde 10+0 hangisini baz alarak yapılıyor ikili test bileniniz var mıdır kızlar

canım senin doğum oldu mu:)

Ayy:) nasıl geçti zaman ben ilk burayı okuduğmda 4 aylık falandın:) benim de 4. aya girdik her kontrolde bir yeni heyecan:) Sağlıkla gelsin inşallah canım normal mi olacak
Çok hızlı geçiyor gerçekten normal bekliyoruz 40+5e kadar gelmezse suni sancı alacağım. O da olmazsa sezaryen olacak. Korku ve heyecan karışımı bişeyler yaşıyorum. Kızım da inat etti gelmiyor sen de en güzel zamanlarındasın cinsiyet öğrendin mi çok heyecanlı hayırlısıyla kavuşalım inşallah

erkeğe benziyor dedi canım daha 10. haftada ama hala kesin diyemedi:) haftaya tekrar kontrolüm var bakalım... rahim açıklığı uzunluğu vs normal mi diye sordum ama daha bu haftalarda bakılmaz dedi... kasık ağrım var birkaç gündür haftaya tekrar istiycem bakılmasını... herkesin bakılıyormuş kontrollerde bizimki niye bakmıyor anlamadım:)

Benim detaylı ultrasonda bakılmıştı. 38mm civarı çıkmıştı. 12.hafta baya erken ama sen kimseye kulak asma. Biz zaten aylarca alttan muayene oldugumuz için doktorun vardır bir bildiği bize de 10.haftada kız gibi ama kesin değil demişti dogru çıktı

detaylıyı şahin hoca mı yapıyordu canım

Merhaba arkadaşlar şahin hocaya hidrosalpinks ameliyatı olan var mı? Şahin hocayla 2 deneme yaptık ama malesef olumsuz sorun sadece benim tek tüpümün kapalı olmasıydı başka sorunumuz yok ama hoca son kontrolde hafif hidrosalpinks olabileceğini söyledi istersen tekrar transfer yapalım ya da ameliyat dedi kafam çok karışık bu durum da olan var mı acaba?

ben olmadım canım ama şahin hoca ne diyorsa doğrudur, forumda bir arkadaşımız ameliyat olmadan önce transfer olmuştu tutmadı demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…