- 8 Ağustos 2019
- 9
- 5
- 16
- 38
- Konu Sahibi handan1976
-
- #13.241
doktoruna sor diye bir kısım var acıbadem online üzerinde, ordan sorarsan şahin bey dönüş yapıyor mailine aklındaki soruları gittiğinde unutuyorsan oyle de yapabilirsin:)Teşekkür ederim arkadaşlar =) benim kilo ve insülin direncim olduğu için glucophage diye bir ilaca başlamıştım zaten yanında folik asit verdi. Onun dışında herhangi bir takviye ilaç kür vermedi daha doğrusu benimde aklıma gelmedi pek sormak hidroselpenks ile ilgili sorularım vardı çoğunlukla. ama birkaç yerde daha okumuştum yumurta kalitesini arttırıcı takviyeleri bir sonraki gidişimde sormayı unutmayayım:) gerçi o zamanda tedaviyle ilgili birçok soru biriktirmiş olacağım ama olsun.
aa gerçekten mi bunu bilmiyordum:) kafa karışıklığım giderilsin diye şahin beye elimde sorularla gitmiştim zaten kendisi de gülmüştü sen napmışsın böyle diye. çünkü insan ister istemez geriliyor. o stres altındayken de unutuyor. ama bunu öğrendiğim iyi oldu. bu takviye edici ilaç kısmını sorabilirim.doktoruna sor diye bir kısım var acıbadem online üzerinde, ordan sorarsan şahin bey dönüş yapıyor mailine aklındaki soruları gittiğinde unutuyorsan oyle de yapabilirsin:)
canım merhaba, son haftaların nasılsın heyecanlısındır :) sana yine bişey sorucam aklıma takılan çok sordum ama:) cinsiyeti kaçıncı haftada söyledi şahin hoca? bir de toksoplazmada hangi tahliller yapıldı hatırlar mıısn? bana tokso igg igm bakıldı ikisi de negatif ama cmv igg pozitif çıkmış, doktora sordum cmv igm de bakılacak mı diye gerek yok dedi. kafama takıldı açıkçası...tedavin hayırlı olsun :) benim için de doktorumun pozitif olması çok önemliydi çünkü diğer doktorlar moralimi çok bozmuştu. Şahin bey o konuda bitanedir :) ben tedavime başlamadan önce adetimi beklerken ne yapmam lazım nasıl besleniyim bitkisel kür kullanayım mı diye sormuştum. sen de sor istersen. bana nar-kabak çekirdeği ve keten tohumu önermişti. senin de sorununa göre bişeyler önerebilir belki.
çok teşekkürler canım, sağlıkla gelsin minik kızın :)merhaba :) ah evet son haftalar biraz telaşlı oluyor hazırlıklar filan derken günler geçiyor :) cinsiyeti biz geç öğrendik. 16. haftada sanki kız gibi ama emin değilim demişti. bir de pozisyonu uygun değildi görmek için. 18. haftada netleşti kız olduğu :) erkek bebekler daha erken belli ediyor sanırım kendini. kızlar azcık nazlıcmv igg zaten pozitif çıkmalı canım. senin bu hastalıgı önceden gecirdiğini gösteriyor. bi kez gecirdiysen bağısıklık kazanıyorsun. dolayısıyla cmv igm ye gerek kalmıyor. takma kafana :)
benim de olmuştu pembe kahverengi. 5+3te oldu, iki gün sürdü geçti. sonra 7. haftada tekrar oldu. doktora gittim bebekle alakalı bi kanama yok bebek iyi dedi... merak etme yani normal diyorlar5 haftalık gebeyim pembe akıntım var sizce neden yani şuan kesildi ama
Allah senden razı olsun zaten dün öyle bir kaç Damla’dan sonra devamı gelmedi ama herkes bir düşüktür demeye başladı korkuttubenim de olmuştu pembe kahverengi. 5+3te oldu, iki gün sürdü geçti. sonra 7. haftada tekrar oldu. doktora gittim bebekle alakalı bi kanama yok bebek iyi dedi... merak etme yani normal diyorlar
canım senin doğum oldu mu:)merhaba ben de şahin beyin hastasıyım. bir çok sorunum olmasına rağmen ilk seferde pozitif sonuç aldım ben. herkesin bünyesi ve sorunu farklı. lütfen olumsuz yorumlara bakıp moralinizi bozmayın sakın. şu an bekleme sürecindesiniz sizin moralinizin yüksek olması lazım :)
Hayır canım hala beklemedeyim 40+1 oldumcanım senin doğum oldu mu:)
Ayy:) nasıl geçti zaman ben ilk burayı okuduğmda 4 aylık falandın:) benim de 4. aya girdik her kontrolde bir yeni heyecan:) Sağlıkla gelsin inşallah canım normal mi olacakHayır canım hala beklemedeyim 40+1 oldum
Çok hızlı geçiyor gerçektenAyy:) nasıl geçti zaman ben ilk burayı okuduğmda 4 aylık falandın:) benim de 4. aya girdik her kontrolde bir yeni heyecan:) Sağlıkla gelsin inşallah canım normal mi olacak
erkeğe benziyor dedi canım daha 10. haftada ama hala kesin diyemedi:) haftaya tekrar kontrolüm var bakalım... rahim açıklığı uzunluğu vs normal mi diye sordum ama daha bu haftalarda bakılmaz dedi... kasık ağrım var birkaç gündür haftaya tekrar istiycem bakılmasını... herkesin bakılıyormuş kontrollerde bizimki niye bakmıyor anlamadım:)Çok hızlı geçiyor gerçektennormal bekliyoruz 40+5e kadar gelmezse suni sancı alacağım. O da olmazsa sezaryen olacak. Korku ve heyecan karışımı bişeyler yaşıyorum. Kızım da inat etti gelmiyor sen de en güzel zamanlarındasın cinsiyet öğrendin mi çok heyecanlı hayırlısıyla kavuşalım inşallah
detaylıyı şahin hoca mı yapıyordu canımBenim detaylı ultrasonda bakılmıştı. 38mm civarı çıkmıştı. 12.hafta baya erken ama sen kimseye kulak asma. Biz zaten aylarca alttan muayene oldugumuz için doktorun vardır bir bildiğibize de 10.haftada kız gibi ama kesin değil demişti dogru çıktı
ben olmadım canım ama şahin hoca ne diyorsa doğrudur, forumda bir arkadaşımız ameliyat olmadan önce transfer olmuştu tutmadı demişti.Merhaba arkadaşlar şahin hocaya hidrosalpinks ameliyatı olan var mı? Şahin hocayla 2 deneme yaptık ama malesef olumsuz sorun sadece benim tek tüpümün kapalı olmasıydı başka sorunumuz yok ama hoca son kontrolde hafif hidrosalpinks olabileceğini söyledi istersen tekrar transfer yapalım ya da ameliyat dedi kafam çok karışık bu durum da olan var mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?