Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

Bugun gittikde goremedik yine yaa doktor belki hala cok kucuktur dedi. Saliya bidaha ultrason verdi. Dun bhcgm 960ti bugun gorunur diye umut etmistik. Valla korkmaya basladim. Cok kucuk bi siyah gordu ondan supelendi belki budur kucuk diye gorunmuyo olabilir dedi

Transfer günü ne zamandı ki canım, korkma salıyı bekle sen ferah tut içini, benim transfer 11 temmuzdu kese 1 ağustosta göründü

Normalde ayin 6sinda ovulasyon testi poztif cikmisti ama 29undan itibaren bhcglerim 317, 580, 960ti. Yumurtam gec mi catladi yada ikinciye yumurtladim da o mu anlamadim Degerlerim fena degil. Ama doktor tam iki kati olmadigi icin gormeyi istiyo. Dis gebelikten korkuyo. Benmde dunden beri sag tarafimda bi agri var boyle bobreklerimin oldugu yer dolaylarinda. Cuma degerim 960ti ctesi yani dun goremedik. Saliya tekrar randevu verdi ultrason icin

Canm sen betayı 29unda başlamışsın ben mesela 21inde ilk beta baktırdım daha yeni gördük keseyi. Çok acele ediyorsun bence biraz sabırlı ol canım dış gebelik değildir değerlerin gayet iyi

Ayrıca çok erkene randevu vermişler sana neden öyle yaptılar ki? Bence merkezin hatası olmuş. Şahin bey genelde beta kontrolünden sonra 10 gün geçmesini bekliyor. Benim 10 günden de fazla oldu hatta ilk ultrason. Düşün benim geçen cumartesi 1170ti, tam 1 hafta sonra gittm şahin beye ilk kontrole. Senin daha binin üstüne yeni çıkmış görünmesi zaten mucize olurdu canım

Canimm saol vallahi okudukca rahatliyorum. Ben yurtdisindayim o bahsettgnz hastanede degilim konuyla alakali olunca yzmistim. Hatta benm doktorum bhcgm 317yken bakmisti ilk gormeyince telas yapti bosuna. Sonra 960ta goremeyince iyice stres olduk. Buralari okuyunca bende senin dedigin gibi neden o kadar erken kontrol etmiski diyorum

1500lerde degeri olurken gorunmeyen sonradan gorunen arkadaslarimiz bile var forumda. Benm doktorm gormek icin gercekten acele etmis. Neyse cuma 960ti saliy kadar 2500i gecer sanirsam belki o zaman gorunur. Artik gorunsunki doktor bana telas yaptrmasin yaa

canım sana ne çok şey sordum ya... benim kalp atışı görüldü cts ama sesini henüz dinletmedi 16sında tekrar gidicem, bu süreçte benden hiç açlık tokluk kan şekeri demir vs detaylı kan sayımı istenmedi... onları kendimiz mi söylememiz lazım acaba senden istediler mi?

sorabilirsin tabi ki ya şu an herşeye panik olabilirsin sen anlayabiliyorum :) canım ilk kalp atışında sesini dinletmedi bana da. çok küçük şu an rahatsız olmasın demişti. tam olarak hangi haftada hatırlamıyorum ama 7-8. haftada olabilir baya bi tahlil istemişti.
hemogram, toksoplazma, hepatit vs. o istenen tahlillerin birçoğunu sen zaten tüp bebek tedavisindeyken yaptırmış oluyorsun elinde sonuçları oluyor. eksik olnaları da tamamlayıp götürüyorsun bi sonraki kontrolde. şu an 31 haftalığım bu zamana kadar hiç bir testi yada tahlili kendim söylemedim. şahin bey uygun gördüğü zamanlarda zaten yönlendiriyor

çok sağol canım ya sağlık ocağından aradılar beni de takip için gelmeniz lazım falan diye, ben de dedim zaten doktorum yapıyordur heralde ama emin olamadım yine de gitmek gerekir mi aile hekimliğine diye. tetanos aşısı falan dediler kafamı karıştırdılar. ne güzel senin azıcık kalmış doğuma inşallah bize de sağlıkla nasip olur o günleri görmek:)

çok saol canım inşallah isteyen herkese nasip olsun :) doktorun takibiyle sağlık ocağı çok ayrı. sağlık ocağına gebelik bildirmen lazım. bir form doldurup sisteme giriş yapıyolar yoksa ceza alıyorlar. giriş yapılınca senin adına aile hekimliğinde aşı görünüyor böylece zamanı geldiğinde aşını oluyorsun. tetanoz aşısını ben 23. haftamda tek doz oldum. diğer dozları olmayacagım

hmm aile hekimliği takibi de şart yani bu durumda... anladım canım ben de yaptırayım o zaman benim istanbulda kalmış aile hekimim taa kaç sene öncesinden, ordan aradılar şaşırdım ben de

hmm aile hekimliği takibi de şart yani bu durumda... anladım canım ben de yaptırayım o zaman benim istanbulda kalmış aile hekimim taa kaç sene öncesinden, ordan aradılar şaşırdım ben de
valla takip değil de bildirmen yetiyor. aşı zamanı işte gidip yaptırman gerekiyor. bir de ilerde demir hapı multivitamin vs. kullanmaya başlıyorsun, ben onları aile hekimime yazdırıyorum :) bir de yine ilerde bazen hareket etmiyo bu çocuk diye ortalığı ayağa kaldırabiliyorsun ben yine aile hekimine gidip kalp atışı dinliyorum panik olunca

anladım canım cokk teşekkürler ay ne kdr cahilim bu konularda ya aile hekimi arıyo siz nerden biliyosunuz ki dedim

Merhaba arkadaşlar, bende Şahin Bey'de Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayacağım. Görüşmemizde adetimin 2. günü gelmemi tedaviye başlayacağımızı söyledi. Bundan önce polikistik over ve normal yolla gebe kalıp düşük yapma hikayem var. Düşük sonrası çekilen rahim filminde doktorum hidroselpenks teşhisi koyup kapalı ameliyatla bir bakması gerektiğini gerekirse tüpün birini alıp ardından hemen tüp bebek tedavisine başlamamız gerektiğini söyledi. Eşim de ben de tedirgin olduk. daha doğrusu rahim filmini özel bir görüntüleme merkezinde çektirmiştik. Ordaki doktor herhangi bir sorun görünmüyor gibi diyince bir arada kaldık evet belki uzmanı değil diye düşündük ama her neyse böyle bir arada kalmışlıkla Şahin Bey'e de görünmek istedim bir kez de. çok iyimser yaklaştı şimdiye kadar yaptırdığımız tahlilleri filmleri inceledi. kendi de kontrol etti. bana başka bir hidroselpenks teşhisi örneği gösterdi. benim filmimin gayet normal olduğunu söyledi. her şeyi tek tek açıkladı. benim için doktorumun benim zihnimi rahatlatması çok önemli. hamile kalamamamdaki sebebin polikistik over+insülin direnci+ kilo olduğunu birkaç koldan yürütülmesi gereken bir iş olduğunu güzel güzel anlattı. sonuç olarak eylül ayı benim için önemli bir ay belki başarı ile sonuçlanacak belki başarısızlıkla ama umut hep baki. birbirimize destek olabiliriz bence. sevgiler.

öncelikle hayırlı olsun tedavin canım, Şahin Bey bence de çok doğru bir seçim. Ben de temmuzda oldum transferimi çok şükür tutundu. Doktorun güven vermesi çok çok önemli. Umarım sen de sağlıklı bir sonuç alırsın canım:) Bu arada benim ikinci tedavim, omepa Q10 diye bir ilaç kullandım tedaviye başlamadan birkaç hafta öncesinde, ben faydalı olduğunu düşünüyorum aklında olsun senin de

tedavin hayırlı olsun :) benim için de doktorumun pozitif olması çok önemliydi çünkü diğer doktorlar moralimi çok bozmuştu. Şahin bey o konuda bitanedir :) ben tedavime başlamadan önce adetimi beklerken ne yapmam lazım nasıl besleniyim bitkisel kür kullanayım mı diye sormuştum. sen de sor istersen. bana nar-kabak çekirdeği ve keten tohumu önermişti. senin de sorununa göre bişeyler önerebilir belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…