- 21 Ocak 2013
- 408
- 1.179
- 313
- Konu Sahibi handan1976
-
- #13.201
bu ilaçlar kişiden kişiye değişir tabi. sen kafan karıştı mı hemşireleri ara sor çok yardımcı oluyorlar. şahin beye sorup dönüyorlar yada whatsuptan yazınca şahin bey de dönüş yapıyorevet canım şahin beyde devam edeceğim kısmetse inşallah:) bana transfer sonrası hibor ve progynex iğne vermişlerdi her gün, onlara devam etmem lazımmış estrofem kullanmadım hiç hormon bandı verdiler onun yerine sen kullanıyor musun estrofem? onları da bugun cıkarmam lazım normalde
şahin beye haber verdin mi? hafif leke gibi bişeyse normaldir bence ama sen yine de doktorla görüşkızlar merhaba, dün ikinci kan testi sonucumu pozitif aldıktan sonra bugun hafif pembe bi akıntı farkettim, sizce normal mi yaşayan var mı bu durumu? transfer sonrası 13. gün... yerleşme kanaması olması imkansız çünkü çoktan yerleşmiş ki beta yükselmiş...
yok canım yazmadım hemşirelere ulaşmaya çalışıyorum... şahin beye dün tiroid için yazmıştım her gün her gün çekinir oldum artıkşahin beye haber verdin mi? hafif leke gibi bişeyse normaldir bence ama sen yine de doktorla görüş
0224 270 40 26 dan hemşirelerle görüşcem diyince hemen bağlarlar orda kim varsa. şahin bey bazen gec bakıyor telefona hemşireler hemen araya girip sorup sana dönüş yaparlar.yok canım yazmadım hemşirelere ulaşmaya çalışıyorum... şahin beye dün tiroid için yazmıştım her gün her gün çekinir oldum artık
çok sevindiimm :) hayırlı olsuun:) benim test günü değerim 179 çıkmıştı. Şahin Bey değerin yeteri kadar yüksek 2. teste gerek yok demişti. 10 gün sonraya kese randevusu vermişti. muhtemelen sizin de öyle olur :)
400ken iki gün sonra 647de kalmış canım ya... hemşirelerle konuştum endişelenme olabiliyor falan dediler ama tabi ki net bişey soylemek imkansız... 3üne çektim randevuyu doktor gelir gelmez gidicem. o zamana kdr tekrar bi test daha yapsam mı diyorum iki gün daha geçinceevet ben bir kez test verdim canım. farklı bir sorunun varsa daha fazla test yapılması normal tabi ki. bhcg artıyor neden tedirgin oldun sen?
canım minimum yüzde 60 artış göstermesi gerekiyor bhcg nin. seninki de öyle artmış. her testte 2 kat artış beklemiyor doktorlar. mümin beyle görüş istersen şahin bey yokken ben onunla görüşüyorum. için rahatlamış olur. kese görünceye kadarki dönem biraz gergin geçiyor ama haklısın anlayabiliyorum seni400ken iki gün sonra 647de kalmış canım ya... hemşirelerle konuştum endişelenme olabiliyor falan dediler ama tabi ki net bişey soylemek imkansız... 3üne çektim randevuyu doktor gelir gelmez gidicem. o zamana kdr tekrar bi test daha yapsam mı diyorum iki gün daha geçince
canım bu progynex i bana da bırak fitile geç dedi hemşireler günde üç tane alttan ama iş yerindeyim uzanma şansım yok, sen nası yapıyosun uzanıyo musun uyguladıktan sonra.. iğne daha sağlam geliyo bana ne biliyim bi tuhaf diğeri akıp gidiyo gbi. öğlen yaptığımda mecbur oturur pozisyonda oluuyorum işyerindeben normal test günüme kadar her ilacımı kullanmaya devam ettim. test günü acıbademde kan verdim. sonuç pozitif olunca arayıp hangi ilaçları kullandıgımı hangilerine devam edeceğimi hangilerini keseceğimi söylediler. progynex kestim onun yerine progestan hap kullandım günde 3 tane alttan. coraspin zaten kullanıyordum devam ettim. estrofemi kestim. folik asit başladım. 9 haftaya kadar bunları kullanmaya devam ettim. 9. haftada kestiler ilaçları sadece folik asit kaldı.
sabah 6 gibi uyanıp bi fitil alıyodum işe gidinceye kadar 2 saatim oluyodu ayaklarımı uzatıp yatıyodum. çok akmıyor o zaman. öğlen de saat 2 gibi fitili alıyodum ayaklarımı bi tabure üzerine uzatıp oturuyodum. akşam zaten sorun olmuyor. ama gün içinde illa ki akıyor. akması benim de çok kafamı karıştırmıştı hemşirelere sordum sorun değil fazlası akıyor dediler. sen mümkün oldugu kadar geriye it fitilleri. akarsa da takma kafana benim de akıyordu. zaten bir süre sonra günde 2 taneye düşürücekler. sonra 4. ayda galiba tamamen bırakıcaksın.canım bu progynex i bana da bırak fitile geç dedi hemşireler günde üç tane alttan ama iş yerindeyim uzanma şansım yok, sen nası yapıyosun uzanıyo musun uyguladıktan sonra.. iğne daha sağlam geliyo bana ne biliyim bi tuhaf diğeri akıp gidiyo gbi. öğlen yaptığımda mecbur oturur pozisyonda oluuyorum işyerinde
anladım canım, bana uzan demişti hemşireler, şimdi aradım muayneye kdr iğne kullanın dediler... doktora sorarsınız dediler ben de öyle yapayım artık kaldı zaten muayneye 4 gün:) fitil derse ben de sen gibi yaparım artıksabah 6 gibi uyanıp bi fitil alıyodum işe gidinceye kadar 2 saatim oluyodu ayaklarımı uzatıp yatıyodum. çok akmıyor o zaman. öğlen de saat 2 gibi fitili alıyodum ayaklarımı bi tabure üzerine uzatıp oturuyodum. akşam zaten sorun olmuyor. ama gün içinde illa ki akıyor. akması benim de çok kafamı karıştırmıştı hemşirelere sordum sorun değil fazlası akıyor dediler. sen mümkün oldugu kadar geriye it fitilleri. akarsa da takma kafana benim de akıyordu. zaten bir süre sonra günde 2 taneye düşürücekler. sonra 4. ayda galiba tamamen bırakıcaksın.
bende 2 kere denedim sonu negatifti. tahlillere bakılmadan allaha emanet gibi.. tekrar dr ariyorum.. sen ne yaptın ne düşünüyorsunMerhaba tedaviniz hayırlı olsun dondurulmuş transferi mi taze mi...
Benim iki kez sahin beyde tüp bebek tedavisi negatif ile sonuçlandı..
Açıklaması böyle.. Herşey çok iyi olsa bile herşey normal olsa bile 100 de 50 şans var tüp bebek tedavisinde...
Kendisinin ihmali olduğunu düşünüyorum..
Benden hiç kan alınmadı hormonlarıma bakılmadan.. kafasına göre ilaç verdi transfer yaptı gönderdi...
Ilaclar bana ağır geldi.. her günüm aşırı ağrılarla geçti... merkez değiştirmeyi düşünüyorum...
bende 2 kere denedim sonu negatifti. tahlillere bakılmadan allaha emanet gibi.. tekrar dr ariyorum.. sen ne yaptın ne düşünüyorsun
bende karar veremedim... zaten şahin beye zor karar vermiştim eşimle bi daha aynı seyleri basa almak cok zorBen yeni bir merkez araştırıyorum..
Henüz karar vermedik nereye gidelim diye...
Herşey çok iyi çok kaliteliydi ikiside negatif oldu.. Bu kez herşeyin takip edilmesini istiyorum.. şahin bey çok yoğun ve deneme yapıyor ya tutarsa mantığında...
Sizden de kan alınmadı mı hiç?
Benim kan tahlilim hiç yapılmadan transfer yaptı..
Canım benim de tam iki kat gitmedi 400 çıktı iki gün sonra 660 gibi bişey çıktı... ama bi sorun olmadı iki gün önce keseyi gördük şimdilik yolunda her şeyKizlar benim bhcg degerlerim bu hafta ptesi sabah ogleden sonra 4te 317, carsamba sabah 9da 580, cuma sabah 9da 960
Normal mi sizce
Tam iki kat degil ama hemsireler iyi gorunuyo dediler. Her ihtimale karsi yarin alttan ultrasonla bakacaklar umarim yerli yerindedir ve gorunur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?