Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

bu ilaçlar kişiden kişiye değişir tabi. sen kafan karıştı mı hemşireleri ara sor çok yardımcı oluyorlar. şahin beye sorup dönüyorlar yada whatsuptan yazınca şahin bey de dönüş yapıyor

kızlar merhaba, dün ikinci kan testi sonucumu pozitif aldıktan sonra bugun hafif pembe bi akıntı farkettim, sizce normal mi yaşayan var mı bu durumu? transfer sonrası 13. gün... yerleşme kanaması olması imkansız çünkü çoktan yerleşmiş ki beta yükselmiş...

şahin beye haber verdin mi? hafif leke gibi bişeyse normaldir bence ama sen yine de doktorla görüş

yok canım yazmadım hemşirelere ulaşmaya çalışıyorum... şahin beye dün tiroid için yazmıştım her gün her gün çekinir oldum artık
0224 270 40 26 dan hemşirelerle görüşcem diyince hemen bağlarlar orda kim varsa. şahin bey bazen gec bakıyor telefona hemşireler hemen araya girip sorup sana dönüş yaparlar.

canım tekrar merhaba,
benim tsh sorunum da olunca tsha bakılsın diye üçüncü bir kez kan verdim, betaya da baktı endokrincim 10. gün 156, 12. gün 400, 14. gün 647 çıktı sonucum... şahin hoca amerikadaymış ulaşamıyorum... çok tedirginim sen sadece 1 kez mi test yapmıştın

evet ben bir kez test verdim canım. farklı bir sorunun varsa daha fazla test yapılması normal tabi ki. bhcg artıyor neden tedirgin oldun sen?

evet ben bir kez test verdim canım. farklı bir sorunun varsa daha fazla test yapılması normal tabi ki. bhcg artıyor neden tedirgin oldun sen?
400ken iki gün sonra 647de kalmış canım ya... hemşirelerle konuştum endişelenme olabiliyor falan dediler ama tabi ki net bişey soylemek imkansız... 3üne çektim randevuyu doktor gelir gelmez gidicem. o zamana kdr tekrar bi test daha yapsam mı diyorum iki gün daha geçince

canım minimum yüzde 60 artış göstermesi gerekiyor bhcg nin. seninki de öyle artmış. her testte 2 kat artış beklemiyor doktorlar. mümin beyle görüş istersen şahin bey yokken ben onunla görüşüyorum. için rahatlamış olur. kese görünceye kadarki dönem biraz gergin geçiyor ama haklısın anlayabiliyorum seni

canım bu progynex i bana da bırak fitile geç dedi hemşireler günde üç tane alttan ama iş yerindeyim uzanma şansım yok, sen nası yapıyosun uzanıyo musun uyguladıktan sonra.. iğne daha sağlam geliyo bana ne biliyim bi tuhaf diğeri akıp gidiyo gbi. öğlen yaptığımda mecbur oturur pozisyonda oluuyorum işyerinde

sabah 6 gibi uyanıp bi fitil alıyodum işe gidinceye kadar 2 saatim oluyodu ayaklarımı uzatıp yatıyodum. çok akmıyor o zaman. öğlen de saat 2 gibi fitili alıyodum ayaklarımı bi tabure üzerine uzatıp oturuyodum. akşam zaten sorun olmuyor. ama gün içinde illa ki akıyor. akması benim de çok kafamı karıştırmıştı hemşirelere sordum sorun değil fazlası akıyor dediler. sen mümkün oldugu kadar geriye it fitilleri. akarsa da takma kafana benim de akıyordu. zaten bir süre sonra günde 2 taneye düşürücekler. sonra 4. ayda galiba tamamen bırakıcaksın.

anladım canım, bana uzan demişti hemşireler, şimdi aradım muayneye kdr iğne kullanın dediler... doktora sorarsınız dediler ben de öyle yapayım artık kaldı zaten muayneye 4 gün:) fitil derse ben de sen gibi yaparım artık

bende 2 kere denedim sonu negatifti. tahlillere bakılmadan allaha emanet gibi.. tekrar dr ariyorum.. sen ne yaptın ne düşünüyorsun

bende 2 kere denedim sonu negatifti. tahlillere bakılmadan allaha emanet gibi.. tekrar dr ariyorum.. sen ne yaptın ne düşünüyorsun

Ben yeni bir merkez araştırıyorum..
Henüz karar vermedik nereye gidelim diye...
Herşey çok iyi çok kaliteliydi ikiside negatif oldu.. Bu kez herşeyin takip edilmesini istiyorum.. şahin bey çok yoğun ve deneme yapıyor ya tutarsa mantığında...
Sizden de kan alınmadı mı hiç?
Benim kan tahlilim hiç yapılmadan transfer yaptı..

Merhaba kızlar ben de şahin hoca ile olan tecrübemi yazayım orda tedavi görmek isteyenlere fikir olsun.
İki denemem oldu şahin hocada ikinci tuttu ama malesef devam etmedi,şahin hoca inanılmaz pozitif,başarılı ve iyi bir doktor ama merkez çok kalabalık,hemşireler ilgisiz,labaratuvar iyi değil,ilk tedavide 5 yumurta 1 dollenme,ikinci tedavi 5 yumura 2 dollenme oldu üstelik orta kalite,kesinlikle zor hastalar için tavsiye edebileceğim bir yer değil ben bosuna iki sene kaybetmişim orda.Suan memorilade tedavi görüyorum ve çok şükür blastokist embriyolarım olustu,tabiki Allah'ın dilemesiyle oluyor onlar vesile ama vesileleri iyi secmek lazım.
Üstelik acıbadem maddi anlamda da bizi çok sömurdu ilk pozitifi gördüm on gün sonra kese için gittim ve 450 ücret tamam buna diyecek bir şey yok ama tekrar kalp atışı için 15 gün sonra gün verip tekrar 450 muayene ücreti alinmasi uyanıklık resmen,zaten dünya kadar paralar gidiyor.
Dediğim gibi zor vakkalar asla buralarda zaman kaybetmeyin İstanbul'da labaratuvari çok iyi hastaneler var gidip hepsiyle on gorusme yapıp içinize sinenle tedaviye başlayın

bende karar veremedim... zaten şahin beye zor karar vermiştim eşimle bi daha aynı seyleri basa almak cok zor

KIZLAR BEN SUAT HAZER JIMER HASTANESNDE YAPTIM ILK DENEMEMDE POZİTİF SONUCU ALDIM ADIM ADIM İLERLEDİ DOKTORUM BIZDE ERKEK INFERTILITE SOZ KONUSU IDI AMA COK İLGİLENDİ SÜREKLİ TEST YAPTI İLAÇLARDAN DOLAYI OHSS OLDUM RAHIM CIZIK ATIP BENI DINLENDIRDI VS SNRA TRANSFER YAPTI EMIN OLAMADI HER GUN KONTROL İÇİN ÇAĞARDI GEBE KALDIKTAN SONRA BİLE ŞÖYLE BÖYLE MUAYNE UCRETI ALDI COK BİLGİLİ BİR DOKTOR BİR ÖN GÖRÜŞME YAPABİLİRSİNİZ ASLINDA KESE GÖRDÜM KALP ATISI DUYDUM 3 AYLIK OLANA KADAR HIC BIR MUAYNE UCRETI ALMADI DOKTORUM

Kizlar benim bhcg degerlerim bu hafta ptesi sabah ogleden sonra 4te 317, carsamba sabah 9da 580, cuma sabah 9da 960
Normal mi sizce
Tam iki kat degil ama hemsireler iyi gorunuyo dediler. Her ihtimale karsi yarin alttan ultrasonla bakacaklar umarim yerli yerindedir ve gorunur

Canım benim de tam iki kat gitmedi 400 çıktı iki gün sonra 660 gibi bişey çıktı... ama bi sorun olmadı iki gün önce keseyi gördük şimdilik yolunda her şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…