Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

ben olmadım canım ama şahin hoca ne diyorsa doğrudur, forumda bir arkadaşımız ameliyat olmadan önce transfer olmuştu tutmadı demişti.

Büyük ihtimalle benim yazdığımı okumuşsun canım.. banada transfer yaptı ve tutmadı..
Arkadaşlar lütfen hidrosalpenks olduğu sürece tutmaz kendinizi üzmeyin önce ameliyat olun benim embriyom boşa gitti..
En kalitelisini koymuş yazık oldu gerçekten..
Ben bir hataya düştüm çok üzüldüm çok yıkıldım çok ağladım siz yapmayın.. ameliyattan korkmayın burda hidrolu arkadaşlar ameliyattan sonra bebeklerine kavuştu çok şükür...

merhaba kızlar şahin hocada polip aldıran var mı transfer öncesi onları almamız gerekiyor dedi ne kadar süren bir işlem acaba?

merhaba kızlar şahin hocada polip aldıran var mı transfer öncesi onları almamız gerekiyor dedi ne kadar süren bir işlem acaba?
bende polip benzeri bir şey görülmüştü sıvı verildiğinde, sonra histeroskopi oldum, sana da histeroskopi mi dedi? eğer histeroskopi ise korkulacak bir şey yok zaten anesteziyle yapılıyor. hiç bir şey hissetmemiştim ve kısa sürmüştü. histeroskopi sonrası ilk denemede hamile kaldım

]

histereskobiye şahin beyde ne kadar ödedinz ?
bir de rahime sıvı ile hangi aşamada bakılıyor acaba ?

]

histereskobiye şahin beyde ne kadar ödedinz ?
bir de rahime sıvı ile hangi aşamada bakılıyor acaba ?
histeroskopiden önce bakılıyor, ultrasonda şüphelenmişti polipten, sonra sıvı vererek bakıldı orda bir kitle gibi bir şey görüldü. ama yalancı polipmiş benimki, histeroskopide bir şey çıkmadı sadece rahme çizik attım dedi. benim sigorta ödemişti tamamını o yüzden hatırlamıyorum fiyatını canım. rahme sıvı verilmesi korkutmasın seni ultrasondan bir farkı yok zaten

ben de şahin bey ile tedaviye başladım,şuan adeti bekliyoruz artı hazırlık için vitamin kullanıyorum.
2.denemem olacak da ben ısrar ettikçe şahin hoca şuan histereskopiyi gerektirecek bir durum yok diyor..
olmalı mı olmamalı mı tam bilemedim yani..rahime atılan çizik embriyonun tutunmasını kolaylaştırıyor bildiğim kadarıyla..

Bu dediklerinizi bende sordum hatta 3. ve 4. Tutmazsa araştırma yaptığını söyledi.. genetik gibi vs vs ... 2 negatifim var şahin bey de...

Bu dediklerinizi bende sordum hatta 3. ve 4. Tutmazsa araştırma yaptığını söyledi.. genetik gibi vs vs ... 2 negatifim var şahin bey de...

evet ısrarla o şekilde söylüyor..
bazı merkezler tedavinin en başında önlem olarak yapıyor..
sizin sorununuz tam olarak neydi ?

evet ısrarla o şekilde söylüyor..
bazı merkezler tedavinin en başında önlem olarak yapıyor..
sizin sorununuz tam olarak neydi ?

Sorunum hidrosalpenks 'di...
Hidrosalpenks tüp de sıvı birikmesi.. O sıvı rahime akıyor ve embriyo yu öldürüyor..
Bunu bile bile transfer yaptı bana...
Negatif oldu çünkü sıvı aktığı için tutmaz.. tutsa bile düşük le sonuçlanır..
Çok araştırdım bu konuyu diğer merkezler önce ameliyat olun demişler..
Ben 1 yıl önce ameliyat oldum..
Şuan 3. Tüp bebek tedavisine başlayacağız başka merkezde... sizin sebebi açıklandı mı?

yumurtalık rezervim yani amh çok iyi değil 1,91 .. eşimin değerleri oldukça düşük.. bizim biraz çift taraflı gibi..
benim de farklı merkezde bir olumsuz tedavim var.. inşallah bu son olur..

yumurtalık rezervim yani amh çok iyi değil 1,91 .. eşimin değerleri oldukça düşük.. bizim biraz çift taraflı gibi..
benim de farklı merkezde bir olumsuz tedavim var.. inşallah bu son olur..

Canım yumurta rezerveniz gayet iyi ...
Yaşınız kaç bilmiyorum ama 0 küsür oluyor değerler o zaman düşük diyebilirsin şuan bence iyi yumurta rezerveniz.. hayırlısı ile nasip olsun inşallah... emek veren herkesi sevindirsin kucağını doldursun allahım inşallah..

yumurta rezervim 2 yıl önce ilk testimde 1,31 idi..aynı merkez 2.testi yeni yaptırdım bu kez 1,91 çıktı.. sigarayı bıraktım bu süre zarfında..ondan mı yükseldi yoksa yanlış mı ölçüldü bilmyrum.. ama fsh,lh değerlerim filan normal düzeyde..sadece prolaktin değerim referansı en yüksek 23 iken benim 25 .. ilk tedavimde 30 du .. ilaç kullanmıştım sadece 2 adet.. bu tedavimde henüz bununla ilgli bişey demedi şahin bey..

dediğiniz gibi Rabbim bu yolda emek veren hekesin yüzünü güldürsün tez vakitti,yaşamayan bilmez..

Canım amh değeri değişmez doğuştan oluşan birşeymiş.. prolaktin benimde yüksek 61 cıktı şahin bey e söyledim önemli değil demişti şimdiki merkez ilaç verdi önce prolaktin hormonunu düzene sokmamiz lazım sonra tüp bebek tedavisine başlayacağız nasipse inşallah...
Ben 2. Negatif den sonra çok sıkıntılı dönem geçirdim prolaktinim ondan yüksek stres yüzünden dedi doktor...
Amh 2.75 33 yaşındayım...
Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah...

Şahin beyde iki kez tüp bebek yaptırdim bende de polip oluştu beni başka bi yere yönlendirdi acibademde bu işlem çok pahalı gerek yok dedi
Çok geçmiş olsun..nereye yönlendirdi sizi?bende acıbademde yaptırmayı düşünmüyorum açıkçası zaten tüp bebek yeterince masraflı

Bende ultrasonda gördü canım sıvı falan vermedi 10 mm ve 9mm 2 tane varmış.. %90 alınması gerekiyor dedi histeroskopi mi oluyor peki bunun adı

Bende ultrasonda gördü canım sıvı falan vermedi 10 mm ve 9mm 2 tane varmış.. %90 alınması gerekiyor dedi histeroskopi mi oluyor peki bunun adı
evet canım o zaman senin olman gerekir, benimkinde emin olamamıştı şüphelenmişti o yüzden dedi sıvı verip tekrar bakalım diye. histeroskopi olmadan deneme yapma bence canım, ben histeroskopiden iki ay sonraki ilk denemede hamile kaldım çok şükür

Acıbademde mi oldun canım sen histeroskopiyi? Ertelemeden yaptırmak istiyorum bende biran önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…