Çok Şükür sağol arkadaşım su serptin birazda olsa bakalım ne dicek Betül hanım Haziran ortasında yumurta toplama olucak bu değerlerle sperm alınmazsa diye tedirgin de oldum destek kullan mı der acaba eşime ilk önceyok hayır değil canım ,tüp bebekte mikroenjeksiyon uygulanıyor zaten
Sen başladın mı iğnelere? Yoksa adet mi bekliyorsun?Çok Şükür sağol arkadaşım su serptin birazda olsa bakalım ne dicek Betül hanım Haziran ortasında yumurta toplama olucak bu değerlerle sperm alınmazsa diye tedirgin de oldum destek kullan mı der acaba eşime ilk önce
Adeti bekliyorum canım Haziran başında adet olurum eşime ben bugün birkaç burda yazılan iyi gelen vitaminleri aldım o zamana kadar kullansın Betül hanım ne der bakalım doğru söylüyorsun önemli olan bir yumurta bir spermSen başladın mı iğnelere? Yoksa adet mi bekliyorsun?
Bana ilk yumurta büyütme iğnelerini yazdığı zaman eşime de vitamin yazmıştı, yumurta toplamaya kadar spermleri güçlendirelim diye, size de yazar büyük ihtimal..
Sperm sayınız oldukça iyi gönlünü ferah tut, tüp bebek için önemli olan kaliteli bir sperm ve kaliteli bir yumurta..
Betül hanımın eşime verdiği takviye listesinde sabah 1 tatlı kaşığı keçiboynuzu özü, 1 tatlı kaşığı da çörek otu yağı var canım bunları da kullanır istersenAdeti bekliyorum canım Haziran başında adet olurum eşime ben bugün birkaç burda yazılan iyi gelen vitaminleri aldım o zamana kadar kullansın Betül hanım ne der bakalım doğru söylüyorsun önemli olan bir yumurta bir spermsağol moral oldun canım
Eşimde keçiboynuzu özü içmeye başladı bide Saraçoğlu çoban çökerten diye bir ot tavsiye ediyor çok iyi geliyormuş onu aldık bir de proxeed plus aldım ilaç değil vitamin olduğu için sıkıntı olmaz herhaldeBetül hanımın eşime verdiği takviye listesinde sabah 1 tatlı kaşığı keçiboynuzu özü, 1 tatlı kaşığı da çörek otu yağı var canım bunları da kullanır istersen
Betül hoca da proxeed pus, teatrio ve imprly yazmıştı zaten canım iyi yapmışsınEşimde keçiboynuzu özü içmeye başladı bide Saraçoğlu çoban çökerten diye bir ot tavsiye ediyor çok iyi geliyormuş onu aldık bir de proxeed plus aldım ilaç değil vitamin olduğu için sıkıntı olmaz herhalde
Aa tesadüf iyi oldu o zaman sağolasınBetül hoca da proxeed pus, teatrio ve imprly yazmıştı zaten canım iyi yapmışsın
Canım nasılsın nasıl gidiyorAyy canım bebegini kucagina aldığında herşeyi unutursun inşallah ☺birgün bende Gebelikten dolayi mide bulantilarindan şikayet ederim İnşallah dua et bizler icinde benim tedavim başlamadı henüz esimin tedavisi bitince basliyacak nasipse
Hayırlısı olsun hakkında canımMerhaba arkadaşlar, nasipse yarın da benim transferim varyaklaşık 2 aylık tedavimizin son evresi,biraz heyecanlıyım açıkcası kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum, deneyimli arkadaşlarımdan tavsiyeler bekliyorum
Bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine Rabbim bizlere ve tüm bekleyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Sizinde mi ilk denemenizMerhaba arkadaşlar, nasipse yarın da benim transferim varyaklaşık 2 aylık tedavimizin son evresi,biraz heyecanlıyım açıkcası kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum, deneyimli arkadaşlarımdan tavsiyeler bekliyorum
Bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine Rabbim bizlere ve tüm bekleyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
İLK DENEMEM DEĞİL 2.DENEMEM FAKAT ÜZERİNDEN 3 SENE GEÇİNCE BİLDİĞİM HERŞEYİ UNUTMUŞUM ,İLK KEZ TEDAVİ OLUYOR GİBİYİM :)Sizinde mi ilk denemeniz
Çift embriyo transferi istiyordunuz konuşabildnz mi Betül hanımla
Bende öyle tahmin etmiştimİLK DENEMEM DEĞİL 2.DENEMEM FAKAT ÜZERİNDEN 3 SENE GEÇİNCE BİLDİĞİM HERŞEYİ UNUTMUŞUM ,İLK KEZ TEDAVİ OLUYOR GİBİYİM :)
BETÜL HN TABİKİ RESMİ PROSEDÜRE GÖRE HAREKET EDİYOR,VE MÜMKÜN OLMADIĞINI SÖYLEDİ :)
İyiyim canım heyecanla ttedavimin başlamasını bekliyorum inşallah canım hep dua edıyorum Rabbim nasip eder hayırlısıyla inşallah sen nasılsın meleğin nasıl oldu büyüdümüCanım nasılsın nasıl gidiyoröyle dua etme bende hep diyordum ki bi hamile kalayım yeter ki midem bulansın aman sakın dualarımızı tam yapalım Rabbim sana bulantısı iz sağlıklı keyfini çıkaracağım bir gebelik nasip eylesin inşaAllah
Ben de aynı durumdayım siz oldunuz mu adetPco olup opu yapılan varmı ?kaç gün sonra adet oldunuz
İnşallah güzel geçer transferin, kendini kasmamaya çalış transfer esnasında bir de sana sürekli su iç diyecekler ama abartma suyu 1 litreden daha az içtim ben mesela çok zorlanıyorsun öbür türlüMerhaba arkadaşlar, nasipse yarın da benim transferim varyaklaşık 2 aylık tedavimizin son evresi,biraz heyecanlıyım açıkcası kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum, deneyimli arkadaşlarımdan tavsiyeler bekliyorum
İyiym canım sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?