Aynen arayıp sormak lazım.Onu bnde bilmiyorm ama test günü gelmeden önce ben arayıp sormayı düşünüyorum gerekliyse verirler zaten randevu
Bu arada nasıl gidiyor durumunuz nasıl
Yürümekte iyi geliyor tutunma için diyorlar rahime Taze kan akışın oluyormuşAynen arayıp sormak lazım.
İyi gidiyor valla birşey hissetmiyorum ben ya ağrım falan da yok ikinci gün biraz kasıkta batma oldu dün de ayakta kaldım biraz belim ağrıdı ama başka birşey yok.. Bugün ilk defa dışarı çıkacağım iğnem var sağlık ocağına gidip yaptırıp gelirim biraz da hava almış olurum
Sizin nasıl gidiyor
Evet ben ikinci günden sonra evde 10ar dakikalık yürüyüşler yapmaya başlamıştım tavsiye ederimYürümekte iyi geliyor tutunma için diyorlar rahime Taze kan akışın oluyormuşartık ne yapıp ne yiyeceğimizi şaşırmış durumdayız bende hiç birşey hissetmiyorum ama heyecanlıyım çokk
Evet ben ikinci günden sonra evde 10ar dakikalık yürüyüşler yapmaya başlamıştım tavsiye ederimben de heyecanlıyım ama olumlu düşünüyorum hep sanki hamileymişim gibi
Ben sizin için çok umutluyum en başından beriinşallah öylede olur
İnşallahYaa inşallaharka arkaya pozitifleri görürüz paylaşırız burdan inşallah
Sizin test günü 4 Haziran mı
TESTİ YÜKLEYEBİLİRSEN ANLADIĞIMIZ KADAR YORUM YAPABİLİRİZBirde 4 a% 3 b % diğe bişeyler yazıyor bunlar ne olaki
TESTİ YÜKLEYEBİLİRSEN ANLADIĞIMIZ KADAR YORUM YAPABİLİRİZ
İleri hareketlilik tüp bebek için önemli bir faktörmü:/ şuan oda şaşırttı çünkü %25 di bir öncekindeSAYI ÇOK GÜZEL FAKAT İLERİ HAREKETLİLİK 0 MAALESEF ,YAVAŞ HAREKETLİ DE GÜZEL %35 .. EVET MORFOLOJİ 1 ,SANIRIM O DÜŞMÜŞ ..
Benimde 26 haziranda opu olacak aynı zamanlarda transfer olacağız sanırım canmAnladım canım benimde bir aksilik olmazsa 20 Haziran gibi olur opu 20 Ağustos gibide o zaman transfer
yok hayır değil canım ,tüp bebekte mikroenjeksiyon uygulanıyor zatenİleri hareketlilik tüp bebek için önemli bir faktörmü:/ şuan oda şaşırttı çünkü %25 di bir öncekinde
Geçen sene 600 duKızlar Osman develioğlunun muayene ücretini bilen yok mu acep
Az önce merkezden aradılar transfer sonrası bilgi almak için randevu olayında sordum randevu almanıza gerek yok gelince kan verirsiniz biz biliyoruz zaten Ogün geleceğinizi beklerseniz betül hanımla görüşmeniz oluyor dedi canımPozitifi gören arkadaşlar kan vermeye merkeze gittiğinizde Betül hanımla görüşmek için randevu aldınız mı? Sanki öyle birşeyler dedi hemşire ama o an anlamadım
Aa süperAz önce merkezden aradılar transfer sonrası bilgi almak için randevu olayında sordum randevu almanıza gerek yok gelince kan verirsiniz biz biliyoruz zaten Ogün geleceğinizi beklerseniz betül hanımla görüşmeniz oluyor dedi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?