Bursa hamişleri buraya :)

medikabil hastanesı hakkında bılgısı olan arkadaslar varmı zuhal hanıma gıtmeyı dusunuyorum ama kımseden bır bılgı alamadımiyimi kötümü diye ..

canım ben hastanmeye sadece gidip bi görüşme yaptım. eğer hastanede küvez olsaydı Zuhal hanıma başlıycaktım fikirler yok ama yinede sürekli gidenler ama ikizlerim olduğu için başlayamadım. hastane olarak kötü bir şey duymadım ama henüz yeni açıldığı için sanırım çok fazla oturmamış sistemi.

moontorrent canım Rabbim oğlunada şifa versin. İnşallah her şey geçecek sağlıkla büyüyecek. sen kendini çok üzmemeye çalış. Onlarda bundan etkileniyor biliyorsun. Allah!a emanet olun.
 
Arkadaşlar Merhaba,
Ben de uzunca süre yazdıklarınızı okumaya çalıştım ama bundan sonra ben de burdayım:)) Şu anda 17 haftalık hamileyim ve hala kafama yatan doktor bulup karar veremedim.Önce acıbademe gittim sevgili Şahin Zeteroğluna çok rahatlatan bir doktor ancak doğumun çok masraflı olacağını düşünerek vaz geçtim.Daha sonra Jimer Cenk Aşkalli beye gittim, Cenk beyin çok methini duymuştum ancak fazla pipirikli gibi geldi bana.İlk günden dawn sendromu falan anlatıp beni korkuttu ben de bir daha gitmemeye karar verdim.Şimdi ise 2 haftadır Hayat hastanesinde Dr. Demet Haytaoğlu'na gidiyorum çok ilgili uzunca süre sabırla bebğinizi kontrol ederek anlatan bir doktor ancak ben yine karasızım.Sizlerden Demet hanıma gidenler varsa tecrübelerinizi paylaşmanızı istiyorum.Bahar ve Medikalpark ile devlet hastanelerini çok kalabalık olur diye tercih etmedim.Ben benimle yeterince ilgileneceğine emin olduğum bir doktorun eline kendimi ve bebeğimi emanet etmek istiyorum.Sırf para almak için sezeryan doğum yapmak istemiyorum...Yardım edin.
 
medikabil hastanesı hakkında bılgısı olan arkadaslar varmı zuhal hanıma gıtmeyı dusunuyorum ama kımseden bır bılgı alamadımiyimi kötümü diye ..

canım ben zuhal hanıma gidiyorum doğumada çok az kaldı bugüne kadar hiç sorun yaşamadım zuhal hanımla senin kendi tercihin istersen git bir kere muayene ol duruma göre karar verirsin
 
arkadaşlar ben 37. haftadayım.. haftaya Allah izin verirse medicabilde doğum yapıcam..2 arkadaşım var orada doğum yapan çok memnunlar.. ancak benim doktorum dışarıda yani anlaşmalı olarak medicabildeyiz.. doktorumuda herkese tavsiye ederim.. bursada yaşayanlar için bi şans bence Dr. Gülin OKAN..
 
kızlar bi bakalım başka dr.lar nasıl dedim, bismillah Feyza Bayram'a gittim. İyikide gitmişim dr.umun kıymetini o kadar çok iyi anladım ki anlatamam. 20 haftalık olduğum için güzel günlerinizi başka yerde geçirmişsiniz dedi. Kulaklarıma inanamadım. güzel ama çok zor günlerdi. tabi ilk tahliller ultrasyonlar iyi para kazanılacak zamanlardı herhalde. ona bozuldu. bir dr. duruma nasıl böyle bakabilir çok şaştım. zaten konuşurken yüzüme bile bakmadı. dalında çok iyi olduğunu da düşünmüyorum. ikiz gebelik bildiği halde ayda bir gelirsin dedi. nerdeyse bana gelme diycektide o kadarını yapamadı. ama 4 boyutluya 18. haftamda girdiğim halde ısrarla yine gidin randevu alın 18. haftadan bişey anlaşılmaz dedi. gittim hastanenin 4 boyutlusuna durumlar ney diye. cd alırsanız renkli resimde isterseniz 90 lira tek bebek almazsanız siyah beyazdan bakarsanız 75 lira tek bebek diyor. sanki 1 cdye yazdırmak 15 lira iki tanesinide aynı cd ye yazdırcak ama 30 lira fark. resim baskısıda çok pahalı birşey sanki ya çok sinirlendim. doruk yıldırım hastanesini de hiç beğenmedim. devletten hiçbir farkı yok. özel demek için şahitler lazım. zaten orada küvezde yokmuş.
ordan çıktık medical parka Ahmet yılmaza gittik. saolsun çok ilgilendi. herşey yolunda dedi. ikiz olduğu için 15 günde bir muhakkak göriyim sizi dedi. ve iki bebeğim içinde renkli ultrasyon görüntüsünüde bedava verdi. ben istemeden. hatta verince şaşırdım. tabi doruktan çıkınca böyle düşünmem çok normaldi. zaten doruğun ultrasyonuda o kadar eskiydiki kadın görmek için bastıra bastıra baktı ve canımı çok acıttı.
Kimseyi etkilemek için yazmadım kızlar ama içimi de dökmek istedim. Yaşadığım şeyler beni gerçekten çok üzdü çünkü.
 
bende giderken okadar ilgiliydiki anlatamam paramı yediği zaman yani ama zor durumda kalınca yapçak bişeyim yok ne demek anlamadım kimseyi etkilemek istemem amma hiçbir sorun yokken her kadın doğumcu nedense melek gibi oluyo bana hep şey dediler oğlum beyin kanaması geçirdiğinde ultrason çıktıları istediler karnımdayken aynen şöyle dalga geçti bahar hastanesindekiler bu ne biçim kadın doğumcu hep bebklerin kolunu bayağını çekip vermiş h,iç kafa usg leri yok sanki bebekler sahilde poz veriyomuş gibi ne kadar çok psikolojimin bozulduğunu anlatamam çünkü herşey yolunda hiçbir problemim yok doktoruma güveniyorum ki insan böle şeyler yaşayınca sonrasında baktıktan sonra gerçekten sadece boşu boşuna zamanım kaybolmuş o doktorda birde ciğer geliştirici iğne zararlı gerek yok dedikten 2 hafta sonra doğum yaptım kesinlikle vurdur bence küvezde kalma ihtimalleri olursa ki inşallah olmaz en azından oksijen almazlar buda yapay olduğu için bebekte bir sürü sorun çıkabilir.
 

canım senin söylediklerini hiç aklımdan çıkarmadım. ki dr. da gidiyorum kontrole. çünkü ilk dr.um başka yere gitsen de arada bir gel bakalım yinede dedi. o yüzden her şeyi iyi tartıp yapmaya çalışıyorum. Gerçi sonuçta Rabbim Neyi nasib eder bilmem... Rabbim oğluna en kısa zamanda Sağlık versin İnşallah.
 
sağol cnm inşallah herşey yoluna girecek ALLAH ın izniyle tabi herkes benim yaşadıklarımı yaşayacak diye bişey yok ama ikiz gebelik başlı başına erken doğum riski derlerdide inanmazdım çünkü hiçbir problemim yoktu her şey iyi gidiyodu ama rızkları o kadarmış
 

Rabbim bundan sonra sıkıntı yaşatmasın İnşallah. Rızıklarını bol etsin.
 
sağol cnm bu arada ben çalışıyodum cmtesi işi bıraktım pazar günü doğuma gittim sen çalışıyormusun gerçi çalışmakla pek alakalı değil olcağı varsa vakti saati gelmişse yapçak bişey yok evde 1 gün bile dinlenmedim gidiş o gidiş devamlı koşturmaca içindeyiz ALLAH a şükür yinede isyan etmiyoruz.....
Rabbim bundan sonra sıkıntı yaşatmasın İnşallah. Rızıklarını bol etsin.
 

Yok canım ben çalışmıyorum. evdeyim sürekli dinleniyorum. Kız kardeşimde yanımda, o olmasa ben ne yapardım bilmiyorum.
 
bende ahmey yılmazdan memnun kalmayanlardandım sevemedim o doktoru bi defa insanlarla iletişimi sıfır
bende 5 ay gittim hiç idrar tahlili yaptırmadı sonra şans eseri doktorumu değiştirdim ve gittiğim doktor idrar tahlili yaptırdığı gibi her yerin iltihap dedi ve hastanede yattım
doğum en önemli şey şimdiki hamileler gözünü karartıp özel hastanenin hiç bilinmedik doktorlarına gidiyorlar sonrası hüsran
 
Ihmal değil de ne peki ?
Merhaba arkadaşlar bunu sizler ile paylaşmayı kendime borç bildim… Ben sadece yaşayan insanın acısını görüp,başkalarınıda canının yanmasını istemediğim için bu yazıyı yazıyorum…

Yakın komşum ikinci bebeğine,kızına hamileydi;benimde iki kızım var hatta küçük olan daha bebek… komşumla hep hayaller kuruyorduk,yeni geleck bebeğin üstüne…saçlar boyanmadı kati suretle çay ,kahve v.b ürünler tüketilmedi çok iyi beslenildi ,saçlar boyanmadı,kesilmedi,yeni ciciler alındı,ablaya kardeş sevgisi aşılandı….ilk doğumu sezeryan olduğu için ikinciside mutlaka sezeryan olacaktı….. gel zaman git zaman 8 ay bitmişti ve doğum 15 kasım 2011 de gerçekleşecek denilmişti…heyecanla bebeğin beşiği geldi,ev temizlendi,hastane çantası hazır edildi,doğum fotoğrafçısıyla anlaşıldı…. Annanne geldi ve tarih 14 kasım 2011 oldu,doktora gidildi,doktor bebeğin iyi durumda olduğunu(38+5 günlük gebelik), haftaya kadar beklemenin iyi olacağını söyleyerek aileyi ikna ediyor,anne ağrılarının olmasına yatak döşek yatma ihtiyacı duymasına(ki doktor biliyor) karşın,tüm tedirginliklerine rağmen yeni tarihi kabul etmişti… neyse 15i16sına bağlayan gece annenin ağrısı şiddetlenmeye başladı,anne dayanamayarak,16kasım2011de doktoruna öğlen saatlerinde gitti,(doktor kendi adına çalışan,işinin ehli olduğu düşünülen bir doktor) doktor;bu ağrılarına karşılık anneye 17kasım 2011 sabah 08-30da sezeryan yapacağını söyledi!!!(yine erteliyordu) anne buna dayanamayacağını bugün mutlaka doğumun olmasını istediğini söyleyince;’’doktor 16 kasım2011 saat 16 ya sezeryan randevusu veriyor,anneiyi evine sonrada hastaneye yolluyor,anne iki büklüm halde evine geliyor,hazırlanıp hastaneye gidiyor…çok heyecanlıydı bebeğinin ilk anını görecekti epidural anesteziyi seçmişti doğum fotoğrafçısıda oradaydı,bebek doğdu ancak ;ters giden bir şeyler vardı,doktorlar kendi aralarında konuşuyorlardı,bebek kakasını yutmuştu,ve zehirlenmişti,anneyide zehirlemişti,hiç beklenmeyen bir durumdu bu!! Bebeği anneye hiç göstermeksizin apartopar götürdüler..ve ameliyat 2 saat sürmüştü anne şaşkındı ,olanı biteni anlayamamıştı…Ailedeki herkez şaşkındı,şakamıydı bu!! Bebek kuveze alındı(başka hastaneye götürüldü),ve gerçeği annede öğrenmişti,bebek kakasından zehirlenmişti ve anneyide zehirlemey başlamıştı,doktor; bu durumun 2-3 saat içinde gelişebildiğini söylemişti…anne perişan ,herkez perişan dualar bebek içindi….

Ama 17kasım akşamı acı haber geldi aileye bebek artık yoktu melek olup uçmuştu…..
Ertesi sabah eli kolu bomboş hastanedn çıkan anne apar topar bebeğinin olduğu hastaneye koştu,ve yavrusunu ilk ve son kez gördü….


TABİKİ ALLAH’IN EMRİ ,TAKDİR-İ ANCAK,doktor İHMALKARLIĞI BUNUN BAŞLICA NEDENİ ÖYLE DEĞİLMİ… insan hayatı bu kadarmı ucuz bizler onların gözünde insanlığımızdan ziyade birer sıradan müşterimiyiz ,sağlığımızı neden bu kadar hafife alıyor bazıları
 
slm kızlar aranızda vatan hastanesine giden var mı? songül yapıcı die bi dr varmış bilgisi olan varsa yardım?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…