medikabil hastanesı hakkında bılgısı olan arkadaslar varmı zuhal hanıma gıtmeyı dusunuyorum ama kımseden bır bılgı alamadımiyimi kötümü diye ..
medikabil hastanesı hakkında bılgısı olan arkadaslar varmı zuhal hanıma gıtmeyı dusunuyorum ama kımseden bır bılgı alamadımiyimi kötümü diye ..
kızlar bi bakalım başka dr.lar nasıl dedim, bismillah Feyza Bayram'a gittim. İyikide gitmişim dr.umun kıymetini o kadar çok iyi anladım ki anlatamam. 20 haftalık olduğum için güzel günlerinizi başka yerde geçirmişsiniz dedi. Kulaklarıma inanamadım. güzel ama çok zor günlerdi. tabi ilk tahliller ultrasyonlar iyi para kazanılacak zamanlardı herhalde. ona bozuldu. bir dr. duruma nasıl böyle bakabilir çok şaştım. zaten konuşurken yüzüme bile bakmadı. dalında çok iyi olduğunu da düşünmüyorum. ikiz gebelik bildiği halde ayda bir gelirsin dedi. nerdeyse bana gelme diycektide o kadarını yapamadı. ama 4 boyutluya 18. haftamda girdiğim halde ısrarla yine gidin randevu alın 18. haftadan bişey anlaşılmaz dedi. gittim hastanenin 4 boyutlusuna durumlar ney diye. cd alırsanız renkli resimde isterseniz 90 lira tek bebek almazsanız siyah beyazdan bakarsanız 75 lira tek bebek diyor. sanki 1 cdye yazdırmak 15 lira iki tanesinide aynı cd ye yazdırcak ama 30 lira fark. resim baskısıda çok pahalı birşey sanki ya çok sinirlendim. doruk yıldırım hastanesini de hiç beğenmedim. devletten hiçbir farkı yok. özel demek için şahitler lazım. zaten orada küvezde yokmuş.
ordan çıktık medical parka Ahmet yılmaza gittik. saolsun çok ilgilendi. herşey yolunda dedi. ikiz olduğu için 15 günde bir muhakkak göriyim sizi dedi. ve iki bebeğim içinde renkli ultrasyon görüntüsünüde bedava verdi. ben istemeden. hatta verince şaşırdım. tabi doruktan çıkınca böyle düşünmem çok normaldi. zaten doruğun ultrasyonuda o kadar eskiydiki kadın görmek için bastıra bastıra baktı ve canımı çok acıttı.
Kimseyi etkilemek için yazmadım kızlar ama içimi de dökmek istedim. Yaşadığım şeyler beni gerçekten çok üzdü çünkü.
bende giderken okadar ilgiliydiki anlatamam paramı yediği zaman yani ama zor durumda kalınca yapçak bişeyim yok ne demek anlamadım kimseyi etkilemek istemem amma hiçbir sorun yokken her kadın doğumcu nedense melek gibi oluyo bana hep şey dediler oğlum beyin kanaması geçirdiğinde ultrason çıktıları istediler karnımdayken aynen şöyle dalga geçti bahar hastanesindekiler bu ne biçim kadın doğumcu hep bebklerin kolunu bayağını çekip vermiş h,iç kafa usg leri yok sanki bebekler sahilde poz veriyomuş gibi ne kadar çok psikolojimin bozulduğunu anlatamam çünkü herşey yolunda hiçbir problemim yok doktoruma güveniyorum ki insan böle şeyler yaşayınca sonrasında baktıktan sonra gerçekten sadece boşu boşuna zamanım kaybolmuş o doktorda birde ciğer geliştirici iğne zararlı gerek yok dedikten 2 hafta sonra doğum yaptım kesinlikle vurdur bence küvezde kalma ihtimalleri olursa ki inşallah olmaz en azından oksijen almazlar buda yapay olduğu için bebekte bir sürü sorun çıkabilir.
canım senin söylediklerini hiç aklımdan çıkarmadım. ki dr. da gidiyorum kontrole. çünkü ilk dr.um başka yere gitsen de arada bir gel bakalım yinede dedi. o yüzden her şeyi iyi tartıp yapmaya çalışıyorum. Gerçi sonuçta Rabbim Neyi nasib eder bilmem... Rabbim oğluna en kısa zamanda Sağlık versin İnşallah.
sağol cnm inşallah herşey yoluna girecek ALLAH ın izniyle tabi herkes benim yaşadıklarımı yaşayacak diye bişey yok ama ikiz gebelik başlı başına erken doğum riski derlerdide inanmazdım çünkü hiçbir problemim yoktu her şey iyi gidiyodu ama rızkları o kadarmış
Rabbim bundan sonra sıkıntı yaşatmasın İnşallah. Rızıklarını bol etsin.
sağol cnm bu arada ben çalışıyodum cmtesi işi bıraktım pazar günü doğuma gittim sen çalışıyormusun gerçi çalışmakla pek alakalı değil olcağı varsa vakti saati gelmişse yapçak bişey yok evde 1 gün bile dinlenmedim gidiş o gidiş devamlı koşturmaca içindeyiz ALLAH a şükür yinede isyan etmiyoruz.....
bursa hamilesi 14+4 herkese slmlar
bursa hamilesi 23+2 Vealeyküm selam....
ikiz bebek mi bekliyosun
evet şekerim iki tane kızçe bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?