Bursa hamişleri buraya :)

Merhaba arkadaşlar, bende 29+3 haftalık hamileyim. pempe mavi ve medikal parktan sonra, şu an jimer cenk beydeyim. 2 haftadır ona gidiyorum. Çok ilgili bir doktor , umarım her şey yolunda gider ve onda doğum yaparım. bende hamilelik şekeri yüksek çıktı 12 kilo almıştım 27. haftaya kadar. Şu an diyet yapıyorum değerlerim normal döndü ama diyete devam. Hamileyken çok zormuş Allah kimseye vermesin, canımın çektiği herşeyi yiyemiyorum malaesef.

Hazırlıklara ufak ufak başladım. ilk aylarda çıtçıtlı badi almıştım 10 a yakın. Bir iki alt, üst. Kıyafet almayı bıraktım iki aydır. bebek arabasını , ana kucağıyla beraber aldım. Hafta sonuda odasını beğendik. 15 güne gelir umarım. Tek düşündüren çarşı alışverişi, büyük bir alışveriş yapmak gerekiyor, bakalım iyice ağırlaşmadan gitmek gerek.

Kapalı çarşıda alışveriş yapan varmı, en güzel ve uygun neresidir? Çevremdeki hemen herkes ayşen bebeye gitmiş.

benden şimdilik bu kadar güzel hamişler. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Kucaklarımıza almayı kısmet etsin

herkese merhaba kızlar.
ayşen bebe bence fiyat olarak çok pahalı arkadasım. bende gıttım ama fiyatlar gercekten yüksek. benımde ufak tefek alacaklarım kaldı. en büyüğü uyku setleri. nerden alıcam bı turlu bulamıyorum. aysen bebede 200 den baslıyor. ikizlerim olacak inşallah. o yüzden daha uygun ama kalıtelı bırsey arıyorum. bende bursanın yabancısıyım. nerden bulabılırım acaba. bu arada ismoyada baktım rdada fıyatlar bıraz yüksek uyku setlerınde. yardımcı olabılecek bırı varsa yardım ve adres bekliyorum.

ayşen bebeden alışveriş yapacaksanız iyi pazarlık yapan birisiyle gidiniz.ozaman ucuza mal edebilirsiniz.(dilerseniz annemi gönderebilirim )

Allah kurtarsın canım , ikizlerin masrafı daha çok tabi.. bende ismonun yanındaki akbebeden aldım mobilyayı, banada 200 civarı verdi uyku setini.
Gitmedim ama arkadaşım önermişti, cumhuruiyet caddesinde akdem (yada aktem ) diye bir bebe mağzası varmış, fiyatları uygun demişti. bebettonun urunleri varmış. Bence bir bak derim...

slm arkadaşlar. aysen bebe çok pahalı bencede ben oğlumun giyeceklerini ahsen bebe den ve bebeler sarayından aldım...

merhaba kızlar 25+4 hamileyim. bende ahmet yılmaza gidiyordum. ama dün fiyatları öğrendim artmış bayağı.
normal 1.250 , sezeryan 1750 lira olmuş. epüdüral istersek +500 ödeniyor.

şimdi şevket yılmaza gitmeyi düşünüyorum. emin üstünyurt. bölüm şefiymiş ayrıca. 29 una randevu aldım. gidenler memnun kalmış öyle dudum. hatta bazı tanıdıklar özelden bi farkı yok diyor. kafam karıştı. şevket yılmazda doğum yapan yada yakını doğum yapan varmı? tavsiyeye ihityacım var. ahmet yılmaz çok çok ilgili değil öle. her gidişimde ilk kez mi geliyosun diye soruyo :))) öle bi bakıyo iyi diyo geçiyo.
o kadar gittim. sadece bi kez kiloma ve tansiyonuma baaktılar. her gidişimde de bi test bi tetkik yaptırdı. bayağı masraf yaptım. zaten yaptıracağım kadar testte yaptırdım diye düşünüyorum :)) bana bi akıl verin nolur :26:

merhaba hastane ve doktor seçmek çok zor gerçekten.ama hamileliğiniz ilerlemeden biran önce karar vermek lazım çünkü 30 32 haftadan sonra birçok iyi dr kabul etmiyor.

bn demet hanıma gidiyorum hayat hastanesinde çok memnunum bi kaç doktor gezmiştim hepsi ultrasonla bakarken herşey normal diyip geçiyordu demet hanım sanki radyologda ayrıntılı ultrason baktırıyormuşsunuz gibi her ayrıntıya bakıyor bebeğin pozisyonundan göremediği şeyleri not alıp diğer gidişimde bakıyor nedenleri niçinleriyle anlayabilceğim gibi anlatıyor birlikte parmaklarını falan sayıyoruz çok keyifli öneririm doğum ücretlerinide sormuştum sezeryan 1000lira,epüdralli sezeryan istersen (ki ben böyle tercih edicem sanırım) 1250, normal 500 epüdralli 750 lira uygunda.

merhaba,
çoğu kişi biliyordur belki, çarşamba ataevlerde, perşembe beşevler de kurulan pazardan kızım için öyle şirin şeyler aldım ki, adedi 5TL den.resimlerini yüklemeye çalışırım bir ara. sadece bebe satan bir yere hastane çıkışı sordum mesela, ayaklı alt, üst önlük, şapka, eldiven 18 TLdedi. pembe istediğim için 1 tane seçenek yoktu.

ben iki doğumumu da şevket yılmazda yaptım çokta memnun kaldım ilki genel ikinci spinal oldu çok rahattı özel odada kaldım özel hastane gibiydi

demet hanım dediğin demet haytoğlu mu. ne çok geziyo bu kadın ya her duyduğumda başka yerde

baya olmuş ben buraya girmeyeli herkese hayırlı doğumlar diliyorum

herkese selmlar;
bursa hamişiydim artık bursa annişi oldum.. :)
herkese hayırlı doğumlar diliyorum.....

tatlım bizde bursa annişleri diye topik mi açsak ne :))

ben sormuştum yeni doğan ünitesi var demişlerdi gerektiğinde açıyoruz dediler

medikabil hastanesı hakkında bılgısı olan arkadaslar varmı zuhal hanıma gıtmeyı dusunuyorum ama kımseden bır bılgı alamadımiyimi kötümü diye ..

doğumumu medikabilde yaptım hiç mi hiçte memnun kalmadım kafanızı karıştırmak istemezdim ama 7 ay oldu doğum yapalı annem bile hala herkese anlatır sakın ha özele gitmeyin diye bide üzerine şimdi yengem zübeydede doğum yaptı annemin çene yine açıldı özellere okadar para verdi yengene prensesler gibi baktılar sana bakmadılar diyo gerçekten bence 5 para etmez bi hastane personel berbat ötesi saat 10 da sezeryana alındım açılmam olmamıştı suyum gelmişti sezeryana aldılar beni personel başladı yok bu saat oldu eve gidemedik hala ameliyat mı var çok yorulduk aman offf bilmem ne korktum açıkçası bunlar beni aceleye getirirse diye epidural oldum epiduralden memnun kaldım fakat bunlarda yine personel hatası oldu bi tane hasta bakıcı vardı beni yatağa geçirirlerken arkamdaki katateri kaydırmışlar tabi hiç ağrı kesici gelmiyo bana offff neyse ya anlatacaktım iyice ama kendi hamileliğim geldi aklıma anlatanlara kızardım yok anacım anlatmıyorum sizin anlıcanız porsonel sıfır üstüne hiöç bişey anlamıyolar benim kataterin kaydığı ortaya çıkınca acayip tutuştular doktoru anestezi uzmanını falan yataktan kaldırdılar o derece offf uzatmıcam diyorum çenemin açılca tuttu ben tavsiye etmiyorum kardeşim şimdiye kadar kimseye pek bişey demedim kader kısmet diye ama ihmarkarsızlıkta diz boyuydu

Bende eşyalarımızı Altıntop bebeydi sanırım adı Bakırcıların girişi oradan aldım:)sağlıkla giyinsinler:)

sağlıkla giysinler inşallahhh canım :)

ben iki doğumumu da şevket yılmazda yaptım çokta memnun kaldım ilki genel ikinci spinal oldu çok rahattı özel odada kaldım özel hastane gibiydi

bende orda yapıcam inşallah senin gibi memnun kalırım canım yaa.

hay Allah yaa paranla rezil olmak böle bişey işte. içler acısı. bende gitmicem medikale artık. gözümün önünde kızın doğum sancısı vardı. 15 dk bi tekerlekli sandalye getiremediler.

şevket yılmazda odada en fazla 2 kişi kalıyosun bide tek kişilik odaları var

ben sezeryan olucaktım akşam 8 de hastaneye yattım öncesinde ağrım vardı ama ben normal doğum sancısı bilmediğim için doğumumun başladığını anlamamıştım neyse beni nst ye bağladılar orada sancımın olduğunu anlamış hemşireler bana bişey dememişlerdi nst sonuçlarını doktor görecek deiler sonra ben odama geldim gece 2 30 da hemşire geldi sancın varmı dedi bende karnım ağrıyor ama dedim bi doğumhaneye gidedilm dedi hasta bakıcıya sandalye getir dedi ben yürürüm dedi olsun neolur neolmaz dedi beni yürütmediler okadarcık yolu zaten yürüseymişim doğurcakmışım heralde

hay Allah yaa paranla rezil olmak böle bişey işte. içler acısı. bende gitmicem medikale artık. gözümün önünde kızın doğum sancısı vardı. 15 dk bi tekerlekli sandalye getiremediler.

tatlım ben medikalde yapmadım doğumumu medikabilde yaptım aman yanlışlık olmasında gerçi orayıda sevmem ya

anladığım kadarıyla rahat bi doğum olmuş :)) ne güzel yaa doğum korkusu sarmaya başladı beni yavaştan

tatlım ben medikalde yapmadım doğumumu medikabilde yaptım aman yanlışlık olmasında gerçi orayıda sevmem ya

medikal medikabil farketmez resmen parayla rezillik. halbuki insan nie özel hastane seçer daha rahat etsin daha çok ilgilensinler die güya

canım senin ilk bebeğin sezeryanmıydı.
merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…