Bursa hamişleri buraya :)

hoşbuldum canım,
benim doktorum jimerde Türkan hanım, sen kime gidiyordun?

bende jimerde Suat beye gidiyordum. ama 2 hafta önce orayı doğum parası yüzünden bırakmak zorunda kaldım. normal 4000 sezeryan 4500 lira olmuş.
şimdi Medicalparkta Ahmet yılmaza gidiyorum.

bende jimerde Suat beye gidiyordum. ama 2 hafta önce orayı doğum parası yüzünden bırakmak zorunda kaldım. normal 4000 sezeryan 4500 lira olmuş.
şimdi Medicalparkta Ahmet yılmaza gidiyorum.

evet ya doğum ücreti çok fazla, bir yandan acaba değiştirsek mi diyoruz ama diğer yandan da doktorumu çok seviyorum hiç değiştirmek istemiyorum, bakalım şimdilik devam

çok yakınmış hamileliklerimiz 14+4 benimde aynı zamanlarda doğum yapıcaz:)

ben bursada hamile platesi aradım ama bulamadım spor yapmak çok faydalı dediler spor yapabiliyormusun

evet canım hemen hemen aynıyız, cinsiyet belli mi sizin?

ben yeni yeni yürüyüşlere başladım, özlücede oturuyorum burda bir spor salonu var ama sormadım orda hamile platesi yapılıyor mu, varsa ben de gitmek istiyorum çünkü

yaa göstermiyo bizimki baya bi ultrasonda görmeye çalıştık inat etti dönmüyo gerçi bu aralar kesin olmıyabiliyomuş ama çooook merak ediyorum
senin cinsiyeti bellimi??
bende doburca tarafındayım burda bulamadım hamile platesi nette aradım telefon numaralarını buldum hepsi ya kapanmış ya artık yapmıyoruz hamile platesi diyo çok talep yok sanırsam bulsam gidicem ama malesef .şu aylardada hareket etmek spor yapmak çok lazımmış çalışınca tüm gün oturuyorum sen çalışıyomusun evdemisin?

aa utangaç çıktı desene seninki
bizimki erkek, hemen gösterdi sağolsun hiç uğraştırmadı bizi

ben evdeyim canım, plates bulamazsan yüzmeyi de düşünebilirsin, o da çok faydalı hamilelikte

aa utangaç çıktı desene seninki
bizimki erkek, hemen gösterdi sağolsun hiç uğraştırmadı bizi

ben evdeyim canım, plates bulamazsan yüzmeyi de düşünebilirsin, o da çok faydalı hamilelikte

bilmiyorum işte bi spor yapmak lzm bu aylar kaslar gevşediğinden bagırsak hareketleride yavaşlarmış mutlaka hareket etmek gerekiyo bende arada hareket etmeye çalışıorum ama çok diil

merhaba arkadaşlar bende 32. haftadayım Allah'ın izniyle kızımız olucak. jimer cenk beye gidiyorum. doktorumdan çok memnunum ama hastane doğum ücretleri çok yüksek hepinize sağlıklı hamilelikler diliyorum...

merhaba arkadaşlar bende 32. haftadayım Allah'ın izniyle kızımız olucak. jimer cenk beye gidiyorum. doktorumdan çok memnunum ama hastane doğum ücretleri çok yüksek hepinize sağlıklı hamilelikler diliyorum...

bende cenk beyle başlamışdım ama 8.haftada doğum ucretleri yuzunden bıraktım.3500 tl cok geldi acıkcası.Sağlıkla al kucağına bebişini.Cenk beyin başka bir hastanede doğumu kabul edeceğini sanmıyorum...

bencede başka bir yere geleceğini pek sanmıyorum.. birde doğumun nasıl ve ne zaman başlayacağıda önemli.. hepimiz sorunsuz ve sağlıkla alalım bebişlerimizi inş.

merhaba ben de yeniyim sayfada. 29+3 doktorum çekirge doruk melike hanım. 3 arkadaşım onda doğum yaptı,o yüzden ben de tercih ettim. oldukça memnunum. benimle aynı haftalarda olan var mı? hazırlıklarınız ne durumda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…