Bursa hamişleri buraya :)

ben 34.haftadayım ve beni de doğum korkusu sardı.kısmetse bahar hastanesinde yapıcam doğumumu.takiplere oraya gitmemiştim ama bazı özel sebeplerden dolayı değiştirmek zorunda kaldım.bu yüzden de korkum daha arttı dr tanımıyorum çünkü. baharı seçtik dr hilal cankılıç.dr ve hastane hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

Ziya Çetine giden yada muayenehanesini bilen var mı?

konur hastanesinin karşısında ofisi
ben doğumu 3 yıl yıl önce ziya beyle yaptım
3.doktorumdu hamileliğimde 1.nuray zeri altıner 2.ahmet yılmaz 3. ziya çetin
ziya bey çoook mükemmel alanında çook iyi bursada 2006 ve 2010 yılının en iyi doktor ödülünü almış

Çok sağol canım bende bi numara vardı ama ulaşamadım ordan. Araştırayım bakalım..Tahlil falan gerekince nerede yapıyor acaba zübeydehanımdan ayrılmış çünkü..

tahlillerini sen nerde istersen orada yaptırıyorsun kardeşi sigortada kadın doğumcu ister sigortada onun üzerinden yaptırıyor istersen özelde yaptırıyosun

tahlillerini sen nerde istersen orada yaptırıyorsun kardeşi sigortada kadın doğumcu ister sigortada onun üzerinden yaptırıyor istersen özelde yaptırıyosun

Tekrar saol cnm ziya çetin benimde sezeryanımı yapmıştı doktorum değildi ama acilden gidince ona denk geldim çok şükür sonradan duydum çok şanslıymışsın ii doktor dedi herkes

Ziya Çetine giden yada muayenehanesini bilen var mı?

canım bende 4 yıl önce ziya beye gittim.
çok memnundum.
sezeryanda usta bence.
ben 4 yıl oldu daha sezeryanın hiçbir sıkıntısını çekmedim.
bu önemli bence.
çünkü sezryan bölgesi en ufak bir soğıkta yada ağır taşımayla acı hisseden çok.

Merhaba kızlar bende Bursa hamişlerindenim. Forumda iş nedeniyle aktif değilim ama mutlaka okuyorum yazılanları. Bende 19+0 dayım şuan ve bir erkek bebek bekliyorum doktorumda Doruk Yıldırım da GİZEM YILDIRIM çok çok memnunum.

sağlıkla kucağına al inşallah canım

sağlıkla kucağına al inşallah canım

merhaba arkadşlar, bende uzun bir süreden beri girmiyordum siteye.bende 22 haftalık gebeyim ve erkek bebiş bekliyorız inşllh.. uzuuunn doktor arayışları sonucunda yine bazı sebeplerden dolayı doktorumu değiştirdim ve anadolu hastanesi deniz hanıma gittim bugün ilk görüşmede ii görünüyor ama anadolu hastanesine giden bi bilgisi olan var mı ve tabi deniz hanıma da giden var mı yazarsanız çok sevinirimm...

kızlar merhaba bende yeni hamileyim :)) hiç beklemiyorduk sonuçları öğrenince şok olduk ikinci bebeğim olacak kısmetse ilk kızım 1,5 yaşında ne yapacağımı bilemiyorum...

ben deniz hanima ilk 9 ayda başlamıştım ama malesef hamileliğim boş gebelik çıktı ve kurtaj yaptı. 2 gündede işe başladım. benden sonra kuzenimi şu an 6 aylık ve eltimi oda şu an 6 aylık onları gönderdim ve bende 3,5 aylığım şu an ona gitmekteyim çokta memnunuz. açık söylemek gerekırse benım kuzenim zubeydede çalışan bıri idi ve çok zor doktor beğenen birisi olmasına karşın deniz hanımı beğendi ve doğumlarımızıda orda yapacağız rabbım nasıp ederse...

merhaba arkadaşlar nasılsınız :)

aranıza tekrar katılıyorum. Allah'ın izniyle 8 haftalık bebişimiz var suan gelişmekte olan hayırlısı olsun bakalım...

tüm hamişlere sağlıkla bebişlerini kucaklarına almalarını ve bebiş isteyenlere de tez zamanda hamiş kalmalarını dilerim...

dualarım sizinle çok öptüm

merhabalar
bende bursalıyım bende yeni hamileyim daha hala şokunu atlatıp alışamadım bu duruma ben gülin okan a gidiyorum
güleryüzlü tecrübeli kendine güvenen bi dr. sırameşelerde muayenehanesi var 4 gün sonra gidicez kalp atışı için
o zaman hissederim işl. bişeylerrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…