Ziya Çetine giden yada muayenehanesini bilen var mı?
konur hastanesinin karşısında ofisi
ben doğumu 3 yıl yıl önce ziya beyle yaptım
3.doktorumdu hamileliğimde 1.nuray zeri altıner 2.ahmet yılmaz 3. ziya çetin
ziya bey çoook mükemmel alanında çook iyi bursada 2006 ve 2010 yılının en iyi doktor ödülünü almış
tahlillerini sen nerde istersen orada yaptırıyorsun kardeşi sigortada kadın doğumcu ister sigortada onun üzerinden yaptırıyor istersen özelde yaptırıyosun
Tekrar saol cnm ziya çetin benimde sezeryanımı yapmıştı doktorum değildi ama acilden gidince ona denk geldim çok şükür sonradan duydum çok şanslıymışsın ii doktor dedi herkez
evet gerçekten çok şanslıymışsın ziya bey mükemmel bir doktor 10 tane doğursam hiç düşünmeden tekrar onda doğum yaparım
Ziya Çetine giden yada muayenehanesini bilen var mı?
Merhaba kızlar bende Bursa hamişlerindenim. Forumda iş nedeniyle aktif değilim ama mutlaka okuyorum yazılanları. Bende 19+0 dayım şuan ve bir erkek bebek bekliyorum doktorumda Doruk Yıldırım da GİZEM YILDIRIM çok çok memnunum.
Merhaba kızlar bende Bursa hamişlerindenim. Forumda iş nedeniyle aktif değilim ama mutlaka okuyorum yazılanları. Bende 19+0 dayım şuan ve bir erkek bebek bekliyorum doktorumda Doruk Yıldırım da GİZEM YILDIRIM çok çok memnunum.
canım bende 4 yıl önce ziya beye gittim.
çok memnundum.
sezeryanda usta bence.
ben 4 yıl oldu daha sezeryanın hiçbir sıkıntısını çekmedim.
bu önemli bence.
çünkü sezryan bölgesi en ufak bir soğıkta yada ağır taşımayla acı hisseden çok.[/QUOT
benimde 3 yıl oldu en ufak bi şikayetim olmadı sezeryanımla ben ertesi günü ayaktaydım hiç yatmadım
26 yıllık doktormuş maşallahhh
sağlıkla kucağına al inşallah canım
canım senin ilk bebeğin sezeryanmıydı.
merak ettim.
merhaba arkadşlar, bende uzun bir süreden beri girmiyordum siteye.bende 22 haftalık gebeyim ve erkek bebiş bekliyorız inşllh.. uzuuunn doktor arayışları sonucunda yine bazı sebeplerden dolayı doktorumu değiştirdim ve anadolu hastanesi deniz hanıma gittim bugün ilk görüşmede ii görünüyor ama anadolu hastanesine giden bi bilgisi olan var mı ve tabi deniz hanıma da giden var mı yazarsanız çok sevinirimm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?