Bursa hamişleri buraya :)

Selam kızlar.
Bende 8 haftalık hamileyim ve faruk dinçşahin e gidiyorum.bizim aile doktorumuz gibi oldu artık çok memnunum aslında tek kafama takılan doğum hangi hastanede olmalı.medikabil de düşünüyorum.kuzenim de orda doğum yaptı memnun kaldı aslında ama burda ki yorumlar çok farklı.kafamı karıstırdı ve benim sigortam yok o yüzden maliyet önemli.bakalım nasıl olcak.hayırlısıyla sona gelsek o zaman bakıcaz artık...

merhaba arkadaşım
cevap verdiğin için çok teşekkür ederim. öncelikle tekrar hayırlı olsun bebişlerimizi sağlıcakla kucaklarımıza alırız inşallh.içimi ferahlattın deniz hanıma devam ediyorum haftaya gideceğiz inşllh şeker yükleme testi yapılacak bakalım ii çıkar inşallh bide bu testlerin ücretleri nasıl oluyo bilgin var mı acaba..

merhaba hanımlar ben balıkesirde yaşıyorum yıllardır pembemavi NEVİN ÖZSARAÇ' ın hastasıyım şiddetle tavsiye ederim ..

Allah sağlıklı doğum nasip etsin inşallah.

zaman daraldıkça korkmaya başladım ben :18:

Merhaba, ALLAH kucağına almayıda nasip etsin inşallah...

Benim 2 Çocuğumuda Dr. Faruk dinçşahin doğum yaptırdı. ilki jimerde, 2.de medicabilde oldu.benim tavsiyem de medicabil hastanesi.
ben 4 ay önce medicabilde doğum yaptımve çok çok memnun kaldım.fiyatlara gelince eğer faruk beyin yapmasını istiyosan, zaten sigortan olsada fark etmez çünkü dışardan gelen dr. olduğu için sigorta geçerli olmuyo. ben sezeryan oldum. hastane+doğum+epidural=1.600 tl parayı hastaneye değil dr.veriyosun.drla anlaşıyosun. normal doğum olursa fiyatı nekadar bilmiyorum. şimdiden 3.lira 5 lira at kenara doğuma kadar oooooo fazla fazla yeter.

Verdigin bilgiler icin cok tesekkur ederim.yazmissin herseyi ne guzel.fiyat bilgilendirmen icin de tekrar sagol.ben de doguma faruk bey girsin istiyorum.bakalim hayirlisiyla allah o gunleri de gosterir insallah.

Verdigin bilgiler icin cok tesekkur ederim.yazmissin herseyi ne guzel.fiyat bilgilendirmen icin de tekrar sagol.ben de doguma faruk bey girsin istiyorum.bakalim hayirlisiyla allah o gunleri de gosterir insallah.

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

inşallah faruk bey olur. çooooooooooooooooook çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk memnun kalırsın.ben gözüm kapalı giderim ona, hiç tereddüt etmeden. 1 ay oluyo ablamın kasıklarında biranda şiddetli sancısı oldu. acile gitmişler acilde acıdan bayılıyo, drlar diyoki rahimin üstünü miyom kaplamış.rahimde yumurtalıklarda alınacak. şevket yılmaza gittik ordakilerde aynı dedi.çekirge devlettede anı, onkolojidede bir dr.a usgleri göstermişler. oda hemen bekletmeden alınması gerekiyo kötü olabilir demiş. sen nekadara yaparsın bu ameliyatı demişler. ssk sız 4000tl ameliyat 250 tl de masraflar. demiş. parayı düşünen yok acil denince insan korkuyo tabi.
bende faruk beye götürdüm. emar çektirelim bakalım dedi. bi baktıki rahimde bişey yok.sadece yumurtalıklardan birini alıcaz ve iyi huylu dedi.
medicabil de faruk bey ameliyatını yaptı. ve aynı dediği gibi 1 yumurtasını aldı.o yumurta bebek kafası kadar büyümüş.ve çok şükür ameliyat çok iyi geçti.1,700 tlye ameliyatı yaptı. ALLAH faruk dinçşahinden binlerce kez razı olsun. bunu anlattım çünkü faruk beyin sadece doğumda değil diğer ameliyatlardada nekadar başarılı olduğunu bilelim diye...

Verdigin bilgiler icin sagol.
Enteresan ama bizde kardesim sayesinde tanistik faruk beyle.onunda ablan gibi ayni sekilde bir yumurtaligi alindi.9x9 boyutta kisti varmis yumurtaligi kangren yapmisti,portakal kadardi.annem de bende kuzenlerimde hepimiz ona gidiyoruz.bende cok guveniyorum ona allah utandirmasin boyle de devam eder insallah.saglikli bir gebelik ve dogum geciririm insallah bende senin gibi.

Yardimin icin tekrar tesekkurler

canim senin gercekten az kalmis.allah yardimcin olsun.insallah hayirlisiyla alirsin bebegini kucagina.doktorun kim dogumu nerde yapicaksin belirledin mi canin.

inşallah canım yaa. Ben şevket yılmaz kemal köroğluna gidiyorum.

Arkadaşım yeni doğum yaptı orda. çoook memnun kaldı. özel hastaneden farkı yok dedi.

Bende medikal ahmet yılmazdan kemal köroğluna geçtim.

Ve iyikide geçmişim daha çok memnun kaldım.

Inşallah doğumda güzel geçer yaa :18:

Merak etme canim hersey yolunda gitcek insallahSen icini ferah tut.
Cogu gitmis azı kalmis.Bu kadar karninda tasimissin az bisey kalmis bi avazda da kurtlursun insallah.

sende sağol. kardeşinede çok geçmiş olsun. inşallahhh içini ferah tut herşey güzel olur inşallahh...

Merak etme canim hersey yolunda gitcek insallahSen icini ferah tut.
Cogu gitmis azı kalmis.Bu kadar karninda tasimissin az bisey kalmis bi avazda da kurtlursun insallah.

inşallah canım yaa. Allah hepimize sağlıklı kolay doğum nasip etsin. bide hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah.

MERHABALAR BURSALI HAMİŞ ARKADAŞLAR
BENDE BURSALIYIM FAKAT MALESEF HAMİLE DEĞİLİM
BANA BURSADA İYİ BİR DOKTOR ÖNEREBİLİRMİSİNİZ???
GİTTİĞİM BİR DOKTORUM VAR ASLINDA AMA BEN İKİNCİ BİR DOKTORA DAHA GİTMEK İSTİYORUM

ALLAH SAĞLICAKLA BEBEKLERİNİZİ KUCAKLARINIZA ALMAYI NASİP ETSİN HEPİNİZE İNŞALLAH
BANA DA ANNE OLMAYI TABİ
DARISI BAŞIMA
DUA EDİN BANADA LÜTFEN

Rabbim sanada en kısa zamanda hamile kalmayı ve saglıkla kucagına almayı nasib etsin canım. bir sorunuzmu var? kaç yıllık evlısın bılmıyorum ama sebebsiz infertilite söz konusu ise cok ıyı arastırıp sana iyi sonuç verebilecek bir dr. tanıyorum. jimer hastanesi Dr.Suat Hazer.

çok teşekkür ederim canım,2,5 yıllık evliyim yaklaşık 1 yıldır yoğunlaştım çocuk konusuna,26 yaşındayım.gittiğim doktorum bir sorunun olmadığını söyledi buda sebepsiz infertilite sanırım.ilgin için tşk ederim dikkate alıcam önerini..inş banada nasip olur bu güzel duygu...ALLAH seninde bebeklerini kucağına almayı nasip etsin inş canım

Son düzenleme:

hayat hastanesi sami kalaycıyı öneririm. çok tecrübeli bir jinekologtur.

Uzun yıllar hamile kalamayan 2 tanıdığım hamile kaldı sorunlarını çözdü.

Yaşlı bir doktor zaten. çok tecrübeli...

canım çok teşekkür ederim
benim doktorumda kemal bey,o yüzden yazdıklarınız hoşuma gitti,benimle hem fikir insanların olduğunu bilmek güzel demekki doğru tercih yapmışım diye düşünüyorum.ahmet beye bende gittim ama kemal beyin yerini kesinlikle tutamaz.
fakat 2. veya 3. bir doktorada gitmekte fayda var.önerini dikkate alıcam.ALLAH sanada kolay bir doğum nasip etsin inşallah,sağlıkla bebeğini kucağına almanı diliyorum...

Son düzenleme:

inşallah canım Allah razı olsun. Rabbim sana da hayırlı bir evlat versin en kısa zamanda inşallahh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…