Bursa hamişleri buraya :)

merhaba arkadaşlar sanırım ben 4 haftalık hamileyim ikinci çizgi çok silik çıktı. gebelik öncesi gittiğim doktorumdan anvak 17 mayısa randevu alabildim. en geç altıncı haftamda muayene olmam gerek ama randevular hep dolu bana yardım edin kime hangi hastaneye gitmeliyim?

merhaba tatlım hayırlı pazarlar olsun :)

bebişin hayırlı olsun. bende öyle regl geçmesinin ikinci gününde test yaptım ikinci cizgi silik cıkmıstı... hamileliğimin 7. haftasındayken gittim ben ilk kontrolüme. hani kesesi iyi gelişsin, kalp atısları baslasın, bebişimi göreyim diye :)

ilk olarak sevket yılmaz hastahanesinde emin üstünyurt'a gittim o zaman için memnun kalmıstım... ikili tarama testi için de emin beye gittim ama yoğunluk ve biraz da ilgisizliği beni tedirgin etti bu yüzden artık özel bahar hastanesinde gönül hnm'a gidiyorum. 47 tl muayene ücreti veriyorsun onun dısındaki yapılan tetkikler ücretsizmiş yani ikili üclü testler falan. ben cok memnun kaldım :) sgklıları da karsılıyor ayrıca. doğumu da sordum. normal doğum 500tlymiş, epidural istersen 800 tl, sanıyorum ( düsünmediğim için sormadım ) sezeryan da ya 800 ya da 1000 tl... ayrıca hastahanede ekstradan kalmak istediğin her günün basına 100 tl alıyorlarmıs. ortamı cok hijyenik, ben cok memnun kaldım yine de sen bilirsin
,

o kadar çok kararsızım ki saat 4te özel hastaneye gidip kan verdim 15 dk sonra arayıp sonuç öğrenicm ordaki bi sağlık çalışanı da bület kayhan ile meral sözeri tavsiye etti kafam çok karıştı deniyip görücm sanırım

hakkında hayırlısı olsun tatlım. ama gitmediysen bir de bahara git derim ama tercin senin.

iki arkadasım da medicalparkta ahmet yılmaza gidiyorlardı. henuz doğum yapmadılar... biri sonra sevket yılmazda kemal beye geçti ve memnun kaldı. diğeri ahmet yılmaza devam ediyor.

ben dediğim gibi gönül hanımdan çok memnunum...

ben ilk gittiğimde bebişim 7+2deydi :) tam zamanı dediler. ilk bebişimde senin gibi erken gittim... sadece keseyi görmüştüm... ilk bebeğim karnımda öldü kısmet değilmiş... ne diyelim...

bu yuzden bekledim bu sefer ve sonuc iyiydi. rabbime sükürler olsun ki 1,5 hafta önden gidiyor gelişmesi

ve tatlım hamiş olduğun için bana sorarsan hemen eczaneden folic asid al ve ona basla bebek için cok önemli...

Arkadaşlar merhaba..31 martta 2 adet 4 hücreli 2. gün transferi yapıldı
13. gün değerim 38.06 (doktorum gebelik ama var sınırda bir değer dedi tekrarlayalım)
15.gün değerim 66.05 (tekrar istendi)
17.gün değerim 99.09 (doktorum bu değelerle sağlıklı bir iç gebelik olması zor dedi ve ilaçları kestik,dış gebelik şüphesi konuldu)
20.gün değerim 225.25
23.gün değerim 446.36
25.gün değerim 947 (usg ile bakıldı kesemizi gördük 5+4 günlük idim.kesemiz çok küçükmüş tekrar bakıcam dedi doktorum ve bu pazartesi kontrol var.umarım herşey yoluna girmiştir kızlar.hayırlısıyla sağlıkla,sıhhatle kucağımıza alırız bebeklerimizi....
Eki Görüntüle 402469 kesemiz bu şekilde

folik asit içmeye başladım ben acele etmeyeyim o zaman bende o zaman 7+4 te gidicm hadi hayırlısı inşallah bebeğim bana sım sıkı tutunur

arkadaşım içini ferah tut bak herşey yolunda gidiyor Allah hepimizin yardımcısı olsun bebeğini sağlıkla büyüt inşallah

folik asit içmeye başladım ben acele etmeyeyim o zaman bende o zaman 7+4 te gidicm hadi hayırlısı inşallah bebeğim bana sım sıkı tutunur

sen bilirsin yine tatlım. ben ilkinden tecrübeli olduğumdan hani belirtiler vs. ondan acele etmedim. ama sen bilirsin yani. 6. haftadan sonra gidersin ama pek 7. haftayı da geçirme emi.

kızlar hepinize merhaba belki birkaçınız beni hatırlar bebeğimi kaybetmiştim çok şükür yine hamileyim .
ama daha doktora gitmedim bana önerebileceğiniz bir doktor varmı ? jimmerde nuray hanıma gidiyordum ama hiç memnun kalmadım . başka bir doktor önerebilirmisiniz ???

kızlar aranızda Gizem Yıldırımın hastası oln var mı tavsiye eder misiniz?

canım ben daha hamile değilim.
kontrol amaçlı gittim ve biraz da yumurta takibi için gitmek istedim aslında.
planlı bir hamilelik yaşamak istedim.
her ay her ay o stresi yaşıyacağıma en azından yumurtlama tarihini tespit edersem şansım artar diye düşündüm.
ki çevremdeki birçok kişi böyle yapıyor.
çalıştığım için de zamanı ayarlamak benim için önemli.
tabi bu rabbimin takdiri.
biz şansımızı deneriz.
rabbim ol derse olur.
ama ben bu amaçla gittim bana bir sürü test yazdı.
hatta rahim filmi bile verdi.
bana biraz hastane için çalışıyo gibi geldi.
ve çok soğuk bir kadın.
10 dakika içerde kaldım insanın bir yüzü gülmez mi yaa.
birde anlatırsın şöyle yap böyle yap diye.
kerpetenle laf alıyosun ağzından.
valla bana hitap eden bir doktor olmadı ama bir git dene

kızlar ben doğum evinde çalışıyorum doğal olarak doktorlarla ilgili çok şey duyuyoruz. size önerebileceğim isimler;
jimer cenk aşkalli
doruk evrim aydın
bahar hast.güler hanım
doğumevi engin korkmazer ve orhan orhan bülent kayhan(her ne kadar bana soğuk gelsede tecrübesi olan bi doktor.)
acıbadem jale hanım
pembe mavi ismail küçükerdoğan

ve benim doktorum önceden zübeydedeydi şimdi bursa tüp bebek merkezinde özer kutlu özellikle hamile kalmaları kolay olmayanlar için biçilmiş kaftan güler yüzle şakacı samimi insana öncelikle güven verio en önemliside bu. bugün gittim hatta naptın büyüttünmü yumurtaları die girdi içeri gülerek ne bilim seviyorum ben doğumlarıda jimerde yada konurda yaptırıomuş.

ya benim doktorum aslında evrim aydın ama ona ancak iki hafta sonraya randevu alabildim. doruk yıldırım iş yerime yakın 4+4. günümdeyim keseyi görmek istiyorum dayanamıycm iki hafta daha o yüzden. gizem hanımın adını çok duydum ama biraz şüpheye düştüm şimdi o hastanede başka doktor önerebilir misin

canım öncelikle bu mübarek cuma gününde hayırlı sağlıklı evlat nasib etsin allahım bütün isteyenlere arayanlara inşallahhhh
bende doğum evinde doğum yaptım ziya çetinde şimdi ayrıldı hastaneden ama birde bebek için ziya beye git derim ben o kadar kişi yönlendirdim kiii
maşallahhh hepsi olumlu çıktı kayınvaldemin altında bi bayan vardı 10 yıllık evli ve evlendiğinden beri ne doktorlara gitti içlerinde özer kutlu melike yıldırım gürkan uncu şahin zeteroğlu daha niceleri hepsi yumurtalıkların çalışmıyor büyütelim küçültelim ona benim doktorumu tavsiye ettim bak bi telefon et ziya bey diğer doktorlardan çok farklı bi kere süper dinliyor arkadaş gibi aradı morali sıfır tabi anlattı 10 yıllık başından geçenleri ziya bey kilosunu sordu fazla geldi gittik daha ilk gitmemiz kilo vermen lazım dedi ilk önce diet hap verdi ismini bilmiyorum o ay 6 kilo verdi ertesi ay yumurtlama takibi yapıp yumurtalarına baktı her zaman ki gibi önce allah sonra ben dedi ve 3.gidişimizde adeti 7 gün gecikmişti test yapmıcam ağlıyorum üzülüyorum kendime gelemiyorum dedi gittik beraber baktı baktı kan tahlili isticem heyecanımız kursağımızda kalmasın dedi sonuç çıktı veee hamileee ayyy o anki sevincini anlatamammmm olamaz diyor olamaz olmaz ziya bey allah istedimi olamaz die bişey yok onun hikmetine sual olunmaz dedi maşallah
umudunu kaybetme tek bi doktorada bağlı kalma

bilgiler için çok teşekkürler o kadar kararsısım ki doktor konusunda cenk bey hep aklımdaydı geçirdiğim kötü tecrübede jimmerdeki personel için hiçbirşey diyemem harikalar 1 dediğimi 2 etmediler ama doktoruma güvenmiyordum bakalım en kısa zamanda karar vermem lazım

arkadaşım sana çok katılıyorum ziya bey çok iyi bir doktor. ben ilk ikiz bebeklerime hamileydim ziya çetine gittim. sonra kaybettim 2 aylıkken gelişimleri ve kalp atışları durdu. kürtajımı yaptı. hiç problem yaşamadım. hemen 3 ay sonra yine hamile kaldım. şimdi ziya çetinde değilim o anılarım gelicekti aklıma sırf bu yüzden tercih etmedim. ama ziya çetin çok ilgili hemen cep numarasını verir. mesela ararsın açmaz müsait değildir. müsait olduğunda hemen kendi arar. çok şevkatli davranır hastalarına.

şimdiki doktorum kemal köroğlu ah benimmm güler yüzlü doktorummm. çok güler yüzlüdür o :) çok memnunum onuda tavsiye ederim.

aslında şunuda unutmamak lazım. iyi giden gebelikte tüm doktorlar iyidir.

bebeği olmayanlar içinde hayat hast. sami kalaycıyı tavsiye ederim. çoook tecrübeli bir jinekologtur.

Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…