kızlar ben doğum evinde çalışıyorum doğal olarak doktorlarla ilgili çok şey duyuyoruz. size önerebileceğim isimler;
jimer cenk aşkalli
doruk evrim aydın
bahar hast.güler hanım
doğumevi engin korkmazer ve orhan orhan bülent kayhan(her ne kadar bana soğuk gelsede tecrübesi olan bi doktor.)
acıbadem jale hanım
pembe mavi ismail küçükerdoğan
ve benim doktorum önceden zübeydedeydi şimdi bursa tüp bebek merkezinde özer kutlu özellikle hamile kalmaları kolay olmayanlar için biçilmiş kaftan güler yüzle şakacı samimi insana öncelikle güven verio en önemliside bu. bugün gittim hatta naptın büyüttünmü yumurtaları die girdi içeri gülerek ne bilim seviyorum ben doğumlarıda jimerde yada konurda yaptırıomuş.
kızlar geçen ziya çetine gittim gayet iyi bir doktor inşallah ilerleyen zamanlarda da memnun kalırım sizlere yazarım tekrar
merhaba tatlım ziya cetin'in muayene ücretleri ne kadar ve hangi hastanelerle anlaşmalı ?
cnm ilk muaynemizi olduk 100 tl verdik . bildiğim kadarıyla çekirge dorukta doğum yaptırıyormuş ilerleyen muaynenelerde daha ayrıntılı öğrenirim .
kızlar aranızda Gizem Yıldırımın hastası oln var mı tavsiye eder misiniz?
Kızlar merhabaRabbim sağ salim hayırlı evlatlar kucağımıza almayı nasip etsin aminn
Bahar hastanesi Nagihan Güler hanıma giden arkadaşlar var mı memnunmusunuzyardımcı olursanız sevinirim
kızlar ben doğum evinde çalışıyorum doğal olarak doktorlarla ilgili çok şey duyuyoruz. size önerebileceğim isimler;
jimer cenk aşkalli
doruk evrim aydın
bahar hast.güler hanım
doğumevi engin korkmazer ve orhan orhan bülent kayhan(her ne kadar bana soğuk gelsede tecrübesi olan bi doktor.)
acıbadem jale hanım
pembe mavi ismail küçükerdoğan
ve benim doktorum önceden zübeydedeydi şimdi bursa tüp bebek merkezinde özer kutlu özellikle hamile kalmaları kolay olmayanlar için biçilmiş kaftan güler yüzle şakacı samimi insana öncelikle güven verio en önemliside bu. bugün gittim hatta naptın büyüttünmü yumurtaları die girdi içeri gülerek ne bilim seviyorum ben doğumlarıda jimerde yada konurda yaptırıomuş.
canım hemen o güne veriolar çok çok çok kalabalık değilse aksi bi durum yoksa hemen o gün bakıolar genelde.bazende kalabilio ertesi güne duruma bağlı yani :) hjangi doktora geliosun ?
kızlar ben de nagihan hanıma randevu aldım pazartesiye..38. haftamdayım.az kaldı doğuma.. size doğum için fiyat veren oldu mu? bildiklerinizi paylaşır mısınız? Ankara dan yeni taşındığım için son dk da başladım bursada bu doktora.ama net bi fiyat vermiyolar bana.sonradan başladıgım için yüksek tutuyolar sanırım :S :44:
merhaba tatlım msg yeni gördüm. bahartıpta suan doğum 500 tl epidural istersen sanırm 800e cıkıodu sezeryan da öyle. doğum sonrası ekstra kalmak istediğin her gün basına da 100 tl istiyorlardı 1.5 ay önce sorduğumda böyle demişlerdi. ben de gönül hanıma gidiyorum baharda ve çok memnunum
evet dün gittim FİLİZ AKALTUN ve heemen orda ultrason ile bakıldı canım çoook sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?