Bursa hamişleri buraya :)

arkadaşım ben evrim aydın ile ismail küçükerdoğan arasında kaldım duyumlarından bana yardımcı olursan çok ama çok sevinirim

kızlar geçen ziya çetine gittim gayet iyi bir doktor inşallah ilerleyen zamanlarda da memnun kalırım sizlere yazarım tekrar

huhu bu topiği arıyordum tam bende ahanda bi bursalı daha size

zübeyde doğum evine gidicem artık inş. filiz akaltun

merhaba arkadaslar hayırlı geceler nasılsınız ?

hamişlik nasıl geçiyor ? Cok sükür 16. haftamızı doldurduk bugun. bakalım pzt günü dr.a gidicem gösterirse eğer bebişimin cinsiyetini de öğrenicem :)

aranızda bahar tıptan gönül hanıma giden var mı baska ? ben cok memnun kaldım gönül hanımdan dr. değiştirmeyi düsünen varsa tavsiye ederim...

bir de gönül hanımı keşfetmeden önce şevket yılmaza gidiyordum cekilecek cile değil cok kalabalık...

cnm ilk muaynemizi olduk 100 tl verdik . bildiğim kadarıyla çekirge dorukta doğum yaptırıyormuş ilerleyen muaynenelerde daha ayrıntılı öğrenirim .

saol tatlım teşekkür ederim ben 47 tl veriyorum sadece hastaneye muayene ücreti. testler falan hersey içinde diyorlar ücretsiz yani... hakkımızda hayırlısı olsun

Kızlar merhaba Rabbim sağ salim hayırlı evlatlar kucağımıza almayı nasip etsin aminn

Bahar hastanesi Nagihan Güler hanıma giden arkadaşlar var mı memnunmusunuz yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba arkadaslar bende bursadayim ve hamileyim 10+3 yoga kursu ve dogum seminerleri tarzi aktiviteler ariyorum bilgisi olan yardimci olabilir mi?

Benim ilk hamileleiğim, haliyle öncelikle etrafımda doğum yapmış arkadaşlardan tavsiyeler istedim. Ziya bey hakkında herkes iyi referans verdi. Yanlız hastanenin doğum ücreti gözümü korkuttu. Neyseki hamileliğim çok rahat geçiyor o yüzden şimdilik Zübeyde hanım doğum evi işim görüyor Sühendan hanım her ne kadar despot bir doktor olsada işini çok iyi yapıyor. Tek problem doğumda bulunmayacak oluşu

kızlar aranızda Gizem Yıldırımın hastası oln var mı tavsiye eder misiniz?

canım ben 1,5 aydan beri gidiyorum Gizem hn. gayette memnunum, bazen asık suratlı olabiliyor, ama bütün sorularına cevap veriyor, triodim az çallıştığı için bir sürü tahlilelerim vardı , çok yoğun olmasına rağmen her seferinde randevum olmadan baktı. gayet ilgili bir doktor bence

Kızlar merhaba Rabbim sağ salim hayırlı evlatlar kucağımıza almayı nasip etsin aminn

Bahar hastanesi Nagihan Güler hanıma giden arkadaşlar var mı memnunmusunuz yardımcı olursanız sevinirim

merhaba arkadasım öncelikle bebişin hayırlı olsun...

nagihan hanıma baharda calısan cok eski bir arkadasım gidiyor ve cok memnun olduğunu söyledi ama diğer yandan gecen sene baska bir arkadasım gitti ve hiç memnun kalmadı... sanırım kişiden kişiye değişiyor bu memnuniyet. ben d ebaharda gönül hanıma gidiyorum ondan cok memnunum. sakin biri ama sorulan sorulara hep cevap veriyor sıkılmadan

kızlar ben de nagihan hanıma randevu aldım pazartesiye..38. haftamdayım.az kaldı doğuma.. size doğum için fiyat veren oldu mu? bildiklerinizi paylaşır mısınız? Ankara dan yeni taşındığım için son dk da başladım bursada bu doktora.ama net bi fiyat vermiyolar bana.sonradan başladıgım için yüksek tutuyolar sanırım :S :44:

zübeydeye giden bayanlar size bi sorum var ben ilk defa gidicem saat 12.40 da muayene saatim ultrason için ertesi güne mi veriyorlar yoksa hemen bakıyorlar mı şevket erken de gitsem hemen ertesi güne veriyordu zübeydenin sistemi nasıl acaba

canım hemen o güne veriolar çok çok çok kalabalık değilse aksi bi durum yoksa hemen o gün bakıolar genelde.bazende kalabilio ertesi güne duruma bağlı yani :) hjangi doktora geliosun ?

Bülent Kayhan kızımın doğumunda benim doktorumdu ama ayrıldı o doğumevinden.. keşke olsada gitsem yine

canım hemen o güne veriolar çok çok çok kalabalık değilse aksi bi durum yoksa hemen o gün bakıolar genelde.bazende kalabilio ertesi güne duruma bağlı yani :) hjangi doktora geliosun ?

evet dün gittim FİLİZ AKALTUN ve heemen orda ultrason ile bakıldı canım çoook sağol

merhaba tatlım msg yeni gördüm. bahartıpta suan doğum 500 tl epidural istersen sanırm 800e cıkıodu sezeryan da öyle. doğum sonrası ekstra kalmak istediğin her gün basına da 100 tl istiyorlardı 1.5 ay önce sorduğumda böyle demişlerdi. ben de gönül hanıma gidiyorum baharda ve çok memnunum

canım 800 demişsin ama epidural sezeryanmı 800? eğer öyleyse çok çok iyi görümcem geçen sene jimerde 2.500 e oldu çünkü doruktada 1600 mü neymiş sanırım. ben daha karar veremedim doktor için kime gitsem. tüm arkadaşlarımı doruk evrim hanıma yönlendirdim hepside memnun galiba oraya gidicem sanırım.

siz kaçıncı haftada doktora gittiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…