arkadaşlar hepinizin hamileliği hayırlı olsun inşallah. ben site de daha yeniyim.aramızda acaba inegölü bilen arkadaşlar var mı? inegöl de bayan bir doktor önerisi verirseniz sevinirim.cevaplarınızı bekliyorum...
arkadaşlar hepinizin hamileliği hayırlı olsun inşallah. ben site de daha yeniyim.aramızda acaba inegölü bilen arkadaşlar var mı? inegöl de bayan bir doktor önerisi verirseniz sevinirim.cevaplarınızı bekliyorum...
kızlar hepinize merhaba belki birkaçınız beni hatırlar bebeğimi kaybetmiştim çok şükür yine hamileyim .
ama daha doktora gitmedim bana önerebileceğiniz bir doktor varmı ? jimmerde nuray hanıma gidiyordum ama hiç memnun kalmadım . başka bir doktor önerebilirmisiniz ???
arkadaşlar yakın zamanda medicabilde doğum yapan varmı aranızda?
varsa memnun kaldınızmı?
Öncelikle herkese merhaba,
Merhaba canım bende medicabile gidiyorum Nihat Gök'e.
Şimdililk sıkıntı yok ancak yine de çekincelerim var tabii. bu ilk bebeğim ve ister istemez stres yapıyorum.
Nihat beye gidenler ya da bu hastanede doğum y apan arkadaşlar yardımcı olabilir mi plsss?
kızlar ben doktor konusunda cok muzdaribim ne yapacağımı bilmiyorum bir an önce kendime kalıcı doktor bulmak zorundayım. ilk önceleri ssk da elif öyeye gittim ama çok kötü insanın yüzüne bile bakmıyor hani benimde ilk hamileliğim olduğu için özen gösteriyorum. sonra onu bıraktım şevket yılmazda şebnem hanıma gittim onuda begenmedim. sonra kadın doktor bulamıcam herhalde diyip setbaşı tıp merkezinde ibrahim avcıya gittim.. ondan cok memnun kaldım.. ense kalınlığını ve ikili testimi o yaptı. cok sukur güzel cıktı sonuclarım. sonra hadi kadın doktora gideyim daha rahat ederim diyerekten medikabilde zuhal hanıma gittim oda bana üçlü test istedi. aslında ibrahim bey istememişti bende acaba dedim zuhal hanım ultrasonda birşeymı gordu diye endiişelendim. daha sonra uclu test sonucum kötü çıktı tr : 21 = 71/1 çıkınca cok moralim bozuldu bir daha orayada gitmek istemıyorum hatta haziranın 26sında ayrıntılı ultrasonum var parasınıda ödedik ama ben girmek istemıyorum. güvenemıyorum bir türlü ... cok korkuyorum. zuhal hanım amniyosentez önerince cok sinirlerim bozuldu. ertesi gün jimere gittim nuray hanıma. ultrasona girdik. hatta renkli ultrasona bile girdik cok guzeldi bebeginiz saglıklı gorunuyor hıc bi problem goremıyorum üçlü teste gerek yok ikili testiniz guzel cıkmış dedi. ama ayrıca 4 boyutlu ultrasona girebilirsiniz size kalmış deyince ben cok rahatladım. keşke jimerde doğum yapma olanağım olsada oraya devam etsem ama yok ben şimdi ne yapacağım((
kızlar ben doktor konusunda cok muzdaribim ne yapacağımı bilmiyorum bir an önce kendime kalıcı doktor bulmak zorundayım. ilk önceleri ssk da elif öyeye gittim ama çok kötü insanın yüzüne bile bakmıyor hani benimde ilk hamileliğim olduğu için özen gösteriyorum. sonra onu bıraktım şevket yılmazda şebnem hanıma gittim onuda begenmedim. sonra kadın doktor bulamıcam herhalde diyip setbaşı tıp merkezinde ibrahim avcıya gittim.. ondan cok memnun kaldım.. ense kalınlığını ve ikili testimi o yaptı. cok sukur güzel cıktı sonuclarım. sonra hadi kadın doktora gideyim daha rahat ederim diyerekten medikabilde zuhal hanıma gittim oda bana üçlü test istedi. aslında ibrahim bey istememişti bende acaba dedim zuhal hanım ultrasonda birşeymı gordu diye endiişelendim. daha sonra uclu test sonucum kötü çıktı tr : 21 = 71/1 çıkınca cok moralim bozuldu bir daha orayada gitmek istemıyorum hatta haziranın 26sında ayrıntılı ultrasonum var parasınıda ödedik ama ben girmek istemıyorum. güvenemıyorum bir türlü ... cok korkuyorum. zuhal hanım amniyosentez önerince cok sinirlerim bozuldu. ertesi gün jimere gittim nuray hanıma. ultrasona girdik. hatta renkli ultrasona bile girdik cok guzeldi bebeginiz saglıklı gorunuyor hıc bi problem goremıyorum üçlü teste gerek yok ikili testiniz guzel cıkmış dedi. ama ayrıca 4 boyutlu ultrasona girebilirsiniz size kalmış deyince ben cok rahatladım. keşke jimerde doğum yapma olanağım olsada oraya devam etsem ama yok ben şimdi ne yapacağım((
saolun kızlar inşallah moralimi yuksek tutmaya calışıyorum.. ve bende sanırım şevket yılmazda dogum yapıcam ama cok uzak orası bize kontrollere nasıl gidiyım cunku sıcaktan fenalaşıyorum uff ya( ama medicabil benım ıcınde bitmiştir... ne guzel canım ya jimerde dogurmak gercekten cok guzel olmalı inşallah banada nasıp olur ama biraz zor ...
hakkımızda hayırlısı canım, aslında nerde olduğunun da bir önemi yok, öyle ya da böyle bir şekilde doğurucaz, inşallah kolay ve güzel bir doğum olur ve sağlıkla gelir bebeklerimiz, ama doktor konusu gerçekten önemli,
benim çok eskiden gittiğim çok iyi bir doktor vardı, zübeydehanımda ama muayenehanesi de var altıparmakta, Necdet Kırker.. o da çok iyi ve işinin ehli bir dr.dur
haklısın canım nasılsa bi şekilde doğurucaz ama benım yınede doktor bulmam şart cnku kulağımdan ameliyat oldum ve protez yerleştirildi o yuzden normal dogum yapamam cunku ıkınmamam lazım. sezaryan dogum yapmam gerektığı ıcın hanı onceden doktorumun bunları bılmesi lazım dimi ona gore bana sezaryan günü verir...
merhaba arkadaslar hayırlı geceler nasılsınız ?
hamişlik nasıl geçiyor ? Cok sükür 16. haftamızı doldurduk bugun. bakalım pzt günü dr.a gidicem gösterirse eğer bebişimin cinsiyetini de öğrenicem :)
aranızda bahar tıptan gönül hanıma giden var mı baska ? ben cok memnun kaldım gönül hanımdan dr. değiştirmeyi düsünen varsa tavsiye ederim...
bir de gönül hanımı keşfetmeden önce şevket yılmaza gidiyordum cekilecek cile değil cok kalabalık...
Kızlar merhabaRabbim sağ salim hayırlı evlatlar kucağımıza almayı nasip etsin aminn
Bahar hastanesi Nagihan Güler hanıma giden arkadaşlar var mı memnunmusunuzyardımcı olursanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?