Bursa hamişleri buraya :)

arkadaşlar hepinizin hamileliği hayırlı olsun inşallah. ben site de daha yeniyim.aramızda acaba inegölü bilen arkadaşlar var mı? inegöl de bayan bir doktor önerisi verirseniz sevinirim.cevaplarınızı bekliyorum...

Ben inigöllu degilim ama medice de semra özer vardı sanirim ala orda onu tavsiye ederim.mustafa kır da medice de o da iyidir ama bayan dr dersen semra hanima gidebilirsin.

çok teşekkür ederim emaye kardeşim...çok zor bi durum yaa.Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah.ve kolay doğumlar nasip etsin.

mustafa kır diyorum bende ablamında dr.u iyi bir doktor. medice hastanesinde

teşekkür ederim alyacım.mümkün mertebe ilk önceliğim bayan olması yönünde.yine de dikkate alıp cevap vardiğin için sağolasın.

merhaba arkadaşlar ben medikal parkda ahmet yılmaz gidiyorum çok iyi bi dr çok ilgili tavsiye ederm...

bursa medical park AHMET YILMAZ ı önerebilirim size ben 9 ay boyunca ve öncesinde kendisine gittim ve cok memnun kaldım cok cok iyi bir dr ve cerrah

slm kızlar gebelıgımın ılk anından berı doruk has. evrım hanıma gıdıyorum ve drumdan cok memnunum onu cok sevıyorum
hastanenın dogumları pahalıda olsa sırf drumu bırakmamak ıcın o parayı vermeye razıyız esımde oyle
normal dogum 1250 sezeryan 1750 dedıler

arkadaşlar yakın zamanda medicabilde doğum yapan varmı aranızda?
varsa memnun kaldınızmı?

Öncelikle herkese merhaba,
Merhaba canım bende medicabile gidiyorum Nihat Gök'e.
Şimdililk sıkıntı yok ancak yine de çekincelerim var tabii. bu ilk bebeğim ve ister istemez stres yapıyorum.
Nihat beye gidenler ya da bu hastanede doğum y apan arkadaşlar yardımcı olabilir mi plsss?

slm arkadaşım bende medicabil nihat gök e gidiyorum benimde ilk bebeğim ama dr dan memnunum diyebilirim ne bilim ii bi dr olduğunu düşünüyoruym ama tab,iki önemli olan doğummm onun hakkındada hiç bir bilgim yokk (

merhaba canım ben inegöllü değilim ama gelin geldim ee haliyle hamile kalınca senin gibi araştırmalara bende başladım ben sana kesinlikle mustafa kırı tavsiye ederim şahsen ben ona gidiyorum.gayette çok memnunum. ama sen kadın arıyosan bu sıralar devlet hastanesinde nebahat uysal diye bi doktor varmış onu da çok övüyolar. daha yeni gelmiş zaten. karşı komşumuz ona gidiyodu çok memnunum falan dedi. bi ona bak istersen.

kızlar ben doktor konusunda cok muzdaribim ne yapacağımı bilmiyorum bir an önce kendime kalıcı doktor bulmak zorundayım. ilk önceleri ssk da elif öyeye gittim ama çok kötü insanın yüzüne bile bakmıyor hani benimde ilk hamileliğim olduğu için özen gösteriyorum. sonra onu bıraktım şevket yılmazda şebnem hanıma gittim onuda begenmedim. sonra kadın doktor bulamıcam herhalde diyip setbaşı tıp merkezinde ibrahim avcıya gittim.. ondan cok memnun kaldım.. ense kalınlığını ve ikili testimi o yaptı. cok sukur güzel cıktı sonuclarım. sonra hadi kadın doktora gideyim daha rahat ederim diyerekten medikabilde zuhal hanıma gittim oda bana üçlü test istedi. aslında ibrahim bey istememişti bende acaba dedim zuhal hanım ultrasonda birşeymı gordu diye endiişelendim. daha sonra uclu test sonucum kötü çıktı tr : 21 = 71/1 çıkınca cok moralim bozuldu bir daha orayada gitmek istemıyorum hatta haziranın 26sında ayrıntılı ultrasonum var parasınıda ödedik ama ben girmek istemıyorum. güvenemıyorum bir türlü ... cok korkuyorum. zuhal hanım amniyosentez önerince cok sinirlerim bozuldu. ertesi gün jimere gittim nuray hanıma. ultrasona girdik. hatta renkli ultrasona bile girdik cok guzeldi bebeginiz saglıklı gorunuyor hıc bi problem goremıyorum üçlü teste gerek yok ikili testiniz guzel cıkmış dedi. ama ayrıca 4 boyutlu ultrasona girebilirsiniz size kalmış deyince ben cok rahatladım. keşke jimerde doğum yapma olanağım olsada oraya devam etsem ama yok ben şimdi ne yapacağım ((

merhaba canım.öncelikle sakin ol :) kendini huzursuz etme. bide şu bayan dr konusunda takıntılı olma. ameliyathaneler adam dolu dokturn kadın olsa bile. bunun sezeryan olursan anestezi uzmanı var diğer dr ları var. var da var yani :) hem erkek doktorlar daha itinalı bence. bide bence devlet hastaneleri daha güvenli. ben yeni doğum yaptım. medikal ahmet yılmaza gidiyodum 5. ayımda şevket yılmaz kemal köroğluna gitmeye başladım. ve çok daha memnun kaldım. bebeğim dönmediği için sezeryan oldum.doktorumdan Allah razı olsun o kadar itinalıki... ameliyattan sonra da hiç bırakmadı. hemşireler desen onlarda çok iyidi.hemde hiç para ödemedim. herşeyleri o kadar sistemliki o hastanenin. inşallah gönlüne göre bi dr bulursun canım... sağlıkla kucağına al inşallah.

merhaba canım, ben de jimere Türkan hanıma gidiyorum, hatta gebelikten öncesine dayanıyor benimki, çoook memnunum ama jimerin fiyatı biraz fazla olunca ben de medicabile geçeyim dedim ve 29. haftamda Zuhal hanıma gittim, üstelik burda çok methini okuyarak gittim ama ağlayarak çıktım, bu kadar soğuk, bu kadar olumsuz ve moral bozucu konuşan bir doktor daha görmedim ben, aslında şimdiye kadar jimere gidip doğum için oraya geçmeme bozuldu ve daha odaya girer girmez bana bu haftadan sonra hasta kabul etmiyorum aslında falan dedi.. aman neyse en önemlisi doktorla uyuşmak, anlaşabilmek, ben bir daha değiştirmem doktorumu.. başka şeylerden kısıcaz ama jimerde yapıcam yine inşallah doğumumu

Son düzenleme:
saolun kızlar inşallah moralimi yuksek tutmaya calışıyorum.. ve bende sanırım şevket yılmazda dogum yapıcam ama cok uzak orası bize kontrollere nasıl gidiyım cunku sıcaktan fenalaşıyorum uff ya ( ama medicabil benım ıcınde bitmiştir... ne guzel canım ya jimerde dogurmak gercekten cok guzel olmalı inşallah banada nasıp olur ama biraz zor ...

hakkımızda hayırlısı canım, aslında nerde olduğunun da bir önemi yok, öyle ya da böyle bir şekilde doğurucaz, inşallah kolay ve güzel bir doğum olur ve sağlıkla gelir bebeklerimiz, ama doktor konusu gerçekten önemli,
benim çok eskiden gittiğim çok iyi bir doktor vardı, zübeydehanımda ama muayenehanesi de var altıparmakta, Necdet Kırker.. o da çok iyi ve işinin ehli bir dr.dur

haklısın canım nasılsa bi şekilde doğurucaz ama benım yınede doktor bulmam şart cnku kulağımdan ameliyat oldum ve protez yerleştirildi o yuzden normal dogum yapamam cunku ıkınmamam lazım. sezaryan dogum yapmam gerektığı ıcın hanı onceden doktorumun bunları bılmesi lazım dimi ona gore bana sezaryan günü verir...

geçmiş olsun canım, tabi ki dediğim gibi doktor önemli, hatta gebeliğin başında da değilsin artık daha fazla gecikmeden bir doktor bulman lazım, inşallah istediğin gibi birini bulursun..

bu arada aklıma geldi bir arkadaşımın doğumunu yaptıran bir dr var üniversitede bölüm başkanı prof. ben ona da gitmiştim hatta o da çok babacan ve iyi dr. ona da bir git istersen, Şakir Küçükkömürcü

Kızlar merhaba Rabbim sağ salim hayırlı evlatlar kucağımıza almayı nasip etsin aminn

Bahar hastanesi Nagihan Güler hanıma giden arkadaşlar var mı memnunmusunuz yardımcı olursanız sevinirim

Ben bahar tıptan güler hnm a gidiyorum.henüz hamile değilim ama hamile kalabilmek için ona başladım.temmuzda düşünüyorum.ilk gdişte memnun kaldım çokça Hayırlsısı herkese inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…