Bursa hamişleri buraya :)

saol canıım tavsiyelerini göz önunde bulundurucam

saol canıım tavsiyelerini göz önunde bulundurucam

mrb herkese benimde doktorum jale gürlüler çok memnunum kendisinden. çok güleryüzlü pozitif bi doktor her gidişimizde bizi ayakta karşılıyor çok ilgili. muayenelerde onun enerjisinin bana geçtiğini hissediyorum. sorduğun her soruya cevap veriyor ve gereksiz bilgilerle insanın kafasını karıştırmıyor herşeyi zamanı gelince anlatıyor. iyiki jale hanımı bulmuşum diyorum.

jale hanım nerde? hangi hastanede?

"Ah canım benim. Yalnız değilsin merak etme.
doktor konusunda ben de çok çektim
şu anda 3. doktorum
yarında doğumum var
bir sorun olmadığında hamilelik takibi yaparken hepsi iyi doktor
ama bir sorun olduğunda bakmak lazım doktora
bana da ilk gittiğim doktorum bebeğin böbrek kanalları geniş
amniyosentez yapalım dedi acayip korktum
bebeği kaybetme riski var falan dedi
özelde 600 tlydi amniyosentez
bende birine daha gös'ereyim dedi
profesör Gürkan Uncu'ya gittim
bebeğin normal olduğunu, böbreklerdeki genişliğin risk arasına bile girmediğini
artık bu tanı ile amniyosentez yapılmadığını falan anlattı
ben de şu anda Jale Gürlüler'e gidiyorum canım
özel muayehanede bakıyor hastanede çalışmıyor
5-6 özel hastane ile anlaşması var bütçene göre
birini seçiyorsun
umarım gönlüne göre bir doktor bulursun canım
sağ salim bebeğini kucağına alırsın

saol canım ya walla yapılan hatalardan dolayı anneleri boyle üzüyorlar Allahtan çok cahil değiliz inşallah bulurum.. sanada güzel kolay doğum diliyorum ne guzel bir günün kalmış bebegini kucağına alınca bizede haber vermeyı unutma olur mu :)

merhaba,

Necdet Kırker gerçekten iyi bir dr dur. bizim de eski komşumuzdur. şimdi pembe mavide isterseniz deneyin derim. ben acıbadem Şahin zeteroğluna gidiyorum. ve çok memnunum.

ben de pembe mavi de ismail küçükerdoğan'a gidiyorum. memnunum, doğum fiyatlarını henüz konuşmadık ama pembe mavide doğum yaparım muhtemelen... hepinize sağlıklı doğumlar kızlar..

Merhaba,
İlk hamileliğim ve Jimer Türkan Hanıma gidiyorum.Güler yüzlü ve ilgili bir doktor fakat nedense ben çok memnunum diyemiyorum.
Acaba ilk hamileliğim olduğu için doktordan beklentilerim mi yüksek onuda bilemiyorum.Bir diyetisyenle görüşmemi önerdi.(167cm boy-69 kilo ile hamile kaldım şimdi 75 kiloyum)Enerjin artar hayatın kolaylaşır dedi.Siz diyetisyene gittinizmi? Bir öneriniz var mı?
Hepinize sağlıklı ve huzurlu hamilelikler dilerim

ben şuan hamile değilim daha ama diyetisyene gidiyorum.hamile kalmadan önce kilolarımı vermek için başladım
bende 170 boyundayım şuan 70 kiloyum 65 olunca hamile kalmayı düşünüyorum inş
ayrıca hamilelik sürecindede diyetisyenimi bırakmıycam.sağlıklı bir hamilelelik geçirebilmek için

Merhaba arkadaşlar,ben de 16+3 haftalık hamileyim.bahar hastanesinde ayşe erol'a gidiyorum en başından beri.aile doktorumuz gibi oldu ailede herkes ona gitti.ben çok memnunum.gayet ilgili bir doktor.

canım bende nagihan hanıma başlıcam ayın 18 inde 16 haftalık olucam o zamana randevu aldım 3 lü test de yapar o zaman fiyatları nasıl test ücretlerin acaba doğum fiyatlarıda epidural normal 850 tl zorunlu epidural sezaryan 950 tl isteğe bağlı 1200 ama epiduralsiz normal 500 epiduralsiz sezaryan 600 tl diye duydum ben

merhabalar bende 33 haftalık gebeyim.gemlik devlet hastanesine gidiyordum.suyun azalmış dediler bursa ya gönderdi,şevket yılmaz devlet hastanesine gittim acilden burdaki ultrason iyi değil haftaiçi sıra al gel dediler.bende gemlikte konurun kliniği var oraya gittim.normal sıcaklardan biraz azalmış dedi.nerde doğum yapacağım bilmiyorum.bursa konura giden varmı?iyimidir? oğlumu normal doğum yaptım,kızımıda inşallah normal istiyorum.bebeklerimizi sağlıkla kucaklayalım inşallah

benim doktorum pembe maviden feride hanım. feride hanımdan önce 2 doktor değiştirdim, onunla karşılaşınca doğru yerde olduğumu anladım, sakin, güler yüzlü, insanı strese sokmayan tatlı mı tatlı bi doktor. 4 haftalık bi olum var ve doktorumla sorunsuz bi hamilelik geçirdim. kilo konusuna gelince, mutlaka kilo almamak daha iyi ama hamileyken bazen kendimizi frenleyemiyebiliyoruz, ya da sınırlar koyamayabiliyoruz, o yüzden yapabiliyosanız kilo almayın, kilo almaya müsaitseniz de hamileyken kendinize sınırlar koymayın ben 30 kilo aldım, doktorum kilo konusunda zaman zaman uyardı ama hiç bir zaman beni bu konuda strese sokmadı, 30 kilonun 15 kilosu 4 haftada gitti, kalan 15'ini de yine strese girmeden vermeyi planlıyorum, bu kadar çok kilo aldığım için de şimdi yediğime içtiğime dikkat ediyorum yakında da bi ddiyetisyene gideceğim, ha 30 kilo aldım diye hamilelikte ekstra bi sıkıntı yaşamadım, doğumdan bi gün önce dahi evi temizleyip ertesi gün doğuma gittim, tüm hamileliğim boyunca yemeğimi kendim yaptım, doğuma 2 hafta kalana kadar çalıştım. sonuç olarak iyi ki seni tanıdım Feride Selim Avdıcı

doğumun nasıl oldu canım? sezeryan mı normal mi*? epidural kullandılar mı? hastanede ne kadar kaldın? ve ne ödedin? ben de pembe maviyi düşünüyorum yardımcı olursan sevinirim...

ben medicabilde nihat beye gidiyorum, 37. haftadayım, doktorumdan ve hastaneden memnunum ama son gidişimde odaların tek hastalık ve iki hastalık olduğunu duydum. benim yanımda eşim refakatçi kalacak ve ben başka bir hastayla aynı odayı paylaşmak istemiyorum bu nasıl ayarlanabilir bunu da bilmiyorum. tek kişilik oda için ayrı ücret mi vermeliyim yoksa şansıma mı kalmış bilmiyorum...

pembe mavinin sgk la anlaşması varmı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…