selam kızlar 25 haziranda filiz akaltun hanıma gittim zübeydeye doktorumdan çok memnunum boynuna atlıyasım geliyor 14+3 günlükdük gittiğimizde oo çok iyi dedi gelişimi ultrasondada 14+3 günlük gelişimide dedi cinsiyetini sordum yanılıyoruz dedi %50 kız dedi gülerek :) eee dedim %50 de erkek başka şansımız yok :) dur bi bakayım dedi valla dedi bişey demek istemiyorum %51 bir ihtimal daha veriyorum kız dedi....bi iki hafta sonra öğreniriz dedi inşallah 57 kiloyum herşeyimiz normal çok şükür
epudral sezeryan oldum, 1 gece kaldım, normal doğum da sezeryan da 3.000 tl, başka sormak istediğin bir şey olursa cevaplarımdoğumun nasıl oldu canım? sezeryan mı normal mi*? epidural kullandılar mı? hastanede ne kadar kaldın? ve ne ödedin? ben de pembe maviyi düşünüyorum yardımcı olursan sevinirim...
sgk anlaşması yok canımpembe mavinin sgk la anlaşması varmı acaba?
epudral sezeryan oldum, 1 gece kaldım, normal doğum da sezeryan da 3.000 tl, başka sormak istediğin bir şey olursa cevaplarım
çok teşekkür ederim. ben de ismail küçükerdoğana gidiyorum. sezeryan kendi isteğinle mi oldu gerek mi duydular? ben epidural normal olsun istiyorum. doğum ücretinde indirim falan yapmıyolar anlaşılan :)
aklıma bişey geldikçe sorabilir miyim? şimdiden sağol... sağlıkla büyüt bebeğini..
epudral sezeryan oldum, 1 gece kaldım, normal doğum da sezeryan da 3.000 tl, başka sormak istediğin bir şey olursa cevaplarım
çok teşekkür ederim. ben de ismail küçükerdoğana gidiyorum. sezeryan kendi isteğinle mi oldu gerek mi duydular? ben epidural normal olsun istiyorum. doğum ücretinde indirim falan yapmıyolar anlaşılan :)
aklıma bişey geldikçe sorabilir miyim? şimdiden sağol... sağlıkla büyüt bebeğini..
benim kuzucuk 40 haftalık olmuştu fakat doğum kanalına girmemişti, o yüzden sezeryan oldum, ne zaman istersen sorabilirsin, ben bu topiğe çok uğramadığım için beğen tuşuna basıp soru sorarsan görebilirim sorunu, ismail bey de çok iyiymiş onunla ilgili de hep güzel şeyler duydum, kendine ve bıdığına iyi bak tatlım
Ben bahar tıptan güler hnm a gidiyorum.henüz hamile değilim ama hamile kalabilmek için ona başladım.temmuzda düşünüyorum.ilk gdişte memnun kaldım çokça Hayırlsısı herkese inş.
selam bursalı hamişler
burda hep överek tavsiye ettiğim doktorum Türkan Yavuz hakkında bir bilgi vermek istiyorum, ilgilenen arkadaşlara..
Türkan Hanım jimerden ayrıldı, umi plazada kendi muayenehanesinde artık.. istediğiniz hastaneye doğuma geliyor ama genel olarak fsm de yeni açılan özel rentıp hastanesi tercih ediliyor doğum için.. hastane ve doktor masrafları herşey içinde 2,500 tl, ekstra hiçbir ödeme yok.
merhaba canım.bende türkan hanıma gidiyordum.geçende öğrendim evet kendi muayenehanesini açmış.peki muayene ücreti ne kadar türkan hanımın hiç gittin mi canım muayenehanesine?
canım bende nagihan hanıma başlıcam ayın 18 inde 16 haftalık olucam o zamana randevu aldım 3 lü test de yapar o zaman fiyatları nasıl test ücretlerin acaba doğum fiyatlarıda epidural normal 850 tl zorunlu epidural sezaryan 950 tl isteğe bağlı 1200 ama epiduralsiz normal 500 epiduralsiz sezaryan 600 tl diye duydum ben
kızlar meraba...bizde 20. haftamıza girdik.medicabile gidiyorum.biz ikili testte çıkan sorun nedeniyle başka bir doktora gitme gereğide duyduk ve iyikide gitmişim.bülent kayhanın özel muanehanesine de gidiyorum...bu hafta ayrıntılı ultrasona gircez bakalım...ama nereye gidelim karar veremedik...medicabildeki ultrason cihazı eskiymiş beklentimi karşılayacağını sanmıyorum...bülent beyin önereceği yerde 200 civarıymış..ve büyük ihtimalle oraya gitcez..sizler ayrıntılı ultrasonu ne kadara yaptırdınız...
kızlar merhaba bende pembe mavi ye gidiyorum .. 32 haftamızdayız artık az kaldı çok şükür
doktorun kim? memnun musun? ben ismail beye gidiyorum çok memnunum. Sağlıklı doğumlar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?