Bursa hamişleri buraya :)

selam kızlar 25 haziranda filiz akaltun hanıma gittim zübeydeye doktorumdan çok memnunum boynuna atlıyasım geliyor 14+3 günlükdük gittiğimizde oo çok iyi dedi gelişimi ultrasondada 14+3 günlük gelişimide dedi cinsiyetini sordum yanılıyoruz dedi %50 kız dedi gülerek :) eee dedim %50 de erkek başka şansımız yok :) dur bi bakayım dedi valla dedi bişey demek istemiyorum %51 bir ihtimal daha veriyorum kız dedi....bi iki hafta sonra öğreniriz dedi inşallah 57 kiloyum herşeyimiz normal çok şükür

selam canım bende 2012 kasım annesi olacagım inşAllah bende bursada medical park ahmet beye gidiyorum çok efenfi bilgili bir doktor hamd olsun devam ediyoruz şimdilik umarım doğumlarımızda cok kolay ve hayırlı olur sağlıcakla evlatlarımızı kucağımıza alırızz

doğumun nasıl oldu canım? sezeryan mı normal mi*? epidural kullandılar mı? hastanede ne kadar kaldın? ve ne ödedin? ben de pembe maviyi düşünüyorum yardımcı olursan sevinirim...
epudral sezeryan oldum, 1 gece kaldım, normal doğum da sezeryan da 3.000 tl, başka sormak istediğin bir şey olursa cevaplarım
pembe mavinin sgk la anlaşması varmı acaba?
sgk anlaşması yok canım

yarın ikili test için gidicm heyecanlıyım umarım herşey yolundadır. yardımların için sağol. görüşmek üzere kuzucuğunu öpüyorum..

Ben bahar tıptan güler hnm a gidiyorum.henüz hamile değilim ama hamile kalabilmek için ona başladım.temmuzda düşünüyorum.ilk gdişte memnun kaldım çokça Hayırlsısı herkese inş.

merhaba arkadasım... en son msg yazdığımda 16 haftalıkmısım :) suan 23. haftam doldu yarın 24ten gün alıcam. rabbim izin verirse bir kız evladım olacak inşaAllah... Gönül hanıma devam ediyorum ve cok memnunum. sakin bir yapısı var ve güler yüzlü... benim için en önemlisi de doğuma kendisi girecek :) inşaAllah hersey bu güzelliği ile devam eder. detaylı usgde cok güzel cıktı cok sükür... hepimizin hakkında hayırlısı olur inşaAllah

selam bursalı hamişler

burda hep överek tavsiye ettiğim doktorum Türkan Yavuz hakkında bir bilgi vermek istiyorum, ilgilenen arkadaşlara..

Türkan Hanım jimerden ayrıldı, umi plazada kendi muayenehanesinde artık.. istediğiniz hastaneye doğuma geliyor ama genel olarak fsm de yeni açılan özel rentıp hastanesi tercih ediliyor doğum için.. hastane ve doktor masrafları herşey içinde 2,500 tl, ekstra hiçbir ödeme yok.

merhaba canım.bende türkan hanıma gidiyordum.geçende öğrendim evet kendi muayenehanesini açmış.peki muayene ücreti ne kadar türkan hanımın hiç gittin mi canım muayenehanesine?

merhaba canım.bende türkan hanıma gidiyordum.geçende öğrendim evet kendi muayenehanesini açmış.peki muayene ücreti ne kadar türkan hanımın hiç gittin mi canım muayenehanesine?

evet canım gittim 120 tl, gayet güzel bir yer olmuş, üstelik artık daha rahat,ayrıntılı ve uzun uzun bakabiliyor.. iyi olmuş bence, jimere 3500 tl ödemekten kurtulduk son anda

“Bu gece rükûya varanlara müjdeler olsun!”

“Bu gece secde edenlere müjdeler olsun!”

“Bu gece Allah’ı zikredenlere müjdeler olsun!”

“Bu gece O’ndan dua ve niyazla isteyenlere müjdeler olsun!”

“Bu gece Haşyetullahtan ağlayanlara müjdeler olsun!”

“Bu gece Hayırlı amel işleyenlere müjdeler olsun!”

“Bu gece Kur’an okuyanlara müjdeler olsun!”

"Allahumme inneke Afuvvun tuhibbul afve fa'fu anni"

"Allahım! Muhakkak ki sen affetmeyi seversin beni de affet"

Affa layık olmak için affetmeyi bilmek lazım..

Herkes "kullandığı ölçüyle ölçülecek" elbet..

Bu yüzden şu mübarek günler hürmetine gelin affedelim, dargın-küs olduklarımız varsa barışalım, anne-babalarımızın gönlünü-rızalarını alalım, bol bol tevbe-istiğfar edelim inşaAllah..

●

“İsteyene istenilenin verildiği gece”

"İyyakena'budu ve iyyakenastain"

Bu gece hüküm gecesi olduğundan inşaAllah hududsuz isteyin isteyelim

Hacca gitmek isteyenler mesela,

Rızk, aş, eş, iş, çocuk...

Sağlık-sıhhat,ömür, şifa..

Ve tabii ki tevbe, af..

Hayrolsun biiznillah..Gecemiz mubarek olsun..

canım ben doğum yapalı 40 gün oldu. zorunlu sezeryan oldum. 600 e.. fiyatı çok iyi geldi.. ben muayene 1 kere oldum orada. son anda bursaya taşındığım için.. 40 lira muayene ücreti aldılar. tahlil testler içinde dediler.ama kan ve idrara baktılar. 3lü içinde oluyomu bilmiyorum valla... sana da hayırlı olsun.Allah kavuştursun canım :)

merhaba arkadaşlar
dün itibariyle hamile olduğumu öğrendim ve bahar hastanesi güler hanımdan randevumu aldım ayın 18'ine verdiler.
ama ulturason için heycanlı olduğumdan medicabill nihat gök 'e saat 2 30 a randevu aldım birazdan oraya gidicem.
bana şans dileyin.

Son düzenleme:
kızlar meraba...bizde 20. haftamıza girdik.medicabile gidiyorum.biz ikili testte çıkan sorun nedeniyle başka bir doktora gitme gereğide duyduk ve iyikide gitmişim.bülent kayhanın özel muanehanesine de gidiyorum...bu hafta ayrıntılı ultrasona gircez bakalım...ama nereye gidelim karar veremedik...medicabildeki ultrason cihazı eskiymiş beklentimi karşılayacağını sanmıyorum...bülent beyin önereceği yerde 200 civarıymış..ve büyük ihtimalle oraya gitcez..sizler ayrıntılı ultrasonu ne kadara yaptırdınız...

ben jimer de yaptırdım.175 TL

kızlar merhaba bende pembe mavi ye gidiyorum .. 32 haftamızdayız artık az kaldı çok şükür

doktorun kim? memnun musun? ben ismail beye gidiyorum çok memnunum. Sağlıklı doğumlar diliyorum

dr.um nevin hnm memnunum hastaneden de dr.dan da bakalım doğum zamanı nasıl olcak.. sana da sağlıklı doğumlar tşk ederim :)))

sen memnunmusun ?

bende memnunum, doğumun şekli hakkında konuştunuz mu? doğum ücreti ne kadar dediler? bilgilendirirsen sevinirim, görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…