Bursa hamişleri buraya :)

bende memnunum, doğumun şekli hakkında konuştunuz mu? doğum ücreti ne kadar dediler? bilgilendirirsen sevinirim, görüşürüz

cnm daha hiç konuşmadık ama ben normal istiyorum bi aksilik olmazsa bide sancılara dayanamıycak gibi olursam epidural normal doğum isteyebilirim. şuan kararsızım 26 tem.da randevum var artık o zaman 35. haftada olucam sanırım doğum şekli konuşulur.. fiyat olarakta aslında çok fikrim yok bizde özel sigorta var sigorta sanırım doğumun tamamını karşılayacak veya bi miktar açık kalırsa da kalan kısmı biz öderiz .. eşim danışma ile konuştuğunda muhtemeln sigortanız karşılar demişler... 3 bin civarı diyor eşim ama net bilgimiz yok bu gidişte konuşuruz ama net bişiler öğreniriz..

Bursalı hamile bayanlar herkese merhaba,

Ben de sizin gibi Bursa'da yaşıyorum ve 5,5 aylık hamileyim. aynı zamanda doğum fotoğrafçılığı yapıyorum.doğum fotoğrafı çektirmek isteyenleriniz olabilir diye düşündüm. uygun fiyatlı çekim yapıyorum.iletişime geçmek isteyenler bana özel mesaj atabilirler.

şimdiden hepinize sağlıkla bebeklerinizi kucağınızı almanızı dilerim.

sevgilerimle...

Ayça

cevap yazdığın için teşekkür ederim .özel sigortan olmasına sevindim. bilgi edinip paylaşırsan sevinirim, ben epidural kullanmanı tavsiye ederim tıp çok gelişti faydalanmak gerekir bence tabi yine senin kararın, görüşmek üzere bebeğine ve kendine iyi bak...

bende pembe mavi nedret hanıma gidiyorum çok memnunum. özel sigortam yok ne yazıkki. devamlı kontrollere gidersen ocaktaki doğumumu 3000 liradan 2500 indiriyolar.bütün doğum şekilleri için aynı para.

bende pembe mavi nedret hanıma gidiyorum çok memnunum. özel sigortam yok ne yazıkki. devamlı kontrollere gidersen ocaktaki doğumumu 3000 liradan 2500 indiriyolar.bütün doğum şekilleri için aynı para.

bu indirimi kimden öğrendin arkadaşım biz daha ücret konuşmadıkta konuşmamız gerekiyomu düzenli olarak gidiyorum doktorum ismail bey çok da memnunun benim de doğum ocakta gününü doldurmazsa aralıkta inşallah. sağlıklı doğumlar canım...

canım biz muhasebeden öğrendik. hemen giriş katta. kızlara söyle gösterirler. zaten sürekli gittiğimizden ismimiz çıkıyor.kızda 2013ün ilk ayına fiyatı yansıtmadıklarını söyledi. şuan 3000 seneye artıyo ama biz devamlı gittiğimizden bu senenin indirimli 2500 lirasıyla doğum yapabileceğiz. ben 4000 falan diye korkuyodum ama değilmiş etraftan öyle söylüyolardı. bu arada arada haberleşelim burdan ne öğrenirsek birbirimize söyleriz.

sağol canım gidince bende bi konuşayım indirimden faydalanırız herhalde bizde. nedret hanıma tavsiye üzerine mi gittiniz? bizimki tesadüfen oldu ilk öğrendiğimizde ismail bey nöbetçiydi memnun kaldık ve ondan devam etmeye karar verdik. ikili testin yapıldı mı? haberleşemeye devam edelim, görüşürüz

tebrik ederim arkadaşım

benim dr umda nihat beydi 2 doğumu mu da o yaptı çok şükür bi sorunumuz olmadı çok memnun kaldım tabi daha önce şevket yılmaz hastanesindeydi ben orada doğumumu yaptım özel muaynehanesine gidiyordum tahlillerimi falan hastanede yapıyordu doğumlarım şevket yılmazda oldu çok memnunum

canım bana başka branşta bi doktor tavsiye etmişti. hamile kalmadan kontrole gittim memnun kaldım. hamile kalıncada devam ettim.nedret hanımı çok seviyorum çok ilgili ve konuşkan ben sormadan anlatıyor. ikili test yapıldı ama sonuçları daha alamadık. daha sonra 4lü tarama yapılacak galiba. ağustosun 15 i gibi bir sonraki randevum. ayda 1 gidiyorum şimdilik..

nihat beyi beğendim evet hastanede ilk etapta güzel geldi.ama ben yinede doğum öncesi bahar has.güler hnm başladığım için şimdilik onda devam etmeyi düşünüyorum.bakalım hayırlısı inş.

nihat beyi beğendim evet hastanede ilk etapta güzel geldi.ama ben yinede doğum öncesi bahar has.güler hnm başladığım için şimdilik onda devam etmeyi düşünüyorum.bakalım hayırlısı inş.

tabiki canım tercih senin ben sadece merak etme bide kendi dr um diye yorum yapmak istedim :)
hayırlı kolay doğum yapmanı dilerim
allah bebeğinizi size bağışlasın

bende ayda bir gidiyorum ağustosun başında gidicm arayıp randevu alıcm ama tatil düşünüyoruz o yüzden tarihi belirleyemedim. 5. haftamda grip olmuştum ismail beyi aradım hastanede olmadığını söyledi nedret hanım nöbetçiymiş o ilgilendi benimle rahatlattı iyi bi doktor. 24 saat ulaşabileceğin uzman bi doktor olması çok iyi o yüzden pembe maviyi çok sevdim. kendine dikkat et, görüşürüz

slm bursalı anne adayları bende sizdenim kısmetse 1 kız 1 erkek ikizlerim olucak ayrıntılı ultrason için nereye gittiniz tavsiye edebileceğiniz bir yer varsa çok sevinirim

merhaba canım ben nisan ayında özlem hanımda doğum yaptım ve çok memnunum çok iyi bir doktor benle çok ilgilenmişti

canım cevabın için çok tşkr ederim. peki sen normal doğum mu yaptn ben normal istiyorum ama doktorun tam tavrını kestiremedim. sanki sezaryen taraftarı gibi geldi de ((

bu arada bebişin baya büyümüştür darısı başımıza :))))

Merhaba bend Bursa hamişlerindenim

Jimer Hastanesinde RecepDoğanlar' a gidiyorum...Jimer e giden varmı acaba

Merhaba bend Bursa hamişlerindenim

Jimer Hastanesinde RecepDoğanlar' a gidiyorum...Jimer e giden varmı acaba

merhaba ben de pembe mavi ye gidiorum jimer da doğum ne kadar bi fikrin var mı ? Bizde 3800 tl civarı tutuomuş sanırım .. diğer hast.leri de merak edıorum

cnm ben spinal sezeryan oldum kendim istedim özlem hanım bana hep normal doğum yapabilirsin demişti ama benim hamilelikte psikolojim bozulmuştu o yüzden sezeryan istedim sezeryan taraftarı olduğunu sanmıyorum ama özlem hanımdan ben çok memnundum benim her şikayetimde benle çok ilgilendi hatta ben doğuma girmeden önce biraz rahatsızdım doğumdan bir gün önce akşam aradı beni nasıl oldun kendini iyi hissediyor musun yapalım mı yarın sezeryanı falan diye çok şaşırmıştık eşimle sen ona normal istediğni söyle hayır diyeceğini sanmıyorum bu arada evet kızım büyüyo yavaş yavaş ALLAH sanada evladını kucağına almayı nasip etsin canım kaçıncı haftandasın

Merhaba arkadaşlar bende bursalıyım.Tam olarak daha belli değil ama sanırım bende 2 bebişime hamileyim.Kızım 6 yaşında ona ilk hamile kaldığımda nesrin karayılanoğluna gitmeye başlamıştm.Daha sonra pembe maviye geçti ordada devam ettim fakat ben 35+6 haftallıkken erken doğum riskiyle pembe maviye gittim ogün kendisi yoktu aradığımız halde gelmedi.Ordan zübeydeye sevk ettiler eşim bütün gece aramış fakat gelemiceğini söylemiş.Benide arayıp yatıp uyumamı söyledi.Bbekğin doğumuna erken olduğu için serumla kestiler fakat ben orda herşeyi gördüğüm için normal doğumdan korkttum.Ertes gün tekrar pemve maviye gittim ve nilgün hanımdan sezeryana almasını istedim yüzüme bakmadı hiç ilgilenmedi ben yapamam başka arkadaş yapar dedi.Ama orda yaparsam olurmuş.Osinirle ordan çıktım eşimle son ayda hangi doktor alır bizi diye düşünürken sağolsun bi arkadaşım beni cenk aşkalliye götürdü.Hiç tereddütsüz sezeryana aldı(benim bide nabzım düşüyodu normal doğum yapamazmışım ya bebek ya ben masada kalırmışız)Eğer şu an 2 bebğime hamileysem hiç düşünmeden yine cenk beye gidicem.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…