bende memnunum, doğumun şekli hakkında konuştunuz mu? doğum ücreti ne kadar dediler? bilgilendirirsen sevinirim, görüşürüz
cnm daha hiç konuşmadık ama ben normal istiyorum bi aksilik olmazsa bide sancılara dayanamıycak gibi olursam epidural normal doğum isteyebilirim. şuan kararsızım 26 tem.da randevum var artık o zaman 35. haftada olucam sanırım doğum şekli konuşulur.. fiyat olarakta aslında çok fikrim yok bizde özel sigorta var sigorta sanırım doğumun tamamını karşılayacak veya bi miktar açık kalırsa da kalan kısmı biz öderiz .. eşim danışma ile konuştuğunda muhtemeln sigortanız karşılar demişler... 3 bin civarı diyor eşim ama net bilgimiz yok bu gidişte konuşuruz ama net bişiler öğreniriz..
bende pembe mavi nedret hanıma gidiyorum çok memnunum. özel sigortam yok ne yazıkki. devamlı kontrollere gidersen ocaktaki doğumumu 3000 liradan 2500 indiriyolar.bütün doğum şekilleri için aynı para.
bu indirimi kimden öğrendin arkadaşım biz daha ücret konuşmadıkta konuşmamız gerekiyomu düzenli olarak gidiyorum doktorum ismail bey çok da memnunun benim de doğum ocakta gününü doldurmazsa aralıkta inşallah. sağlıklı doğumlar canım...
canım biz muhasebeden öğrendik. hemen giriş katta. kızlara söyle gösterirler. zaten sürekli gittiğimizden ismimiz çıkıyor.kızda 2013ün ilk ayına fiyatı yansıtmadıklarını söyledi. şuan 3000 seneye artıyo ama biz devamlı gittiğimizden bu senenin indirimli 2500 lirasıyla doğum yapabileceğiz. ben 4000 falan diye korkuyodum ama değilmiş etraftan öyle söylüyolardı. bu arada arada haberleşelim burdan ne öğrenirsek birbirimize söyleriz.
merhaba arkadaşlar
dün itibariyle hamile olduğumu öğrendim ve bahar hastanesi güler hanımdan randevumu aldım ayın 18'ine verdiler.
ama ulturason için heycanlı olduğumdan medicabill nihat gök 'e saat 2 30 a randevu aldım birazdan oraya gidicem.
bana şans dileyin.
sağol canım gidince bende bi konuşayım indirimden faydalanırız herhalde bizde. nedret hanıma tavsiye üzerine mi gittiniz? bizimki tesadüfen oldu ilk öğrendiğimizde ismail bey nöbetçiydi memnun kaldık ve ondan devam etmeye karar verdik. ikili testin yapıldı mı? haberleşemeye devam edelim, görüşürüz
tebrik ederim arkadaşım
benim dr umda nihat beydi 2 doğumu mu da o yaptı çok şükür bi sorunumuz olmadı çok memnun kaldım tabi daha önce şevket yılmaz hastanesindeydi ben orada doğumumu yaptım özel muaynehanesine gidiyordum tahlillerimi falan hastanede yapıyordu doğumlarım şevket yılmazda oldu çok memnunum
nihat beyi beğendim evet hastanede ilk etapta güzel geldi.ama ben yinede doğum öncesi bahar has.güler hnm başladığım için şimdilik onda devam etmeyi düşünüyorum.bakalım hayırlısı inş.
canım bana başka branşta bi doktor tavsiye etmişti. hamile kalmadan kontrole gittim memnun kaldım. hamile kalıncada devam ettim.nedret hanımı çok seviyorum çok ilgili ve konuşkan ben sormadan anlatıyor. ikili test yapıldı ama sonuçları daha alamadık. daha sonra 4lü tarama yapılacak galiba. ağustosun 15 i gibi bir sonraki randevum. ayda 1 gidiyorum şimdilik..
arkadaşlar ben de medical parkta özlem hanıma gidiyorum. aranızda onunla ilgili bilgisi olan var mı?
merhaba canım ben nisan ayında özlem hanımda doğum yaptım ve çok memnunum çok iyi bir doktor benle çok ilgilenmişti
Merhaba bend Bursa hamişlerindenim
Jimer Hastanesinde RecepDoğanlar' a gidiyorum...Jimer e giden varmı acaba
canım cevabın için çok tşkr ederim. peki sen normal doğum mu yaptn ben normal istiyorum ama doktorun tam tavrını kestiremedim. sanki sezaryen taraftarı gibi geldi de((
bu arada bebişin baya büyümüştür darısı başımıza :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?