merhaba ben de pembe mavi ye gidiorum jimer da doğum ne kadar bi fikrin var mı ? Bizde 3800 tl civarı tutuomuş sanırım .. diğer hast.leri de merak edıorum
arkadaşım 10 gün kadar önce doğum yaptı jimer de sanırım 3.500 tl'ydi, recep beye gidiyordu bi hayli memnun kaldıMerhaba bend Bursa hamişlerindenim
Jimer Hastanesinde RecepDoğanlar' a gidiyorum...Jimer e giden varmı acaba
ben de 2 ay önce pembe mavi de doğum yaptım, Feride hanıma gidiyodum, çok da memnunum kendisinden, ama İsmail beyin adını da iyi olduğunu da çok duydum, hatta ismail beyin eşi çocuk doktorudur ve ben bebeğimi Aynur hanıma götürüyorumbende ayda bir gidiyorum ağustosun başında gidicm arayıp randevu alıcm ama tatil düşünüyoruz o yüzden tarihi belirleyemedim. 5. haftamda grip olmuştum ismail beyi aradım hastanede olmadığını söyledi nedret hanım nöbetçiymiş o ilgilendi benimle rahatlattı iyi bi doktor. 24 saat ulaşabileceğin uzman bi doktor olması çok iyi o yüzden pembe maviyi çok sevdim. kendine dikkat et, görüşürüz
Kızlar bende 9 haftalık hamileyim.ama beni düşünceler aldı
Hastane konusunda karar veremedim daha önce gittiğim Dr.jimere gecti
Kendisinden çıkta memnunum ama jimerin dogum fiyatları malum
Kontrole gitsem bile dogum icin biraz zor bende daha uygun hastanelere bakıyorum
Medicabil falan.
Ama Dr dan elektrik almakta önemli.esime kalsa gidelim sevket Yılmaz'a diyor.bende devlet hastanelerinden
Korkuyorum açıkcası (birazda esim bu konularda anlayissizdir ona göre farketmez herkes Dr)
Ayrıca ablam yengem hepsi özelde yaptı dogumu hani devlette yapan biri olsa yakınımda ama oda yok.
Biraz da şans galiba.
Ne yapacağıma karar veremedim şimdi bana bir akıl verin
Merhaba, hamileliğin hayırlı olsun :)
Ben Bahar hastanesinde doğum yaptım. Gönül hanıma gidiyordum. Çok memnundum. Ama doğumum gece oldu, nöbetçi doktor Hilal Cankılıç'tı, doğumu o yaptırdı, acemiydim ilk doğum olduğu için ama kolay bi doğumdu, yani güzel yönlendirdi.
Genel olarak gayet mutlu mesut ayrıldık hastaneden.
Gönlüne göre bi dr ve hast bulursun inşallah.
Bahar hastanesinde doguma kendi dr.girmiyomu
Yani aradığın zaman saat kac olursa olsun gelmiyomu
Bilmediğim icin soruyorum
Merhaba bend Bursa hamişlerindenim
Jimer Hastanesinde RecepDoğanlar' a gidiyorum...Jimer e giden varmı acaba
Kızlar bende 9 haftalık hamileyim.ama beni düşünceler aldı
Hastane konusunda karar veremedim daha önce gittiğim Dr.jimere gecti
Kendisinden çıkta memnunum ama jimerin dogum fiyatları malum
Kontrole gitsem bile dogum icin biraz zor bende daha uygun hastanelere bakıyorum
Medicabil falan.
Ama Dr dan elektrik almakta önemli.esime kalsa gidelim sevket Yılmaz'a diyor.bende devlet hastanelerinden
Korkuyorum açıkcası (birazda esim bu konularda anlayissizdir ona göre farketmez herkes Dr)
Ayrıca ablam yengem hepsi özelde yaptı dogumu hani devlette yapan biri olsa yakınımda ama oda yok.
Biraz da şans galiba.
Ne yapacağıma karar veremedim şimdi bana bir akıl verin
merhaba kızlar geçen zübeydeye gittik filiz akaltuna gittiğimi söylemiştim cinsiyetini öğrendim yavrumun kız mışşşşşprensesim benim yaaaa
Merhaba. Ben 6 haftalık hamileyim. Yana yana doktor arayışındayım. İlk gebeliğim olduğu için çok korkuyorum ve tecrübesizim. Ziya Çetinin methini çok duydum fakat testler ayrı yerde, muayene ayrı yerde zor olur mu diye kararsız kaldık. Bir de doğum için özel hastane ayarlamak zor olur mu, Ziya Bey o an müsait olmazsa gibi sorularla yedim bitirdim daha şimdiden kendimi. Siz Ziya beye gidiyorsunuz sanırım, beni bilgilendirir misiniz? Nasıl, memnun musunuz, testleri nasıl yapıyorsunuz, doğum nasıl olacak???
hayırlı olsunnn :)) fiyat nedir ne kadar ödedin ?tekrar selam kızlar,
16 gün önce doğum yaptım, 8 ay boyunca jimere Türkan hanıma gitmiştim ama son ayımda hastaneden ayrıldığı için ben de onun peşinden gittimiyi ki de gitmişim, özel rentıp hastanesinde doğum yaptım, hem hastaneden, hem tüm çalışanlarından, özellikle de doğumuma giren ekipten son derece memnun kaldım, harika bir doğum oldu, doktoruma söyleyecek zaten sözüm yok, mükemmelll..
hayırlı olsunnn :)) fiyat nedir ne kadar ödedin ?
tekrar selam kızlar,
16 gün önce doğum yaptım, 8 ay boyunca jimere Türkan hanıma gitmiştim ama son ayımda hastaneden ayrıldığı için ben de onun peşinden gittimiyi ki de gitmişim, özel rentıp hastanesinde doğum yaptım, hem hastaneden, hem tüm çalışanlarından, özellikle de doğumuma giren ekipten son derece memnun kaldım, harika bir doğum oldu, doktoruma söyleyecek zaten sözüm yok, mükemmelll..
bu dr.un adını nerde duysam sinirlerim tepeme çıkıyor onu şikayet etmediğim için çok pişmanım 5 haftalık hamileyken gittim daha önce zorunlu kürtaj olmuştum ikinci hamileliğimi öğrenince testlerimin hepsini devlet has. de yaptırıp recep beye gittik gitmez olsaydık daha hiç bişeye bakmadan iki ay korunmayla nasıl yeni gebelik düşündün sağlıklı olacağını sanmıyorum felan die ağlattı beni sonra karından bişey görünmez alttan bakacaz dedi eşimi de almadı odaya kese göründü ama buna rağmen ona kese denemez sen dış gebelik veya düşük yapacaksın die korkuttu beni o gün tekrar betahcg testi yaptırdı üç gün içinde yenileyeceksin testini mutlaka takip et çok ağrın olursa hemen dr.a git senin ölümüne bile neden olabilir felan die yıktı umutlarımı devlet has.ndeki dr.um herşey yolunda dedi tekrar bakıldı ama benim aklıma korku düşmüştü ve değerim hızla düştü 6. haftamın sonunda düşük yaptım yine iki ay korundum bu süreçte ziya çetinin adını duydum ve ona gittim korunmayı bırakır bırakmaz hamile kaldım çok şükür sağlıklı bir gebelik geçiriyorum.. merak ettiğim şey dr. hep öyle ciddi ve olasılıkların hepsini pat die söyleyen biri mi yoksa kötü bi zamanına mı denk gelmiştim ?????
merhaba ben de pembe mavi ye gidiorum jimer da doğum ne kadar bi fikrin var mı ? Bizde 3800 tl civarı tutuomuş sanırım .. diğer hast.leri de merak edıorum
ben 34.haftadayım ve beni de doğum korkusu sardı.kısmetse bahar hastanesinde yapıcam doğumumu.takiplere oraya gitmemiştim ama bazı özel sebeplerden dolayı değiştirmek zorunda kaldım.bu yüzden de korkum daha arttı dr tanımıyorum çünkü. baharı seçtik dr hilal cankılıç.dr ve hastane hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
Merhaba, hamileliğin hayırlı olsun :)
Ben Bahar hastanesinde doğum yaptım. Gönül hanıma gidiyordum. Çok memnundum. Ama doğumum gece oldu, nöbetçi doktor Hilal Cankılıç'tı, doğumu o yaptırdı, acemiydim ilk doğum olduğu için ama kolay bi doğumdu, yani güzel yönlendirdi.
Genel olarak gayet mutlu mesut ayrıldık hastaneden.
Gönlüne göre bi dr ve hast bulursun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?