Bursa hamişleri buraya :)

merhaba ben de pembe mavi ye gidiorum jimer da doğum ne kadar bi fikrin var mı ? Bizde 3800 tl civarı tutuomuş sanırım .. diğer hast.leri de merak edıorum

Merhaba bend Bursa hamişlerindenim

Jimer Hastanesinde RecepDoğanlar' a gidiyorum...Jimer e giden varmı acaba
arkadaşım 10 gün kadar önce doğum yaptı jimer de sanırım 3.500 tl'ydi, recep beye gidiyordu bi hayli memnun kaldı
ben de 2 ay önce pembe mavi de doğum yaptım, Feride hanıma gidiyodum, çok da memnunum kendisinden, ama İsmail beyin adını da iyi olduğunu da çok duydum, hatta ismail beyin eşi çocuk doktorudur ve ben bebeğimi Aynur hanıma götürüyorum

Kızlar bende 9 haftalık hamileyim.ama beni düşünceler aldı
Hastane konusunda karar veremedim daha önce gittiğim Dr.jimere gecti
Kendisinden çıkta memnunum ama jimerin dogum fiyatları malum
Kontrole gitsem bile dogum icin biraz zor bende daha uygun hastanelere bakıyorum
Medicabil falan.
Ama Dr dan elektrik almakta önemli.esime kalsa gidelim sevket Yılmaz'a diyor.bende devlet hastanelerinden
Korkuyorum açıkcası (birazda esim bu konularda anlayissizdir ona göre farketmez herkes Dr)
Ayrıca ablam yengem hepsi özelde yaptı dogumu hani devlette yapan biri olsa yakınımda ama oda yok.
Biraz da şans galiba.
Ne yapacağıma karar veremedim şimdi bana bir akıl verin

Merhaba, hamileliğin hayırlı olsun :)
Ben Bahar hastanesinde doğum yaptım. Gönül hanıma gidiyordum. Çok memnundum. Ama doğumum gece oldu, nöbetçi doktor Hilal Cankılıç'tı, doğumu o yaptırdı, acemiydim ilk doğum olduğu için ama kolay bi doğumdu, yani güzel yönlendirdi.
Genel olarak gayet mutlu mesut ayrıldık hastaneden.
Gönlüne göre bi dr ve hast bulursun inşallah.

Bahar hastanesinde doguma kendi dr.girmiyomu
Yani aradığın zaman saat kac olursa olsun gelmiyomu
Bilmediğim icin soruyorum

Bahar hastanesinde doguma kendi dr.girmiyomu
Yani aradığın zaman saat kac olursa olsun gelmiyomu
Bilmediğim icin soruyorum

bende baharda yaptım doğumu çokta beklentiye girme derim,yani ilki şevket yılmazdaydı ve ben daha çok ilgi görmüştüm.tabi bu birazda o an karşılaştıgın kişilerle alakalı nasip yani.ama benimde doktorum girmedi akşam 10 olduğu halde.o değil ama canımı sıkan farklı şeyler yaşadım.neyse ki bebişime saglıkla kavustum.. herkese sağlıklı sorunsuz hamilelikler ve olmayanlarda nasip olur inşallahh...

merhaba kızlar geçen zübeydeye gittik filiz akaltuna gittiğimi söylemiştim cinsiyetini öğrendim yavrumun kız mışşşşş prensesim benim yaaaa

Merhaba bend Bursa hamişlerindenim

Jimer Hastanesinde RecepDoğanlar' a gidiyorum...Jimer e giden varmı acaba

bu dr.un adını nerde duysam sinirlerim tepeme çıkıyor onu şikayet etmediğim için çok pişmanım 5 haftalık hamileyken gittim daha önce zorunlu kürtaj olmuştum ikinci hamileliğimi öğrenince testlerimin hepsini devlet has. de yaptırıp recep beye gittik gitmez olsaydık daha hiç bişeye bakmadan iki ay korunmayla nasıl yeni gebelik düşündün sağlıklı olacağını sanmıyorum felan die ağlattı beni sonra karından bişey görünmez alttan bakacaz dedi eşimi de almadı odaya kese göründü ama buna rağmen ona kese denemez sen dış gebelik veya düşük yapacaksın die korkuttu beni o gün tekrar betahcg testi yaptırdı üç gün içinde yenileyeceksin testini mutlaka takip et çok ağrın olursa hemen dr.a git senin ölümüne bile neden olabilir felan die yıktı umutlarımı devlet has.ndeki dr.um herşey yolunda dedi tekrar bakıldı ama benim aklıma korku düşmüştü ve değerim hızla düştü 6. haftamın sonunda düşük yaptım yine iki ay korundum bu süreçte ziya çetinin adını duydum ve ona gittim korunmayı bırakır bırakmaz hamile kaldım çok şükür sağlıklı bir gebelik geçiriyorum.. merak ettiğim şey dr. hep öyle ciddi ve olasılıkların hepsini pat die söyleyen biri mi yoksa kötü bi zamanına mı denk gelmiştim ?????

ben hastane tercih etmedim ziya çetine gttim çok da memnun kaldım tahlillerde felan bizi yönlendirdi özel hastanelerden çok daha uyguna geldi doğuma da istediğin özel hastaneye geliyor hastaneye ayrı dr. ayrı ücret de olmayacak

merhaba kızlar geçen zübeydeye gittik filiz akaltuna gittiğimi söylemiştim cinsiyetini öğrendim yavrumun kız mışşşşş prensesim benim yaaaa

allah sağlıklıla kucağına almayı nasip etsin benimde oğluşum olacak

Merhaba. Ben 6 haftalık hamileyim. Yana yana doktor arayışındayım. İlk gebeliğim olduğu için çok korkuyorum ve tecrübesizim. Ziya Çetinin methini çok duydum fakat testler ayrı yerde, muayene ayrı yerde zor olur mu diye kararsız kaldık. Bir de doğum için özel hastane ayarlamak zor olur mu, Ziya Bey o an müsait olmazsa gibi sorularla yedim bitirdim daha şimdiden kendimi. Siz Ziya beye gidiyorsunuz sanırım, beni bilgilendirir misiniz? Nasıl, memnun musunuz, testleri nasıl yapıyorsunuz, doğum nasıl olacak???

benim üçüncü hamileliğim nasip olursa ilk bebeğim olacak ziya beyle iyiki tanışmışım diyorum (2. gebeliğimden sonra).. ben bursada değilde ilçesindeyim bi kısım testlerimi burdaki devlet hastanesinde yaptırdım sonra zor olması nedeniyle ona danıştık nerde yaptırabiliriz diye ikili ve üçlü testlerde uygun yapılacak yerlere bizi gönderdi şeker yüklemesini aile hekimliğinde yaptırdık şimdi kan uyuşmazlığı testi var burda devlette halletmeye çalışacağım yoksa çekirgede ziya beyin kardeşi varmış ona yönlendirdi. doğum için isterseniz zübeyde hanıma yönledireceğim kişiler var isterseniz özel hastane tercihi yapabilirsiniz dedi doruk düşünüyoruz biz hemen yanında zaten hastaneyle biz görüşmeyecez muhatabımız tamamen ziya bey olacak doğuma kendisi gelecek fiyat olarak henüz sezeryan normal belli değil ama 1750 civarı tutar dedi.. ben çok memnunum çok sitrese de sokmuyorki ben iki kayıptan sonra rahat olabileceğimi hiç düşünmezdim.. buarada istediğim zaman telefonla ulaşabiliyorum gece geç saatlere kadar da muaynehanesinde olduğunu biliyorum. umarım yardımcı olmuşumdur

Çok teşekkür ederim, yardımcı oldunuz gerçekten. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeğimizi. Ben de en kısa zamanda gidip tanışacağım Ziya Beyle. Umarım herşey yolunda gider hepimiz için. Sağlıcakla kalın

tekrar selam kızlar,
16 gün önce doğum yaptım, 8 ay boyunca jimere Türkan hanıma gitmiştim ama son ayımda hastaneden ayrıldığı için ben de onun peşinden gittim iyi ki de gitmişim, özel rentıp hastanesinde doğum yaptım, hem hastaneden, hem tüm çalışanlarından, özellikle de doğumuma giren ekipten son derece memnun kaldım, harika bir doğum oldu, doktoruma söyleyecek zaten sözüm yok, mükemmelll..

hayırlı olsunnn :)) fiyat nedir ne kadar ödedin ?

hayırlı olsunnn :)) fiyat nedir ne kadar ödedin ?

teşekkür ederim canım darısı başına hayırlısıyla..
benim epidural sezaryen oldu son anda zorunlu olarak ama normal ya da sezaryen farketmez 2 gece de hastanede yatış (gerçi ben 1 gece yattım çok iyi hissettiğim için çıkmak istedim) toplam 2500 tl ödedik..

rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip eylesin tatlım. darısı da başımıza inşaAllah

Nasıl bir anına denk geldiniz bilmiyorum ama ben kendisinden çok memnunum...Çok disiplinli ve işini sağlama alan bir doktor bunuda asker emeklisi olmasına bağlıyorum..Zaten size de söylediklerinde anladığım kadarıyla haklılık payı varmış sadece siz söyleyiş şeklini sert bulmuşsunuz..Tabi nacizane kendi düşüncem yanlış anlamayınız...6. haftada gitmiştim bende kendisine ve o an itibariyle hiç sorun yaşamadım...Şu an artık sonlara yaklaştık ve hiç değişmedi bana müthiş güven veriyor...Her kontrolde ben sormadan bütün yaşayacağım gelişmeleri anlatıyor... yediğimden içtiğime herşeyime karışıyor..ayağıma giydiğim ayakkabı bile onu rahatsız ederse mutlaka uyarır...gecenin kaçı olursa olsun cep tel. den ulaşabiliyorum...2 kez gece rahatsızlandım ve birinde gece 3 de hastaneye kalkıp geldi...Ben sorun yaşamadım anlayacağınız

Bu arada hamileliğiniz hayırlı olsun...Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı doya doya koklamayı nasip etsin

merhba bende hilal hanıma gidiorum dogum nasıldı doktor ilgilendimi?

merhaba doktorum hilal cankılıç benimde baharda düşünüorum suni sancı aldın mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…